Hamileyim ve boşanma kararı aldim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niyeyse kk da bütün esiyle sorunlu güya bosanmak isteyen kadınlar hemen hamile kalıyor. Bir kere korunmuyorlar. O sevismeleri de hep yumurtlama dönemlerine denk geliyor. O denk geliş hemen tutuyor. Hic sekmiyor. Kriter gibi birsey bu😁
Umarım başınıza gelmez diyelim o zaman, bu kadar rahat konuşabileceginizi sanmiyorum

Umarım başınıza gelmez diyelim o zaman, bu kadar rahat konuşabileceginizi sanmiyorum
Yıllardır sevisirim istemeden hamile kalmadım açıkçası. Bana evlendikten sonra kötü davranmaya baslayan, insan yerine koymayan , bosanalim deyip yüzük firlatan kocayla da bırakın korunmayı hiç sevismem zaten. Kocam olmaz o adam. Tak yüzüğünü gel yataga demem yani.

İnsanlar tecavüzden bile hamile kalabiliyor maalesef ama iste onlarin gercekten elinde olmuyor. Ama ne olduğunu bildiğiniz biriyle sevişip, adami belki bağlarım diye hamile kalıp (yumurtlama doneminizde bile bile korunmazsaniz hamile kalirsiniz. Niye şok oldunuz onu da anlamadim😀) , adam istemediği halde doğurmak için inat edip ise yaramayinca da ne yapacağım şimdi diye aglanmak bile bile lades sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X