M
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar herkese .bugün de sevinç çığlıkları atıp halay çekin dünkü neşe devam etsin çünkü bende hamileyim.2 haftalıkmış.çok şaşkınım çok mutluyum çok heyecanlıyım.allah herkese nasip etsin.dün bana destek olan tüm arkadaşlarıma ve toprağıma sonsuz teşekkürler.hepinizi seviyorum.yaaa ne diyceğimi bilemiyorum.çok umutsuzdum zaten sol yumurtalığım da yoktu tek yumurtalıkla olmaz diye düşünüyordum ama oldu işte.allahım mucize yarattı bana meleğimi yolladı.inanın çok şaşkınım akşamdan beri evin içinde dolanıyorum ne yapacağımı bilmeden.dün haber vermedim özür dilerim hepinizden ama dün burda çok yağmur vardı elektrik tel ve internet hatları gitti.aklım hep burda kaldı.sabah hemen kalkıp ilk işim sizlere yazmak oldu
günaydın kızlar herkese .bugün de sevinç çığlıkları atıp halay çekin dünkü neşe devam etsin çünkü bende hamileyim.2 haftalıkmış.çok şaşkınım çok mutluyum çok heyecanlıyım.allah herkese nasip etsin.dün bana destek olan tüm arkadaşlarıma ve toprağıma sonsuz teşekkürler.hepinizi seviyorum.yaaa ne diyceğimi bilemiyorum.çok umutsuzdum zaten sol yumurtalığım da yoktu tek yumurtalıkla olmaz diye düşünüyordum ama oldu işte.allahım mucize yarattı bana meleğimi yolladı.inanın çok şaşkınım akşamdan beri evin içinde dolanıyorum ne yapacağımı bilmeden.dün haber vermedim özür dilerim hepinizden ama dün burda çok yağmur vardı elektrik tel ve internet hatları gitti.aklım hep burda kaldı.sabah hemen kalkıp ilk işim sizlere yazmak oldu
tebrik ederim canım arkadaşım. Allah tamamına erdirsin inşallah. bizede duat emi. bende c.tesi test yapmayı düşünüyorum.
kızlarr hepinize günaydın ayy bugünde böyle güzel haber alınca coşkum arttı nasılsınız kızlar ben bomba gibiyim mutluyum mutluyum mutluyum:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2
Umarım sorunsuz bir hamileliğin ve çoook sağlıklı bir bebeğin olur. Annelik çok güzel bir duygu bu şimdi sen tadıcaksın Allah hepize olmayanlar için tabi tattırır inşallah. Bizler içinde dua et ve kendine çok dikkat et bu zamanlar tehlikleliyerimseni:dance:
hakcacım dünkü msj için teşekkür ederim canımbenim sen nasılsın senin bebiş iyimi Şeniz
tebrik ederim canım arkadaşım. Allah tamamına erdirsin inşallah. bizede duat emi. bende c.tesi test yapmayı düşünüyorum.
beryalim canım benim çok sevindim 2 gün üst üste ne güzel haberler aldık darısı diğer arkadaşlarımın başına inşaalah tez zamanda bu topik hamile dolup taşar aminnnn gel halay çekelim bu mutlu habere hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hazanyagmuru canım hayırlısı olsun.inşallah seninde güzel haberini alırız bayram yaparız burada...
beryalcim artık şu ruh halini değiştirsen diyorum. kimsesiz değil kız. meleğin var artık.