Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtlama zamanı gelen sıvıdan konuşuyorduk canım.hoşgeldin bu arada
slm arkadaşlar nasılsınız
tatlım yumurtlama zamanını belirlmek için akıntıdaki değişiklikleri takip ediyoruz
saol canım heyecanlı bir bekleyiş içindeyizslm arkadaşlar nasılsınız
iyi olmanıza çok sevindim bende iyiyim sorunlarla uğraşıyorumopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.
canım sürekli akıntısı olan biri nasıl anlayacak normalde yumurtlama zamanını anlamak için akıntının nasıl olması lazım
saol canım heyecanlı bir bekleyiş içindeyiz
yumurtlama zamanı olan akıntı daha kıvamlıdır iki parmak arasına aldığında süner:kedi:
anammmm Allah mı söletti kıs :sm_cool: yok bacımm nerdeee daha beklemedeyiz bakalım 5 gün var reglimehamişmisin yoksa canımopuyorumnanaktan
anammmm Allah mı söletti kıs :sm_cool: yok bacımm nerdeee daha beklemedeyiz bakalım 5 gün var reglime
benim bazen üşütünce sanırım sürkli oluyor birde adetim hep erken gelir geç biter bazen 8 bazen 10 nasıl hesaplıcam 14 çıkarıcakmıyım:kedi:
anammmm Allah mı söletti kıs :sm_cool: yok bacımm nerdeee daha beklemedeyiz bakalım 5 gün var reglime
canım blueangel42 potmu kırdım yoksa yürekten özür dilerimm
benim bazen üşütünce sanırım sürkli oluyor birde adetim hep erken gelir geç biter bazen 8 bazen 10 nasıl hesaplıcam 14 çıkarıcakmıyım:kedi: