Hamile kalmak isteyen ve hamileler sohbete buyrun

1 kaahve rengi kuru sogani 1.5 bardak icme suyuyla 5 dk kaynadilacak sabah aksam icilecek ama adet doneminin 2 gunu baslanmasi lazimmis ben 7. Gunu basladim bakalim artik rabbim nasip eder insallah
Bu ay hamile değilsem başlayacağım. Teşekkürler

2. Çizgi çok silik çıksa bile hamilelikten şüphe edebilir miyiz?

Kizlar merhaba
bgun adetmn 4. Gnu olmasi grekiodu dun kan testi yptirdm begtif ckti ve 2 gn siddetli 2 gn haff kasik agrisi bazn ck asiri bazn haff gogs agrisi yasiorm bgunde sari hafif kati halde akibtm olms ama hala olmdm sizde hala hamile olma ihtimalm vrmi yani adet olckmisim gbide hssediorm yarn byk ihtml olcm snki de bilemiorm goren duyan vrsa bu knulrdn yardmci olblrmi

2. Çizgi çok silik çıksa bile hamilelikten şüphe edebilir miyiz?

Nerde okuduysm 2 silik cizgi tabi bu testn ilk on dkksnda olusn kesn hamileler 2 3 gn snra tkrrla derm dha bet ckioms herkes aynisini soluo ve drnn sayfasnda slik cizgi hamillk olark kabl edilir yalnzca kucuk oldugndndr dio insllah hamilesndr hayrlisiyla

Edilir tabi benim silik çıktı değilim diye ağır antibiyotik iğne vuruldum haftasına dustu dikkatli olmalısın. Kan testi yaptın mı
Hayır önce idrar testinde emin olmak istiyorum. Regl günümde tekrarlıcam bakalım. Alkol ve sigarayı kestim ilaç ve kafein almıyorum bile. Belli olsun da her şey önce.

Ya o kadar belli belirsiz ki anlatamam.
O çizgi 2. Dkda belirdi zaten çok beklemedim. Productor early aldım.

Selamun aleykum kizlar geceniz hayrolsun :) hastaneden geliyorum beta hcg 600 cikti adetimin 2. Gunu dusuk mu acaba

İki gn snra tekrrla derm ama dedgm gbi iknci cizgi silikte olsa hamillk dmek ck yerde okdn dha hamile deilmsm dienine raslmdm sn yne emn olmk icin tkrrla insllah oledr

Merhabalar bende beklemedeyim 19 unda yumurtladım ama geç adet oluyorum genelde 3 ünde mi bakmalıyım yoksa uygulamadaki tarih 8 ine mi bilemedim (eylül)

Selamun aleykum kizlar geceniz hayrolsun :) hastaneden geliyorum beta hcg 600 cikti adetimin 2. Gunu dusuk mu acaba
Tebrikler :) masallah gayet iyi, iki gunde bir kan testi yapip yukseliyor mu diye kontrol edebilirsiniz. Saglikla, kolaylikla gecireceginiz bir hamilelik dilerim size.
İnsallah tum anne olmak isteyenlerin de guzel haberlerini aliriz en yakin zamanda.

Ayy Allah razi olsun canim benimmm aminnn cok sagol.. Rabbim sana da hayirli dogumlar nasip etsin bebegini hayirlisi ile kucagina almani nasip etsin :)

Hayır önce idrar testinde emin olmak istiyorum. Regl günümde tekrarlıcam bakalım. Alkol ve sigarayı kestim ilaç ve kafein almıyorum bile. Belli olsun da her şey önce.
Yine de dikkatli ol kendine dikkat et cok... inşallah gebe haberleri alırız

Son 12gun sanki zaman geçmiyor. Bi an önce net sonuç öğrenmek istiyorum. İnşallah bayram sürprizi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…