escales bilmiyorum ki balıkesir tarafı diye düşündük antalya yada bodrumu düşündük ama eşim rahatsız olucağımı düşünüyo türbanlı olduğumdan biliyorsun çoğu yerde hoş karşılanmıyor bakalım kısmet
Sanırım 1 veya 2 gün geçti kızlar
kız dur bakalım daha birazdaha bekle adetlerin düzenlimidir normaldeKızlar test yaptım negatif bu a benden umut yok arkidaşlar
günaydın canımmmgünaydın kıızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaar ya kac gündür sabahları kalkmakta zorlanıyorum midem feciiiiiii sekilde bulanıyo bi huzursuz baslıyom güne yaaaaa sürekli uyumak istiyom deli olucam ben eski halimi istiyooooooooooooom dinç ve neşeli kalkan
tamam bitanem güveniyorum sanaGünaydın ayşenciğim hoşgeldin cnm..üzülme tatlımmm hayırlısı belki erken yapmışsınır testi cnnm..
Tmm ilterciğimmm sen merak etme....
kız çok zor vallahi inaçcı biri ile uğraşması benim adamda çok inatçı beni bazen deli ediyorr ayy allah kolaylık versin kocana tabii banadaaa mafoldumbenhaklısın canım ama eğer anasına çekerse dediğim gibi bitti benim herif ben biraz fazla inatçıyım dediğim dedik biriyim yani adam bile bazen bayrağı çekiyr valla hihoyyythihoyyyt
slm canım hoşgeldin anacım hiç deme gitsin merakla bekliyorum nasıl olacak diye o değil bebişimi hissetmek istiyorum canım hayırlısıyla bir hissetseydim artık alkisalkisalkis
haklısın canım ama eğer anasına çekerse dediğim gibi bitti benim herif ben biraz fazla inatçıyım dediğim dedik biriyim yani adam bile bazen bayrağı çekiyr valla hihoyyythihoyyyt
slm canım hoşgeldin anacım hiç deme gitsin merakla bekliyorum nasıl olacak diye o değil bebişimi hissetmek istiyorum canım hayırlısıyla bir hissetseydim artık alkisalkisalkis
günaydın kıızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaar ya kac gündür sabahları kalkmakta zorlanıyorum midem feciiiiiii sekilde bulanıyo bi huzursuz baslıyom güne yaaaaa sürekli uyumak istiyom deli olucam ben eski halimi istiyooooooooooooom dinç ve neşeli kalkan
şükür canım günler geçmek bilmezs oldu bu aralar anacım
hayırlısı canım sonuçta nerede rahat hissedeceksen oraya git canım benim :teselli:
hoş geldin güzelim tamam beryal gelsin snei listeye ekler güzelim merka etmeBende varım benide yazın
günaydın canım yaa biri şikayet etti sanırım ondan oldu ama birşey olduğu yok yani biraz temizlediler sayfaları okadar sırnaşık şeyGünaydın kızlar.Dün neler olmuş öyle?Editör temizlik yaptıklarını yazmış topikte.Burda geyik yapmayın falan gibi bir şeyler okudum.Ne oldu şimdi?
KayracıĞım balıkesİrde netarafı dÜŞÜnÜyorsunuz....
haşemayıda ben sevmem ıyyyy ne o öle ninjalar gibi bakalım ya o raya ben bekarken giderdimCnmm erdek ocaklarada bak...orasıda gÜseldİr..ben hersene gİderİm... Üstelİk kapalı olup denİze haŞemo İle gİrende Çok varr oralarda....tam bİr kÖy gİbİ bİr okadrda gÜsel....ahh bendde bu sene gİdemeyebİlİrİm...İzİnler uymuyor bu sene sanırım...
geyik yapmayın uyarısıAaaaaaaaaaaaa ne uyarısı aldı topİk
YA MEGRANNCIĞIM BENCE BİRİ ŞİKAYETTT ETTİ VE BEN 1111 KULL.ŞÜPHELENİYORUM..ÇÜNKÜ ONUN YAZIŞMASINDAN SONRA SİLİNDİ SAYFALAR VE UYARI GELDİ...:mymeka:
oku oku anca bitti hoşbuldum kızlar bugün yarın adet günüm bakalım olucakmıyım olcakmışım belirtisi yok zaten doktorda aynısını dedmişti hormon tahlillerimde adet olcakmışın gibi durmuyo beta hcg de 1 çıkmıştı onlarca test yapmışım ilk defa 1 çıktı benimde içime bi kuşku düştü hadi bakalım hayırlsı inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kız dur bakalım daha birazdaha bekle adetlerin düzenlimidir normalde
günaydın canımmm
kız belki hamilesin ondan oluyordur yada benim gibi psikolojiktir ben aş bile eriyorum :roflol: rüyalarıma bile girdi resmen ama yokmuş daha çokmamış canımın istediği şey offf offf çok komik yaaa
tamam bitanem güveniyorum sana
kız çok zor vallahi inaçcı biri ile uğraşması benim adamda çok inatçı beni bazen deli ediyorr ayy allah kolaylık versin kocana tabii banadaaa mafoldumben
hg cnm sen boleeeeeeeee yazınca bende guzel bı haber vercen sanıyorum hep ama buradanda cok neselı oldugunu anlıyorum cnm Allh bozmasın bebısınle yuzun dahada gulsun ıns tum arkadaslarımızın
ayvalık - akçay - ören- gibi bunlar favorim ama bilmiyorum osmaniye senin gittiğin yerin adı ne bide otel istemiyorum ben tam pansiyonda koca bir haafta mahsur kalıyosun orda oetlin turlarına katılmak zorunda kalıyosun onuda ben istemiyorum