inşallah canım ya Allah isteyen herkese versin. bu ay ilk defa aşılama yaptım. umarım tutmuştur.:çok üzgünüm: Rabbim hepimize annelik duygusunu tatmayı nasip etsin
oki doki hemen değişiyo sen iste cicim ŞenizŞenizŞeniz
beryal ve çitos arkadaşım hepinize hayırlı olsun allah hayırlı evlatlar versin tebrik ederim aman kendinize dikkat edin nazar değmesin adınıza çok sevindim rabbim bizede nasip etsin
:ecrin_bebek:a.s.
tamam oldu kaydirigubbakcemile5
sağol canım bizde çok iyiyiz bebişimle merak etme bütün işler kocişe kaldı bana hiç iş yaptırmıyor buraya bile zorla geldim yat dinlen dedi ben duramam dedim geldim sizle dedikodu etmezsem çatlarım kızz eve yakında net bağlatcem ozaman evdeyken de sizden ayrılmam doğumada sizle gircem bensırnaşık şeysırnaşık şeycitos canım günaydın biz iyiyiz sabah güzel haberi alınca çok sevindim darısı tüm isteyen arkadaşlara inşallah en yakın zamanda:Saruboceq: ya siz nasılsınız? kendine dikkat et ağır kaldırma,biryerlere uzanma,beryalcim sende öyle:1hug::1hug:
hadi kızz kalk oynayak :teytey::teytey::teytey:çekelim kız çekelim haydi bakaılm.ama vildoşla dolunay esra görmesinler bizi dün kavga ediyolardı halay başı olmak için. onlar görmeden biz çekelim halayı kaydirigubbakcemile3 :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hayırlı olsunn cok sevındım valla darısı bızlere
sağol canım bizde çok iyiyiz bebişimle merak etme bütün işler kocişe kaldı bana hiç iş yaptırmıyor buraya bile zorla geldim yat dinlen dedi ben duramam dedim geldim sizle dedikodu etmezsem çatlarım kızz eve yakında net bağlatcem ozaman evdeyken de sizden ayrılmam doğumada sizle gircem bensırnaşık şeysırnaşık şey
hadi kızz kalk oynayak :teytey::teytey::teytey:
ama dur fazla tepinme bebişlerimizi düşürüz haaa:dance::dance:
beryal ve çitos arkadaşım hepinize hayırlı olsun allah hayırlı evlatlar versin tebrik ederim aman kendinize dikkat edin nazar değmesin adınıza çok sevindim rabbim bizede nasip etsin
:ecrin_bebek:a.s.
sağol canım bizde çok iyiyiz bebişimle merak etme bütün işler kocişe kaldı bana hiç iş yaptırmıyor buraya bile zorla geldim yat dinlen dedi ben duramam dedim geldim sizle dedikodu etmezsem çatlarım kızz eve yakında net bağlatcem ozaman evdeyken de sizden ayrılmam doğumada sizle gircem bensırnaşık şeysırnaşık şey
hadi kızz kalk oynayak :teytey::teytey::teytey:
ama dur fazla tepinme bebişlerimizi düşürüz haaa:dance::dance:
eh çitos çok alemsin yaaaa.kalk hadi oynayalım :dance::dance::dance: bu arada doğuma girerken laptopu al da bize ordan canlı canlı yazarsın.ne de olsa sen bende kıdemlisin hakcayla ikiniz bana anlatırsınız .kaydirigubbakcemile3
sana teşekkür merve_85 darısı başına canım sen ne zamandır bebiş istiyon az kendini tanıt bize Şeniz
amin canım inşallah
ben 23 yaşındayım 6.5 aylık evliyim 1.5 ay önce hapımı bıraktım bebek istediğmiz için dün adetim yeni bitti geçen ay tutmadı bebekartık bu ay bakalım tutacakmı böyle canım ben daha yeni düşünmeye başladım bebek burada okudum hap kullananlar biraz zor oluyomuş galiba ama çevremde kulananlar var hatta hapı kullanırken gebe kalan duymuştum yani 1 gün içmeyi unutmuş gebe kalmış çok şaşırmıştım:1shok: bende artık biran önce hamile kalmak istiyorum
--------------------------------------------------------------------------------
neden inanamıyosun zormu oldu senin gebe kalman ben yeni üye olmuştum o yüzden fransızım.
ben bişey sormak istiyorum arkadaşlar bilenlerden cevaplamasını istiyorum
benim adetim dün bitti temizlendim bu sabah eşimle bi çalışma yaptıkacaba adet bittikten hemen sonra ilişkiye girildiğinde gebe kalma şansı varmı sizce:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?