- 23 Nisan 2009
- 1.653
- 0
yakında halay çekeceğiz anlaşılan..güzel haberlerle gel canım benim..:1hug:alah herkeze yardimci olsun dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yakında halay çekeceğiz anlaşılan..güzel haberlerle gel canım benim..:1hug:alah herkeze yardimci olsun dilerim
canım düşünmek istemesem de çıkmıyor ki aklımdan..geçen hafta çok kasıklarım ağrıdı..dün-bugün ağrı yok..ama göğüslerim müthiş şiştiCanım abyosuncum stres yapma dÜŞÜnmemeye ÇalıŞ ok gerÇİ kolay olmuyo ama:)
canım dularım sneinle..bende 6 gün kaldı adetime..bekliyoırum:sm_confused::bbo:
selam canlarımm nasısınızzz ben iyim heyecanlıyım 4te aşılamam olacak dua edin kızlar
mercanayse kullanıcısından alıntı
selam canlarımm nasısınızzz ben iyim heyecanlıyım 4te aşılamam olacak dua edin kızlar
bende aranıza yeni katıldım 1 yıllık evliyim çoçuk istiyoruz olmuyo dr gittik ikl defa günüm geçmişti ama strestenmiş ilaç verdi farlutar adet gör üçüncü günü gel dedi gittim hormon falan temiz çıktı duphaston diye bi ilaç verdi adetime 10 gün kala içiçek mişim bide eşim gidecek tabiki doktora kafam karışıkkafamçokkarıştı
Canlarım ben Çıkıyorum sİzİ Çokk sevİyorum maaŞları İŞlİcem byeee
belki beraber hamiş kalırız bu ay..beraber halay çekeriz..kaydirigubbakcemile5bende 22 sini bekliyordum ama geç yumurtladım daha geç olucak heralde
belki beraber hamiş kalırız bu ay..beraber halay çekeriz..kaydirigubbakcemile5
güzelim merhaba aramıza hoşgeldin.hihoyyyt.umarım sende yakında hamiş kalır bebişini alırsın kucağına..bizlerde her ay unutla bekliyoruz hamişmiyiz diye..allah senin ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün..kucağını boş bırakmasınkaydirigubbakcemile5bende aranıza yeni katıldım 1 yıllık evliyim çoçuk istiyoruz olmuyo dr gittik ikl defa günüm geçmişti ama strestenmiş ilaç verdi farlutar adet gör üçüncü günü gel dedi gittim hormon falan temiz çıktı duphaston diye bi ilaç verdi adetime 10 gün kala içiçek mişim bide eşim gidecek tabiki doktora kafam karışıkkafamçokkarıştı