maatcım seni gördük daha iyi olduk. canım darısı en yakın zamanda sizlerin başınıza inşallah:Saruboceq:hamiş patlaması yaşanıyor maaşallahhhhhhh
saolasıııınnn.. saolasııınn.... sizler deyince bir başka oluyor bu dilekler.... söyleyin söyleyin bacımm..
ay bebişinin tik taklarını da duymuşsun hihoyyyt nasıl heyecanlanmışsındır kimbilir :teytey: ya ne mutlu size ki bu günleri yaşadınız... hadi bakalım.. darısı başımıza .. siz dualarınızı bizden eksik etmeyin a.s.
valla ne gzl kızlar ya.citosuda kutluorm allah sağ salim kollarına almayı nasip etsin hepinizin kızlar.
bakalım biz ne zaman vercez gzl haberleri. bide şey sorcam kızlar bu inciri hergün hazırlıcaz mı?ne zmn başlamak daha doğru?bnm gelecek hafta olcak adetim.dünden beri akıntım var kahve renginde.olcak herhalde.bu ay hiç ümitlenemedim biile.ah ahhhhh!
allah hamiş olmayanlara sabır versin.
aslında bnm yumurtlama problemi yok ama olmuodadenicm artk
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaw hakcacım aklıma bişi geldi bu arada... bebişin hayırlısıyla hangi ay doğacak??
hımmm.... başak olacak o zaman büyük ihtimal.... titiz bi minnoşun olacak bu durumda a.s
hakcacım ben kacıorum.... yarın akşam için yemek yapıcam daha:( sana iyi geceler .. öpt kocamaaannn
selam kızlarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?