- 16 Aralık 2008
- 506
- 96
görüşürüz inşallah canım iyi geceler sanada:Saruboceq:hergün ediyorum dua sizler için de edicem öptüüüüüüüüüüümmmmm görüşürüz işallah yineeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görüşürüz inşallah canım iyi geceler sanada:Saruboceq:hergün ediyorum dua sizler için de edicem öptüüüüüüüüüüümmmmm görüşürüz işallah yineeee
scuba sana nasılsın demiştim neyse madem HERKESE BYE sorularımada cevap gelmiyor.
scuba tatlım bende kaçar kib ve dikkat et.güzel haberlerini duyarız inşallah.iyi akşamlar
Evet canım işte bu ,yerleşmeye bağlı bende rahatladım valla şimdi ,sende güzel düşün bebişimizi üzme kıss, canım benim sakin ol olurmu Şenizayy ne kadar çok yazışmışsınız okuyamadım hepsini durucum aradım yerleşmeyede bağlı olabilir dinlen birşey yapma dedi salı günü gelmemi söyledi
ayy ne kadar çok yazışmışsınız okuyamadım hepsini durucum aradım yerleşmeyede bağlı olabilir dinlen birşey yapma dedi salı günü gelmemi söyledi
Stres yok sen doğurana kadar biz burdayız seve seve stres topu olmaya razıyım ben kendi adıma bağırmak çağırmak sinir atmak ağlamak zırlamak nazlanmak sana herşey serbest burda bir omuz var sana ayrılmış yeterki sen relax ol bacım ben hazırım :1hug:a.s.allah izin verirde ben bu çocuğu doğurursam dokuz ay boyunca aynı stresi yaşıyacağım sanırım saol canım ya bana moral oluyorsunuzopuyorumnanaktan
Stres yok sen doğurana kadar biz burdayız seve seve stres topu olmaya razıyım ben kendi adıma bağırmak çağırmak sinir atmak ağlamak zırlamak nazlanmak sana herşey serbest burda bir omuz var sana ayrılmış yeterki sen relax ol bacım ben hazırım :1hug:a.s.
Seni hayırlısıyla bir doğurtalım allah izin verirse sıra bizede gelir canım sıramız gelmessede senin bebişin bizimde bebişimiz birlikte büyütürüz kaydirigubbakcemile5çok saol canım arkadaşım sende ne zaman istersen bana aynı şeyleri yapabilirsin ne zaman ihtiyacın olursa hep yanındayım Şeniz
allah sanada nasip eder inşallah durucum bende 8 yıldır bekliyorum
sağol canım ağzının duası rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah:Saruboceq:rabbim ikinizede tez zamanda bebişlerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin amin
merhaba ii geceler hanımlar benide alırmısınız aranıza bende 9 senedir bekliyorum bir bebiş çok zorrr Allah herkesin yardımcısı olsun