- 5 Şubat 2009
- 525
- 42
- 39
macbett ve merve_85 arkadaşlarım benim durumumu kısaca anlatayım size.ben 29 yaşında 3 yıllık evliyim ilk 2 yıl ilaçla korunduk.geçen yıl ilacı bıraktım ve hamilelik istedim.2 ay sonra adetimde geçikme olunca doktora gittim testler yapıldı ama hamilelik yoktu.solyumurtalığımda 2 adet kist vardı.hemen ameliyat oldum ve doktorum 6 ay ilşki ve bebek yasağı koydu.ben n,san da ameliyat oldum.ekim ayına kadar yasaklıydık.kasımdan beri de bebek olsun istedik.3 ay oldu tedavi göreli ve inşallah bir sorun olmazsa bebişim benimle olacak.ben 3 ay içinde klomen dopergin ve biraz pahalı ama femara adlı ilaç içtim tabi doktor kontrolünde.şuana halaen glukofen içiyorum.enson da çatlatma iğnesi ovıtrelle kullandım.yani adet olunca dördüncü gün femara içtim 5 gün boyunca.8. güne kadar.ondan sonra doktor kontrol etti 12 gün ovıtrelle vuruldum.14 gün sonra test yapmamaı istedi dün yaptım 2 haftalık hamileymişim.allah tüm isteyenlere versin.
ay çok sevindim yaa gerçekten allah mutluluğunuzu daim etsin adına çok sevindim gerçekten a.s.