- 23 Nisan 2009
- 1.653
- 0
iyi sabahlar hepinize :) AYSEN74, deryam76, ESCALES+, hlymms, huzeyfe, iltercakir, k.a.y.r.a.+, megryann, neslihan165+, osmaniye80+ nasılsınız kızlarrhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi sabahlar hepinize :) AYSEN74, deryam76, ESCALES+, hlymms, huzeyfe, iltercakir, k.a.y.r.a.+, megryann, neslihan165+, osmaniye80+ nasılsınız kızlarrhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
balkıkesir adi geçti..ben memleketimi özledim yaaa..KayracıĞım balıkesİrde netarafı dÜŞÜnÜyorsunuz....
hoşbulduk güzelim..nasılsın?hihoyyythosgeldin canıııııııııııııııııııııım
hoşbulduk canım..nasılsın?hihoyyyt hihoyyytsanada günaydın abyosun hg
kızlar sisin adetinize 3 gün kala kanda baktırıp sonucu 1 çıkan varmı hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lütfen cevağppppppppppp delikafadulden delikafadulden delikafadulden
balıkesirliyim güzelim ..bandırma ve gönende babamın asker arkadaşları var..ailecek görüşürüz hala..eskiden daha sık giderdik..şimdi bende gurbetteyimAbyosuncuĞum nerelİsİn...bende balıkesİr bandırmalıyım.(annem)..gÖnenlİyİm...(babam).
günaydın canım..inşallah güzel sonuçlar alırsın güzelim..her işin bir zorluğu vardır..bende dr gideceğim öğlen..yumoşlara bakacakAncak gördüm canım sanada günaydın iyiyiz çok şükür.Dün hayıt tohumuna başladım kokusu rahatsız edici ama tadı limon damlatınca biraz daha iyi sanki.Sen nasılsın?
EDİTÖRÜN GÖNDERDİĞİ MESAJ SAYFA 5055 DE ARKİDİŞLER...OKIZIN YAZDIĞIDA ŞU;
1111 kullanıcısından alıntı
artık bu başlığı asla tıklamam.bişey sordum yazdıığım soruyu bile sayfaların yoğunluğundan bulamıyorum,kaldı cvbına bakayım,
birbirlerine hal hatır soran şu an yaptığı şeylerden bahseden arkadaşlar sizin msn ya da tlf yok mu,sitenin konu başlığıın yazılanlarla muhabbetlerle hiç alakası yok keşke sohbet sitelerinde yazıssanız.
kusurabakmayın.anlayışınız için teşekkürler..
ewt ben gidicem tavsiye ettiğin bir yer varmı ben ayvalıkta kararlıyım ama bakalımbalkıkesir adi geçti..ben memleketimi özledim yaaa..
sağol cnm iyiyim sen nasılsın bakalımhoşbulduk güzelim..nasılsın?hihoyyyt
hoşbulduk canım..nasılsın?hihoyyyt hihoyyyt
vallahi benim adetime daha 1 hafta var ama ben kafayı yedim kesin bende senin gibi olurum komedi olurum bende yaaa :roflol::roflol:ay insallah bende bi kersinde öyle oldum gııııııııı hatta üç tane dr gitiim cıkmayınca bide bunlar hiç bise bilmiyo diye ift,ira attı en sonunda bitanesi beni ikna etmek için ultrasonda baktı hala inanmıyom düşün sonra adet oldum tabi morttttttttt oldum neyse komik günlerdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoş geldin canım nasılsın bizler iyiyiziyi sabahlar hepinize :) AYSEN74, deryam76, ESCALES+, hlymms, huzeyfe, iltercakir, k.a.y.r.a.+, megryann, neslihan165+, osmaniye80+ nasılsınız kızlarrhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
at kocanı yatağa..:)ŞenizKızlar ateŞİmİ ÖlÇtÜm 36.9
kızlar sisin adetinize 3 gün kala kanda baktırıp sonucu 1 çıkan varmı hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lütfen cevağppppppppppp delikafadulden delikafadulden delikafadulden
balıkesirliyim güzelim ..bandırma ve gönende babamın asker arkadaşları var..ailecek görüşürüz hala..eskiden daha sık giderdik..şimdi bende gurbetteyim
günaydın canım..inşallah güzel sonuçlar alırsın güzelim..her işin bir zorluğu vardır..bende dr gideceğim öğlen..yumoşlara bakacak
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:at kocanı yatağa..:)Şeniz