JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)
kocişime aşığımmmm:) Kayıtlı Üye
arkadaşlar benide listeye ekleyin lütfennn...bu bizim dua listemiz olsun hergün bu isimlere özel dua edelim...anlaştık mı...:Saruboceq:
♥vildan&pelin♥ Kayıtlı Üye
günaydın maat balın pancuben hayırlı cumalar
rabbimMELEKLERİMİ yolladı Kayıtlı Üye
dün glukofeni kocişe söledim bi doktorla görüş ondan sonra dedi senin diplomanmı var kendi kendine ilaç yazıyon dedi bana kısdııı sırnaşık şey[/QU canım sen daha önce de kullanmışsın ya o yüzden sordum .hem zaralı değil bizim durumumuzda olanlar için faydalı bile.ama sen yinede doktoruna sor .bakalım ne diycek. öptüm
rabbimMELEKLERİMİ yolladı Kayıtlı Üye
arkadaşlar benide listeye ekleyin lütfennn...bu bizim dua listemiz olsun hergün bu isimlere özel dua edelim...anlaştık mı...:Saruboceq:
hoşgeldin balın.
üç böcek bir çiçek :)) Kayıtlı Üye
hg maat cım günaydın a.s. sen nasılsın beryalim dünden buyana:1hug:
benim yiğenim ssk da çalışıyo bi dr gelmiş yeni jinekolog onu tavsiye etti bi görüşmeyi düşünüyorum sadece glukophene için bebek tedavisine henüz tekrardan hazır değilim
umutluyum ......... Kayıtlı Üye
günaydıııınnnnn... günüydınlarınıza günaydııınnnn hihoyyyt bugün keyfim yerinde.... inşallah günüm de bu keyifle geçer de haftayı sağ salim bitirmiş olurum....
allahım kafayı yemek üzereyim yarabbim:1no2: kızım çok geveze yaw hiç susmuyo off dır dır dır dır kulağımı kururttu şu okullar bi açılsaydıbenneyaptımki off ben sıkıntıya gelemiyom yaw özgür olmak istiyorum senağlama yalnız kalmak istiyorumsenağlama yalnızlıktan kafayı yemek istiyorumsenağlama
şimdiki çocuklar hep öle bide ikinciyi istiyon yaa
hayırlı cumalar kızlar citos2903inşallah vardır cnm. allah herkesin gönlüne göre versin... ama bana karbonat testi saçma geliyo çünkü idrar asitli zaten karbonatta herşeyi köpürtür...
interhat canım ben sürekli yapıyodum ve hamile kaldığım zamana kadar hiç köpürmedi
şimdiki çocuklar hep öle bide ikinciyi istiyon yaa
kafama ....:mymeka: arayı bu kadar açacak ne vardı hemen arkasından doğursaydım bir kız yakamı bırakırdı arada hem size yazıyorum hemde evcilik oynuyorum kafamçokkarıştı
hayırlı cumalar kızlar citos2903inşallah vardır cnm. allah herkesin gönlüne göre versin... ama bana karbonat testi saçma geliyo çünkü idrar asitli zaten karbonatta herşeyi köpürtür...
sağol interhat karbonatı deniycem bakalım ne olucak görcem senin bebiş iyimi
pancuben inşallah arkandanda ben gelirim kıs bende adet oluyum diye dualar ediyorum tabi ben adet oluyum siz hamiş olun istemiyom ben çocuk mocuk 1 vildan daha kaldıramaz bu bünye
bulantılarım arttı cnm. dkt a gittik zorda olsa keseyi gördük çok küçüktü ama.15 gün sonra tekrar çağırdı.ozaman tam herşey belli olacak inş. rabbim herkese hayırlısından versin..amin..
