- 23 Nisan 2025
- 22
- 3
- 1
Her günümüz bir olay ne anlatabilirim ki hangi birini anlatayimAnlatmadığınız bişeyler var sanki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her günümüz bir olay ne anlatabilirim ki hangi birini anlatayimAnlatmadığınız bişeyler var sanki.
Yapacak bir şey yok aile destekse kürtaj zamanı da geçmiş. Ciddi bir nafaka talep et tazminat iste. Hatta evden de gitme o gitsin
Maddi gelırınız varsa sakın geri dönmeyin .Bu altı aylık süreçte aşırı yardımsever, herkesin her şeyine koşturan sosyal bir kelebekti, romantik, beni benden daha çok düşünen yerlere göklere çıkaran dinleyen, anlayışlı, USTUNE BU KİSİ YAZAR VE BİR SURU KİTABİ VAR İYİ SATAN. Şiir sepet işleri. Peri masalı gibiydi. Bir anda olan şey kendi çevresinden biriyle benim onun kız kardeşini savundugum için kavga etmemdi. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı iyiyken aşırı iyi ama kotuyken düşmandan farksızdı ne açığını görse belediyeyle anlaşıp megafonda bagiracak derecede düşmanlık ediyordu haklı olduğum konularda bile arkamda durduğunu hissetmiyordum varsa yoksa eşi dostu
Evimiz onun işi orda olduğu için gittiğimiz ilçede, ondan bir çöp dahi almak istemiyorum. kürtaj zamanı geçmese de sanırım yapamazdim bunu belki bana kizacaksiniz amaYapacak bir şey yok aile destekse kürtaj zamanı da geçmiş. Ciddi bir nafaka talep et tazminat iste. Hatta evden de gitme o gitsin
Yok kızmıyorum anlıyorum. Ama ondan bir çöp istemiyorum diye bir şey yok bebeğin için gerekirse 2 sene sürsün dava. Bebeğin onu 25 sene alacak belki. Şuan sıcağı ile böyle düşünüyorsun mesajlar attır sakla onları. Gerekirse yüz yüze gel hıpalarsa darp raporu al. Altınlarını vs bırakma. Niye kolayca kurtulsun bu durumdanEvimiz onun işi orda olduğu için gittiğimiz ilçede, ondan bir çöp dahi almak istemiyorum. kürtaj zamanı geçmese de sanırım yapamazdim bunu belki bana kizacaksiniz ama
Maddi gelirim var, ailemde destek şuanda hiçbir konuda sıkıntı yok. Sadece ortada bir şey yok neden ailenle paylastin sinirle yapılmış şeyler ayrılmak için sebep yok sevmiyorsun ondan ayriliyorsun gibi laflar duyuyorum normallestirilen şeyler yüzünden akıl sağlığımi koruyamiyorum ben mi abartiyorum bunları?Maddi gelırınız varsa sakın geri dönmeyin .
Bebegı de ıstemıyorsa tek başına sorumluluğunu alamam bakacak kimsem yok diyorsanız gecıktırmeden özel klinikle görüşün hemen .
Sosyal medyada paylaşBu altı aylık süreçte aşırı yardımsever, herkesin her şeyine koşturan sosyal bir kelebekti, romantik, beni benden daha çok düşünen yerlere göklere çıkaran dinleyen, anlayışlı, USTUNE BU KİSİ YAZAR VE BİR SURU KİTABİ VAR İYİ SATAN. Şiir sepet işleri. Peri masalı gibiydi. Bir anda olan şey kendi çevresinden biriyle benim onun kız kardeşini savundugum için kavga etmemdi. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı iyiyken aşırı iyi ama kotuyken düşmandan farksızdı ne açığını görse belediyeyle anlaşıp megafonda bagiracak derecede düşmanlık ediyordu haklı olduğum konularda bile arkamda durduğunu hissetmiyordum varsa yoksa eşi dostu
Yok, olay demedim. Sizin tarafınızda ne oldu da, 2 yıllık sevimli adam şeytana dönüştü, bir de çevresindekiler de size karşı aynı. Ne oldu arada bişeyler var konu havada kaldı.Her günümüz bir olay ne anlatabilirim ki hangi birini anlatayim
Altınım hiç yok borçları kapatmak için hepsini verdim, doğru söylüyorsunuzYok kızmıyorum anlıyorum. Ama ondan bir çöp istemiyorum diye bir şey yok bebeğin için gerekirse 2 sene sürsün dava. Bebeğin onu 25 sene alacak belki. Şuan sıcağı ile böyle düşünüyorsun mesajlar attır sakla onları. Gerekirse yüz yüze gel hıpalarsa darp raporu al. Altınlarını vs bırakma. Niye kolayca kurtulsun bu durumdan
tsmam tekrar iste bi avukat bul. Konuş ne oluyor olmuyor. Emsal davalara bak. Gerekirse altınını gizli aldığını söyle benbisin vermedim deAltınım hiç yok borçları kapatmak için hepsini verdim, doğru söylüyorsunuz
Evden kovalayıp çocuğu aldır ikinizde ölün diyen birini abartıyor olamazsınızMaddi gelirim var, ailemde destek şuanda hiçbir konuda sıkıntı yok. Sadece ortada bir şey yok neden ailenle paylastin sinirle yapılmış şeyler ayrılmak için sebep yok sevmiyorsun ondan ayriliyorsun gibi laflar duyuyorum normallestirilen şeyler yüzünden akıl sağlığımi koruyamiyorum ben mi abartiyorum bunları?
