dün glukofeni kocişe söledim bi doktorla görüş ondan sonra dedi
senin diplomanmı var kendi kendine ilaç yazıyon dedi bana kısdııı sırnaşık şey[/QU canım sen daha önce de kullanmışsın ya o yüzden sordum .hem zaralı değil bizim durumumuzda olanlar için faydalı bile.ama sen yinede doktoruna sor .bakalım ne diycek. öptüm
arkadaşlar benide listeye ekleyin lütfennn...bu bizim dua listemiz olsun hergün bu isimlere özel dua edelim...anlaştık mı...:Saruboceq:
allahım kafayı yemek üzereyim yarabbim:1no2:
kızım çok geveze yaw hiç susmuyo off dır dır dır dır kulağımı kururttu şu okullar bi açılsaydıbenneyaptımki
off ben sıkıntıya gelemiyom yaw özgür olmak istiyorum senağlama
yalnız kalmak istiyorumsenağlama
yalnızlıktan kafayı yemek istiyorumsenağlama
şimdiki çocuklar hep öle bide ikinciyi istiyon yaa
hayırlı cumalar kızlar citos2903inşallah vardır cnm. allah herkesin gönlüne göre versin... ama bana karbonat testi saçma geliyo çünkü idrar asitli zaten karbonatta herşeyi köpürtür...
ahh okyanusum bide ben rahatlasam 2 gündür hem sevinçliyim hem üzgün duygu karmaşası yaşıyom kafayımı yedim acaba-tatlicadiarzu-sırnaşık şey
pancuben inşallah arkandanda ben gelirim kıs bende adet oluyum diye dualar ediyorum
tabi ben adet oluyum siz hamiş olun istemiyom ben çocuk mocuk 1 vildan daha kaldıramaz bu bünye
oLSUN yaaa tek çocuk bakmak ta zor kardesi olması lazım bitane ben istiyorum olsun yeğenimiz :))))) Sen sağlıklı olda gerisi önemli değil kaldırır bünyen merak etme.Tek çocuklu olanlar inan ki psikolojik sorun yaşıyorlar ailecek .Çevremde çok gördüm doktorları bile demiş kardeş şart diye şimdi ikiz çocukları olacak toplam 3 çocuk ve çok mutlu bizim ufaklıkta 2 kardeş gelcek diye:))))pancuben inşallah arkandanda ben gelirim kıs bende adet oluyum diye dualar ediyorum
tabi ben adet oluyum siz hamiş olun istemiyom ben çocuk mocuk 1 vildan daha kaldıramaz bu bünye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?