3ünde ders çalıştık evtopuyorumnanaktan hımmm o zaman normal regli olabilir tuttuysa yani ama herhalde farklılık gösterir az falan gelir dimi
üstüne görmezsin sanmıyorum nadir olan bir durum çünkü regli günün 2 gün geçsin tekrar test yap canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3ünde ders çalıştık evtopuyorumnanaktan hımmm o zaman normal regli olabilir tuttuysa yani ama herhalde farklılık gösterir az falan gelir dimi
doğru zamanda olması önemli sayısı değil canım inş. denk gelmiştir. ben bi kestirebilsem yumurtlama günümü hiç fırsat kaçırmıycam ama
kızlar ben kaçtım by
ilk defa listeye adımı yazdırdım heycan yaptım bezemuszemus teşekkürler beryal akşam akşam sanada zahmet verdim
ne zahmeti canım .
inşallah bu liste sana da uğurlu gelir.
reglin düzensizmi canım.yumurtlama olduğu gün gelen sıvıda farklılık oluo biraz katı kıvamlı parmaklar arasında sündürdüğünde esnek bir yapıya sahip olacak bunu bilmiyosan hatırlatmak istedim ordan en net anlarsın bence
iyi akşamlar arkadaşlar a.s
o sıvı bayadır geliyorda bugün ateşimde yükseldi sıvı azaldı. muhtemelen dündü yumurtlama günüm çalışmıştık önceki gün bakalım hamiş kalmışsam bu ateşin düşmemesi lazımmış. sen sıvı takibi yapabildinmi ben becerebildiğimden emin değilim işte
o sıvı bayadır geliyorda bugün ateşimde yükseldi sıvı azaldı. Muhtemelen dündü yumurtlama günüm çalışmıştık önceki gün bakalım hamiş kalmışsam bu ateşin düşmemesi lazımmış. Sen sıvı takibi yapabildinmi ben becerebildiğimden emin değilim işte
heeey ne bu sıvı falan ne iş anlayamadım girer girmez bunları gördüm hayırdır bana da anlat geriye dönüp okumayayım hiç halim yok.......
heeey ne bu sıvı falan ne iş anlayamadım girer girmez bunları gördüm hayırdır bana da anlat geriye dönüp okumayayım hiç halim yok.......