Çevresindeki bir kişi dışında kimseyle sıkıntım yok herkes beni sever ben severim. O kişiyle de fiziksel olarak nerdeyse birbirimize girdik sebebi kendi kız kardeşini korumaya çalışmamdı. Beni ve kardeşini savunmadi kendini kötü etmemek için ve ben sesimi cikarttikca bastırmaya çalıştı sanki benim sinirlenmem normal değilmiş gibi.Yok, olay demedim. Sizin tarafınızda ne oldu da, 2 yıllık sevimli adam şeytana dönüştü, bir de çevresindekiler de size karşı aynı. Ne oldu arada bişeyler var konu havada kaldı.
Evet haklısınız pisman olduğunu söylüyor ama kısır bı döngüye girecekBöyle bir adamla ömür boyu kopmaz bir bağın olacak ondan çocuğun olduğu için. Bir kaç kere korunmadım. Ama hiç istemiyordum demek çok tezat. Bu adam son 3 aydır böyle değildir elbette.Eğer gerçekten istemeseydin böyle bir adamdan çocuğun olmasını kat kat korunur asla ihmal etmezdin.Sen herseyi göze alıp hamile kalmışsın bundan sonra ondan bir beklentin olmasın manevi olarak hayal kırıklığına uğrama.
Ne diyim Allah yardımcın olsun inşallahEvet haklısınız pisman olduğunu söylüyor ama kısır bı döngüye girecek
İnsallah teşekkür ederimNe diyim Allah yardımcın olsun inşallah
Paylaşmadan halletsem daha doğru olur sanırım bu şekilde yüz göz olursak çocuk konusunda benimle inatlaşmaya girebilir -ki sevgisi buysa dusmanligini bilmek dahi istemiyorum- yada ileride çocuğum bunlara maruz kalabilir görebilir,uzucuSosyal medyada paylaş
İlk öğrendiğimizde fikrini sordum isteyip istemediğini, sonuçta babalık misyonunu zorla yukleyemezdim aksini iddia etti ama zaman içinde hareketlerinden belli oldu hassasiyet 0 zaten. Her saçma tartışmada, ki bunlar hep onun başkalarıyla probleminin eve yansımasındandi haksiz olsa bunu söylememe bile tahammül edemeyip evliliğe ettiği gibi bu sefer bebege mal etmeye başladı. Evet adının kötü anilmasindan korkan biri. Hakkında kötü dusunulmesine zerre tahammülü yok bu yüzden hep beni karalamaya çalışıyor, ikimizde göz önünde insanlarızİnşaallah sen ölürsün, bebeğin de dünyaya gelmez demiş ve bunu "defalarca" demiş! En başından bebeği istememiş, sevinmemiş. Şu anda da dediğiniz gibi ünlü, bilinen biriyse bebeği ister olduğundan değil bu durumun açığa çıkmasından endişe ediyor olabilir. Narsist bir yapısı olduğunu belirtmişsiniz. El iyisi bir adam. Dediğiniz gibi aileniz arkanızdaysa bu adamın ve kızkardeşinin manipülasyonlarına kulak asmamanızı öneririm.