macbett ve merve_85 arkadaşlarım benim durumumu kısaca anlatayım size.ben 29 yaşında 3 yıllık evliyim ilk 2 yıl ilaçla korunduk.geçen yıl ilacı bıraktım ve hamilelik istedim.2 ay sonra adetimde geçikme olunca doktora gittim testler yapıldı ama hamilelik yoktu.solyumurtalığımda 2 adet kist vardı.hemen ameliyat oldum ve doktorum 6 ay ilşki ve bebek yasağı koydu.ben n,san da ameliyat oldum.ekim ayına kadar yasaklıydık.kasımdan beri de bebek olsun istedik.3 ay oldu tedavi göreli ve inşallah bir sorun olmazsa bebişim benimle olacak.ben 3 ay içinde klomen dopergin ve biraz pahalı ama femara adlı ilaç içtim tabi doktor kontrolünde.şuana halaen glukofen içiyorum.enson da çatlatma iğnesi ovıtrelle kullandım.yani adet olunca dördüncü gün femara içtim 5 gün boyunca.8. güne kadar.ondan sonra doktor kontrol etti 12 gün ovıtrelle vuruldum.14 gün sonra test yapmamaı istedi dün yaptım 2 haftalık hamileymişim.allah tüm isteyenlere versin.
ben bişey sormak istiyorum arkadaşlar bilenlerden cevaplamasını istiyorum
benim adetim dün bitti temizlendim bu sabah eşimle bi çalışma yaptıkacaba adet bittikten hemen sonra ilişkiye girildiğinde gebe kalma şansı varmı sizce:CüvCüv:
ben bişey sormak istiyorum arkadaşlar bilenlerden cevaplamasını istiyorum
benim adetim dün bitti temizlendim bu sabah eşimle bi çalışma yaptıkacaba adet bittikten hemen sonra ilişkiye girildiğinde gebe kalma şansı varmı sizce:CüvCüv:
seni ümitsiliğe düşürmeyeyim ama şansın yok denecek kadar az. çünki dr. bile yumurtlama gününden 1 gün önce ve 3 gün sonra ilişki öneriyo. ama inşallah olur daha yolun başındasın. çalışmaları sıkı tutarsan neden olmasın
günaydın.hamile kalan arkadaşlar, öncelikle hayırlı olsun allah hayırlı evlatversin.birşey sormak istiyorum. normal yollamı denediniz aşılama v.s mi ?
beryalcim yanlış bişey mi dedim yoksa benim yazdığımı yazmışsın a.s.
ay çok sevindim yaa gerçekten allah mutluluğunuzu daim etsin adına çok sevindim gerçekten a.s.
günaydın.hamile kalan arkadaşlar, öncelikle hayırlı olsun allah hayırlı evlatversin.birşey sormak istiyorum. normal yollamı denediniz aşılama v.s mi ?
canım herkese göre değişiyo.. yani herkesin yumurtlama günü farklı ama bana doktorum demişti .adet olduğun günü 1 olarak say.10 ve 20 gün arası gün aşırı ilişkiye gir.yani on ve yirminci gün arası ilişkiye girersen yumurtlama gününü yakalaman daha kolay olur.
canım adetlerin düzenli oluyorsa adetin bittikten sonraki 14 gün sonrası yumurtlama günleri o günler ilişkiye girersen şansın fazla eğer düzgün adet görmüyorsan gün aşırı ilişkiye gireceksinşutarafagitti
yok canım ben alıntı yapıp sana cevap yazacaktım yanlış oldu ama yazdım tedavi sürecimi okudunmu
hihoyyytberyal canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim:teytey::teytey::dance: tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. vallaha merak ettim yazmayınca hemen pc başına geçtim baktım sabah senden haber yok korktum.ben inanıyordum hamile olduğuna zaten.ama sen dün giremezsem bilin ki hamile değilim dedin. canım kendine dikket et. tekrar tebrik ederim. rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirmeni dilerim:1hug:
hakca sana bişey sorcem senin şuan akıntı devam ediyormu birde ayaklarında karıncalanma ve uyuşma varmı canım?
arkadaşlar bu incir kürü nedir ne işe yarıyor forumda aradım ama bulamadım bi çıtlatsanız banada:1hug:
selam bende tedavi görüyorum inşallah aranıza yeni katılmama rağmen çabucak ayrılırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?