- 11 Şubat 2009
- 1.672
- 0
meraba kızlar nasılsınız?
mrh cnm hg iyiz sen nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba kızlar nasılsınız?
cnm kan testinden bakiyolar hormonlarin hepsine adetin 3.gunu ac karnina gidip kan aldiriyosun
mrh cnm hg iyiz sen nasilsin
daha ilk bugün görcez bilmiyorum vericekmi doktorşakkıdı
iyiyim bende.hamiş olmayı bekliyorum
daha hsg asamasına gelmene cok var nılufercım sımdı hormon yumurtalıkgelısımı takıbı catlama sorunu rahımın tutunacak kadar gelısmıs oldugunada bakarlar destekleyıcı hap kullanırsın 5-6 ay sonra ilaclı rahım fılmı cekılıcen tabı gerek kalmaz ıysallah ama cekılırsen rahıme bır ılac yolluyolar kanalların acık olup olmadıgı gozukuyo 10 dk suruyo ıysallah en yakın zamanda kalırsında bunları yasamazsın sen hem sıkılıyosun utanıyosun zaman gecıyo devam etsen bır turlu etmesen mıllet sorup durur cocuk varmı dıye en ıyısı calışmak valla
canım cd yi renkli doppler de veriyolar yani 5.aydan snr o kadar güselki ablam çektirdi yeni sesi görüntüsü resmen görüyomuşun bebişini içerdeki sesleri falan duyuyomuşun bi an önce 5 aylık olsak
AYY ALLAHIMM İŞALLAHH GEREK KALMAZ BUNLARA YARABBİM..KIZ NE ZOR İŞLER VALLAHİİ YA BU KADINLAR NE GÜÇLÜ VARLIKLAR..ERKEĞİ SOKCAM DESEN YAPAMAZLAR VALLAHİİ....
YARABBİM BİDE O ETRAFTAKİ İNSANLARIN TAVRINA KIL OLUYORUM.GECEN ANNEMİN Bİ ARKADAŞIYLA TANIŞTIM İLK KEZ GÖRÜYOM KADINI SİZDE BİŞİ YOKMUU DİYOR????BİDE İLK TANIŞTIK YANİ YOLDA BİDE...TÖBE TÖBEEklava:
SANANE YAAA delikafaduldendelikafaduldenNE MERAKLI MİLLET SANANE BENIM YATAKODAMDAN DİMİ AMAdelikafadulden
ayy kizz ben de bekliyom
ne zaman adet tarihin yakınmı?
subatin 2 sinde olmustum bu ayda martin 4 unde falan olur herhalde
Selam herkese nasılsınız kızlar..
merhaba arkadaslar
ben 8 aylık evlıyım.ikinci evliliğim evlendiğim gunden berı korunmuyoruz ama bır turlu hamıle kalamadım.bana onerı verıcek arkadaslar varmı[/QUOTEmerhaba ipek hg doktara hiç gittinmi canım bir rahatsızlığın falan varmı pko gibi kist gibi muayene oldunmu eğer hiç gitmediysen öncelikla doktara görünmelisina.s.