ahh okyanusum bide ben rahatlasam 2 gündür hem sevinçliyim hem üzgün duygu karmaşası yaşıyom kafayımı yedim acaba-tatlicadiarzu-sırnaşık şey
seni çok ii anlıyorum canımm inşallah hamişsindir :CüvCüv::CüvCüv:
pancuben inşallah arkandanda ben gelirim kıs bende adet oluyum diye dualar ediyorum tabi ben adet oluyum siz hamiş olun istemiyom ben çocuk mocuk 1 vildan daha kaldıramaz bu bünye
öyle deme kızzz olsun bitane daha sen yaşlanınca kim bakar sana
(aynı ihtiyar heyeti gibi laf ettimsırnaşık şey)
Canımın canı Hilalim Kayıtlı Üye
oLSUN yaaa tek çocuk bakmak ta zor kardesi olması lazım bitane ben istiyorum olsun yeğenimiz :))))) Sen sağlıklı olda gerisi önemli değil kaldırır bünyen merak etme.Tek çocuklu olanlar inan ki psikolojik sorun yaşıyorlar ailecek .Çevremde çok gördüm doktorları bile demiş kardeş şart diye şimdi ikiz çocukları olacak toplam 3 çocuk ve çok mutlu bizim ufaklıkta 2 kardeş gelcek diye:))))
.....♥.......♥......♥......♥ .LİSTEMİZİN HAMİŞLERİ VE BEBEK CİNSİYETLERİ.....♥.......♥......♥......♥ ebruşşş........................................... .........................................HAMİLE (25) asortie........................................... ......................................... HAMİLE(26 ) saruböceq......................................... .......................................HAMİLE(27) karabiberim....................................... .......................................HAMİLE (28) ELF-RCP............................................... ..................................HAMİLE (29) kapkara........................................... .........................................HAMİLE(30 ) türlü türlü............................................. .....................................HAMİLE(31) sema69............................................ ........................................HAMİLE (32) kuzuum............................................ ........................................HAMİLE( 33) uğur ve eylül............................................. ................................HAMLE(34) e-u................................................. .........................................HA MİLE(35) KızılDeniz(DERRAM)................................ ................................HAMİLE(36) Yeliz_25................................. ..................... ...................... ....HAMİLE(37) paylaşım.......................................... .......................................HA MİLE(38) fato83............................................ ........................................ .HAMİLE(39) nefisem........................................... ..................................... ..HAMİLE(40) özlem_özlem....................................... ................................... HAMİLE (41) yeşimcik.......................................... ................................. .....HAMİLE (42) dilek_83.......................................... ................................. ......HAMİLE (43) doğa6............................................. ................................ .......HAMİLE(44) ayşe/FB................................................ ............................... ..HAMİLE(45) h.mine............................................ ................................. .......HAMİLE(46) seherim........................................ ............................... ...........HAMİLE(47) patasana17........................................ ................................. ....HAMİLE(48) tutku03........................................... .................................. ......HAMİLE(49) yohannes........................... ......... ............................ ...............HAMİLE(50) serpilla................. ..................... ......................... ..................HAMİLE(51)...........KIZ Rem............................................... ................................... .....HAMİLE(52) Rapunzel2........................ ...................... ....................... .........HAMİLE(53).....ERKEK hsay26............................................ .........................................HAMİLE(54 )......KIZ durulaytuğ........................................ ........................................HAMİLE(55) Hüzün Yaprakları................ ......................... ...................... .....HAMİLE(56) iremeren.......................................... .........................................HAMİLE (57) what a woman want?................ ............................ ...................HAMİLE (58) topsecret.................. ....................... .......................................HAMİLE (59) nursist........................................... ..........................................HAMİLE( 60) tiviti............................................ .............................................HAM İLE(61) minervaduygu...................................... .....................................HAMİLE(62) şirine............................................ ...........................................HAMİLE( 63) zeyno-23................................................ .................................HAMİLE(64) elif-26................................................ ......................................HAMİLE( 65) _Eda_............................................. ........................................HAMİLE(66) naren05........................................... ........................................HAMİLE(67) alhan.................. ..................................... ...............................HAMİLE(68) jasminiee ............. ................ ........................................... ......HAMİLE (69) elif3558.......................................... ..........................................HAMİLE( 70) mukh7986.......................................... .......................................HAMİLE(71) Seda_SARI......................................... ......................................HAMİLE(73 ) gülüm12................................ ............................. ......................HAMİLE(74) Rosem............................................. ..........................................HAMİLE( 75) setenay3480....................................... ........................................HAMİLE(76 ) eyetkiner......................................... ............................................HAMİLE (77) beauty*....................... ..................... ..........................................HAMİLE (78) ayşegül41......................................... ............................................HAMİLE (79) filizim........................................... .................................................. .HAMİLE(80) zen_nan........................................... ..............................................HAMİ LE (81) derin............................................. .................................................. .HAMİLE(82) onu seviyorum......................................... ............................................HAMİLE (83) esrako............................................ .................................................. ..HAMİLE(84) bayan_66.......................................... .................................................. HAMİLE(85) sezen............................................. .................................................. ....HAMİLE(86) tuana3434......................................... .................................................. ...HAMİLE(87) candy............................................. .................................................. ......HAMİLE (88) daisy16........................................... .................................................. .....HAMİLE(89) başak35........................................... .................................................. ...HAMİLE(90) kıymetlim......................................... .................................................. ....HAMİLE(91) cennet kuşu.............................................. .............................................HAMİL E(92) okyanus84......................................... .................................................. ..HAMİLE(93) hakca............................................. .................................................. .....HAMİLE(94) citos2903...............................................................................................HAMİLE(95)..................HEMDE EN ÇATLAK HAMİLE:lepi: DOĞUM YAPAN HAMİŞLERİMİZ nazlımelek........................... ....................İKİZ(ERKEK) Süar.............................................. ..........KIZ(ZEYNEP) estetik26......................................... .........KIZ tatlımelek........................................ ...........ERKEK gülen............................................. ............ --- asortie........................................... ........... KIZ(EYLÜL g sezen............................................. ....................................bilinmiyor hilal1975......................................... .......................................bilinmiyor tatlımelek........................................ .......................................bilinmiyor hasret............................................ ........................................bilinmiyor gülen............................................. .........................................bilinmiyor sefil............................................. ...........................................bilinmiyor zeynoo24................................... .............................................bilinmiyor eda&Cemil......................................... .....................................bilinmiyor ecetuna........................................... ........................................bilinmiyor BuRCuCuKkK........................................ ..................................bilinmiyor dilruba_diba...................................... .......................................bilinmiyor travon............................................ ..........................................bilinmiyor nazlımelek........................................ .......................................bilinmiyor vahşi kedi.............................................. ..................................bilinmiyor roselenda......................................... .......................................bilinmiyor y_onay............................................ ........................................bilinmiyor kançiçeğim........................................ ......................................bilinmiyor ilayda51.......................................... .........................................bilinmiyor gözdenc........................................... ........................................bilinmiyor cucan............................................. .........................................bilinmiyor *sennur*.......................................... .........................................bilinmiyor CİTOSUM ÇATLAK HAMİŞİM BENİM EKLEDİM BAK HEMEN SENİ GULÜÜÜÜMM:teytey::dance: DARISI BİZLERE İNŞALLAH
♥....♥.....♥......♥.....UMUT LİSTESİ.....♥.......♥......♥......♥ adrian61 annemannem &ayla& AYŞECANDAN acem_kızı aglayankedi aguden aybala42 ayşegül19 alew2187 alin amway amor_amor anatolia_tb anqelim arnavutgüzeli84 azra arda arzu aslı Asigecelerr_85 atmosfer aum AN.GEL anadoluesk aysimay BaHHaR BAYANHEYECANLI 60 belenay benbilirim beyaAZz bircan blackrose23 bengüsu BENNU34 benssenb belçika beyz@ bebişiiim beryal bidenem bilgen35 binbirgece biopelin bitirici bucuarda beyaz46 butterfly2020 biricik bskskrc buse_burcu claire cano77 cananisa casablanka_05 ceyda atalar ceyda_79 ceylanmelek cerence cerensesil cemre822 ÇAKILTAŞI çakirs deasy DeliMavi delimavi_reyhan denmur deren_26 Deruğur deryacam deryam76 didipırçık deryaa1 dilaranil dileknur derinlik dil_nur Ecrin_Ceylin ecrin1001 edali368 efsane30.. elifecan E.L.