Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın arkidaşlar
günaydın hoş geldinn nasılsın bakalımmGünaydın arkidaşlar
tamam canım kızına ve kendine çok iyi bak görüşmek üzere byyykızlar ben çıkıyorum. biraz işim var. size bol muhabbetler.görüşmek üzere...
günaydın hoş geldinn nasılsın bakalımm
tamam canım kızına ve kendine çok iyi bak görüşmek üzere byyy
güle güle canımkızlar ben çıkıyorum. biraz işim var. size bol muhabbetler.görüşmek üzere...
Günaydın arkidaşlar
Kızlar test yaptım negatif bu a benden umut yok arkidaşlar
üzülme canım gelecek aya kaldı umutlar deseneKızlar test yaptım negatif bu a benden umut yok arkidaşlar
kız nire gidiyonuz bakemiyiyim kızlar ya ne olsun işte yağmur yağdı temiz nefes aldım ya kocişle tatile gidicez balıkesir tarafına nepcez bilmem 2 saattir araştırıyorum
günaydın kıızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaar ya kac gündür sabahları kalkmakta zorlanıyorum midem feciiiiiii sekilde bulanıyo bi huzursuz baslıyom güne yaaaaa sürekli uyumak istiyom deli olucam ben eski halimi istiyooooooooooooom dinç ve neşeli kalkan
haklısın canım ama eğer anasına çekerse dediğim gibi bitti benim herif ben biraz fazla inatçıyım dediğim dedik biriyim yani adam bile bazen bayrağı çekiyr valla hihoyyythihoyyytOLSUN KIZ İNATÇI OLSUN HER DEDİĞİNİ YAPTIRSIN SİZE :dance: KİMBİLİR SEN ANNE BABANA NELER YAPTIN BIRAK ODA SİZE YAPSIN YETERKİ SAĞLIKLI OLSUN
GÜZELİM..BENDE ADET DÜZENSİZLİĞİ VAR...MAALESEF...OKİLOLARI BEN BİLE NASIL ALDIM İNANAMIYORUM...BİRDEN ALDIM ZATEN..İLK EVLENDİĞİMDE 13 KG. ALDIM 1 SENEDE SONRA ADETLERİM İİCER DÜZENSİZLEŞTİ VE HİÇ OLAMADIM DİYEBİLİRİM...REJİM YAPSAMDA DİKKAT ETSEMDE YAZIN VERİP KIŞIN 2 KATI GERİ ALDIM..ASLINDA BALIK ETLİ DEĞİLİM KEMİK YAPIM İRİ BİRAZ... İNŞALLAH VERİCEM..REJİME BAŞLADIM ÇOK SIKI 4KG. GEÇEN AYLARDA GİTTİ..ŞİMDİ VERMEM GEREKEN EN AZ 15KG. KALDI İNŞ. VERİCEM.. senağlama
GÜNAYDIN MELEKSENCİĞİM...DEMİNDEN BERİ ESKİYİ OKU OKU ANCAAA.... kaydirigubbakcemile
GNÜAYDINN CNM SANADA.... kaydirigubbakcemile2
GÜNAYDINNNN NOHUTUMUZUNNN GÜSELL ANNESİ....İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR SEN NASILSIN?
Şeniz ŞenizŞeniz
GNYDNN HAKÇACIĞIMM KIZIMIZIN ANNESİİİ SENN NASILSINN....
AMİN AMİN İNŞ...TATLIM İNŞ.... :CüvCüv:
GNYDN İLTERCİĞİM....CNM BEN İYİYİM İŞTEE HAVA BİRAZ BUNALTTI BİRDE GECE GEÇ YATTIM UYUYA KALMIŞIMM SABAH GEÇ KALDIMM YİNE YİNE YİNE... ONUN DIŞINDA İYİYİM...BUGÜN CİDDİ CİDDİ BAŞLADIM REJİMEE İNŞ. VERİCEM... vereliniortak
SLM..ESCALESCİĞİMM SEN VE BEBİŞİMİZ NASIL BAKALIM...?
AHH İNŞ. TATLIM İNŞ...HAY. İLE DUYARSIN KALP ATIŞINI...BEN GEÇEN BİR VİDEO İZLEDİM...ORADA KALP ATIŞININ CANLI GÖSTERİYOO SÜPERDİ...SENİN BEBİŞİNDE ÖYLE OLACAK SANIRIM.. gamyoncuiremsu
GÜNAYDINNNN NİLÜŞÜMMM...SEN NASILSINNN CNMCIĞIMMMM....ÇOK SICAK VE BUNALTICI İDİ....BİRGÜN YAĞAR GEÇER TATLIMM YAZ YAĞMURU....:1ninca::1ninca:
HERKESE GÜNAYDIN CANLARIMMMM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM... Şeniz
şükür canım günler geçmek bilmezs oldu bu aralar anacımosmaniye havalardandır escales nasılsın bakim ayşen hoşgeldin
escales bilmiyorum ki balıkesir tarafı diye düşündük antalya yada bodrumu düşündük ama eşim rahatsız olucağımı düşünüyo türbanlı olduğumdan biliyorsun çoğu yerde hoş karşılanmıyor bakalım kısmet
Sanırım 1 veya 2 gün geçti kızlar