- 16 Aralık 2008
- 506
- 96
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiçbir problemi olmayan çiftlerde hamilelik oluşma şansı her ay %25 dir. çok bilimsel oldu araştırmaktan kafayı yicem yakında delikafadulden. canım benimde ilk denemem inşallah tutmuştur canım
benimde bu ay ilk denemem kızlar ama sadece bir günsırnaşık şey kaç gün var sizin reglinize
benimde bu ay ilk denemem kızlar ama sadece bir günsırnaşık şey kaç gün var sizin reglinize
5 gün kaldı yhaaa
hoşgeldin aramıza.benim 9 gün var ama sanırım geç olucak bu ay geç yumurtladım sanırım offf beceremiyorum ben bu işi sanırım klava:
nekadardır evlisin canımm
h.b tatlım olur inşallah benim kendimden çok umudum olmasada sizin için dualarım inşallah mutlu haberler verirsiniz bana
benimde 5 gün kaldı beraber öğrencez sonucu tatlım
yapmayı düşünüyorum canım sabır yok hiç bende,sen nası bekliceksin canım yaaa çatlarım ben vallagününde hemen test yapıcakmısın canım ben bekicem 1 2 gün
neden umudun yok ki
1.5 yıldır evliyim. ama eşim çocuk istemiyordu yeni start verdik çalışmalara anlıycağın :jeyyar:.
reglime 7 gün kala idrar testi yaptım sonuç negatif.ayın 3ünde olay gerçekleşti.18 inde regli tarihim şimdi bu şartlar altında tuttuysa belli olurmu bu kadar sürede kızlar
yapmayı düşünüyorum canım sabır yok hiç bende,sen nası bekliceksin canım yaaa çatlarım ben valla
3ünde olay gerçekleşti derken yumurtlamamı yoksa ders mi çalıştınız :jeyyar:. döllenme hemen olmamış olabilir. döllenmiş yumurtanın rahme yerleşmesi 3- 5 gün sürüyor. bundan sonra hormon salgılanmaya başlıyor. bence erken gibi biraz.
yumurtlama günümüm son günü denedik ilk doktora gittim genel kontroller için bölece geçti gitti yumurtlama günlerim hani randımanlı bir ilişki olmadı bizimkisin sadece bir gün
hemen ekliyorum canım .hoşgeldinherkese iyi akşamlar.beryalcim bende bir umut bekliyorum benide listeye eklermisin.
şüphem var testte aldım ama yapmıcam bekicem 5 gün sona inşallah
ben şimdiden çatlıyorumda üzülmemek ve net sonuç almak için beklicemm test var evde obana bakıo bende ona