İ.F.T.G. elizabethtown elfida elitu emiy enise85 entersan esen97 eseraras Esra Naz esrasoner esrarengiz79 evrimmm esra naz enikazya elifffffff etelane evla ezgiciik fatma kurban FATOŞGÜL. fatoş1982 fındık80 figen26 filiz027 fleeflame firuzem firdevs2006 gambito_45 ggaye gizem1986 gonca778 gökçe23 gökmel gözek gözlüklü guccirush gulomin Gül,beyazgül gülcannnnn gülten gönülyarası günbatımı greys.85 GASLAN gamze22106 gamze1977 gunozgur82 ISKOC ilkkad incisu hamiyet doğru hanife 15 hatice27 hazall24 hilalnur hnaktar hülliş hülya cancan Hüzün_yılı hassas16 hazalk ILGAZ jasmin666 innocence interhat iiissil imran88 K_23 kaçar61_1 kamelya62 kamişko kardelen_32 karagözlü kardelen_32 keyzi kevser14 kuba kubaba kudra kuka kurnaz krispi kaya layd_pacino laren lajoconde leyl limon liligum livaza loveactually lusin lücian lica42 leylim maat MY.ANGEL medura mazbut mahinur marveyn maviruya mehtap123 mekselina86 merves *mehlika* meyra basman minikserçe minos miki. miss polat miray10 moke MONA ROSA morgül moon sunn mum ağacı melekt melek23 mehril merveburc minehayat misssielif mogan maisa mine_ibo MadLen nbatur55 nal nix necla_cevk nergis55 nergiz78 nergis55 nazlııı nesgül nesli 33 nesliii1983 neslihan 38 nevergiveup18 nevgul61 nevinırmak nevrosky nina55 nur_elnur NURSİMA nisafidan ogs oburşirin okyanus83 orkide76 osmaniye80 ozlemacar ozna orkidenn özgürce özgürcüm özlemimsin özkan-bilgen özoşum83 pancuben papatya_1979 pembekordon PEMBE RÜYA perçe peteknur pıtırcık pink rose parıl papri psoriasis rabiş rabis80 reyyan86 rockwell roscitak rodal rozalin rufeyde serra Sabire Kara sarı şeker _sedaa_ shekerkiz sselda selcenuguz selenbeyazit seleney selinx semiror sevdagül _sevcan_ serdi sinem25 sultan49 supremunvale sbnmfrh smhsmh SILAYA silgi simay_86 sinemiran sinem 25 semoş427 surcu Lisan sulh_ibracı su misali35.5 süpriz_mucize s.d.34 seagirl26 shimina sebago soslufustuk tatlibebek tatli.cadi tavşanlı tuba_cüneyt tugbakork tuliny tramissu1986 umudumsensin umutvar vezikül.. vidan83 vildangel violette yaren07 yarencan. y.m.i.n yakaryos yasgom yasemennnn yasemin84 yasese yastev yazgülün yazel yasmin1982 yeeeeer yelda85 YORUKCE yumurtalı ıspanak yumyum yüksek sadakat ysnbdk ylmzhatice yadel z@z@ zencefill zeko zerrinn zeyno:) zeynoyan zeynepSav zuhal turan zug zu66 xyxy
Son düzenleme: 10 Şubat 2009
.....♥.......♥......♥......♥ .LİSTEMİZİN HAMİŞLERİ VE BEBEK CİNSİYETLERİ.....♥.......♥......♥......♥ ebruşşş........................................... .........................................HAMİLE (25) asortie........................................... ......................................... HAMİLE(26 ) saruböceq......................................... .......................................HAMİLE(27) karabiberim....................................... .......................................HAMİLE (28) ELF-RCP............................................... ..................................HAMİLE (29) kapkara........................................... .........................................HAMİLE(30 ) türlü türlü............................................. .....................................HAMİLE(31) sema69............................................ ........................................HAMİLE (32) kuzuum............................................ ........................................HAMİLE( 33) uğur ve eylül............................................. ................................HAMLE(34) e-u................................................. .........................................HA MİLE(35) KızılDeniz(DERRAM)................................ ................................HAMİLE(36) Yeliz_25................................. ..................... ...................... ....HAMİLE(37) paylaşım.......................................... .......................................HA MİLE(38) fato83............................................ ........................................ .HAMİLE(39) nefisem........................................... ..................................... ..HAMİLE(40) özlem_özlem....................................... ................................... HAMİLE (41) yeşimcik.......................................... ................................. .....HAMİLE (42) dilek_83.......................................... ................................. ......HAMİLE (43) doğa6............................................. ................................ .......HAMİLE(44) ayşe/FB................................................ ............................... ..HAMİLE(45) h.mine............................................ ................................. .......HAMİLE(46) seherim........................................ ............................... ...........HAMİLE(47) patasana17........................................ ................................. ....HAMİLE(48) tutku03........................................... .................................. ......HAMİLE(49) yohannes........................... ......... ............................ ...............HAMİLE(50) serpilla................. ..................... ......................... ..................HAMİLE(51)...........KIZ Rem............................................... ................................... .....HAMİLE(52) Rapunzel2........................ ...................... ....................... .........HAMİLE(53).....ERKEK hsay26............................................ .........................................HAMİLE(54 )......KIZ durulaytuğ........................................ ........................................HAMİLE(55) Hüzün Yaprakları................ ......................... ...................... .....HAMİLE(56) iremeren.......................................... .........................................HAMİLE (57) what a woman want?................ ............................ ...................HAMİLE (58) topsecret.................. ....................... .......................................HAMİLE (59) nursist........................................... ..........................................HAMİLE( 60) tiviti............................................ .............................................HAM İLE(61) minervaduygu...................................... .....................................HAMİLE(62) şirine............................................ ...........................................HAMİLE( 63) zeyno-23................................................ .................................HAMİLE(64) elif-26................................................ ......................................HAMİLE( 65) _Eda_............................................. ........................................HAMİLE(66) naren05........................................... ........................................HAMİLE(67) alhan.................. ..................................... ...............................HAMİLE(68) jasminiee ............. ................ ........................................... ......HAMİLE (69) elif3558.......................................... ..........................................HAMİLE( 70) mukh7986.......................................... .......................................HAMİLE(71) Seda_SARI......................................... ......................................HAMİLE(73 ) gülüm12................................ ............................. ......................HAMİLE(74) Rosem............................................. ..........................................HAMİLE( 75) setenay3480....................................... ........................................HAMİLE(76 ) eyetkiner......................................... ............................................HAMİLE (77) beauty*....................... ..................... ..........................................HAMİLE (78) ayşegül41......................................... ............................................HAMİLE (79) filizim........................................... .................................................. .HAMİLE(80) zen_nan........................................... ..............................................HAMİ LE (81) derin............................................. .................................................. .HAMİLE(82) onu seviyorum......................................... ............................................HAMİLE (83) esrako............................................ .................................................. ..HAMİLE(84) bayan_66.......................................... .................................................. HAMİLE(85) sezen............................................. .................................................. ....HAMİLE(86) tuana3434......................................... .................................................. ...HAMİLE(87) candy............................................. .................................................. ......HAMİLE (88) daisy16........................................... .................................................. .....HAMİLE(89) başak35........................................... .................................................. ...HAMİLE(90) kıymetlim......................................... .................................................. ....HAMİLE(91) cennet kuşu.............................................. .............................................HAMİL E(92) okyanus84......................................... .................................................. ..HAMİLE(93) hakca............................................. .................................................. .....HAMİLE(94) citos2903..............................................................................................HAMİLE(95) mehay....................................................................................................HAMİLE(96) mumudihaba...........................................................................................HAMİLE(97) TEBRİK EDİYORUM HAMİŞLERİMİZİ BAKALIM 100 DALYA DİYECEĞİMİZ HAMİŞİMİZ KİM OLACAK DOĞUM YAPAN HAMİŞLERİMİZ nazlımelek........................... ....................İKİZ(ERKEK) Süar.............................................. ..........KIZ(ZEYNEP) estetik26......................................... .........KIZ tatlımelek........................................ ...........ERKEK gülen............................................. ............ --- asortie........................................... ........... KIZ(EYLÜL g sezen............................................. ....................................bilinmiyor hilal1975......................................... .......................................bilinmiyor tatlımelek........................................ .......................................bilinmiyor hasret............................................ ........................................bilinmiyor gülen............................................. .........................................bilinmiyo r sefil............................................. ...........................................bilinmi yor zeynoo24................................... .............................................bilin miyor eda&Cemil......................................... .....................................bilinmiyor ecetuna........................................... ........................................bilinmiyor BuRCuCuKkK........................................ ..................................bilinmiyor dilruba_diba...................................... .......................................bilinmiyor travon............................................ ..........................................bilinmiy or nazlımelek........................................ .......................................bilinmiyor vahşi kedi.............................................. ..................................bilinmiyor roselenda......................................... .......................................bilinmiyor y_onay............................................ ........................................bilinmiyor kançiçeğim........................................ ......................................bilinmiyor ilayda51.......................................... .........................................bilinmiyo r gözdenc........................................... ........................................bilinmiyor cucan............................................. .........................................bilinmiyo r *sennur*.......................................... .........................................ERKEK(KEREM)