How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamile kalmak isteyen ve hamileler sohbete buyrun

Anladim cnm. İlk evlendiginde dengeler falan degisiyor ya biraz zaman tani kendine ve vucuduna.olur elbet Allah in izniyle :) kafanada takmamaya calis.
Hayır 2 aylık evliyim evlendiğim günden beri deniyorum

canım masallah sen hamilesin rabbim kucagına almayı nasip etsin
senin ilk bebegin mi ve ne kadar zaman sonra oldu
Ilk bebegim ama evlendgim iki yil olucak kasimda ve evlndgim ilk ay kaldm dusuk oldu. Sonra 19ay bekledm bu minigi nasil zaman gecti nasil umitsiz nasil kirilgan olmustimki hc beklemedgm zaman diyolar ya aynen oyle zmanda geldi . Cok sukur..

Ilk bebegim ama evlendgim iki yil olucak kasimda ve evlndgim ilk ay kaldm dusuk oldu. Sonra 19ay bekledm bu minigi nasil zaman gecti nasil umitsiz nasil kirilgan olmustimki hc beklemedgm zaman diyolar ya aynen oyle zmanda geldi . Cok sukur..
oh ne güzel masallah canım darısı başıma

Bende çok istiyorum 6ay arayla 2dusuk yıkıldım resmen. Ustume arkadaşlarımın hamile olduğunu duymak zoruma gitti. Zamana bıraktım. İnşallah bu ay olur. Allah herkese nasip etsin

Ben de 11 aydır istiyorum İnşallah eylülde nasip olur hepimize

Bende 6 ay arayla iki dusuk yasadim.ikinci evliligimde 4 ay olmadi 5 ay oldu am a kimyasal cikti.tedavi gordun my peki??
Bende çok istiyorum 6ay arayla 2dusuk yıkıldım resmen. Ustume arkadaşlarımın hamile olduğunu duymak zoruma gitti. Zamana bıraktım. İnşallah bu ay olur. Allah herkese nasip etsin

Benimde ikinci dusugumde oyle baktilar kan be idrara. Idrat asiri iltihali cikti. Kanda cok dusuk. Tedavi gordum. Kan degerlerim normal suan ama. Ben baska testlerde yaptirdim. Trombofili be dis genetik onun sonuclarini bekliyorum
Oldum kan ile alakalı bütün değerlendirmelerim sıfıra yakın şuan tedavi görüyorum

Benimde ikinci dusugumde oyle baktilar kan be idrara. Idrat asiri iltihali cikti. Kanda cok dusuk. Tedavi gordum. Kan degerlerim normal suan ama. Ben baska testlerde yaptirdim. Trombofili be dis genetik onun sonuclarini bekliyorum
Allah sağlık sıhhat versin. Hakkımızda hayırlısı olsun canım

Selam arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum 3 aydır istiyoruz olmuyor ;( idrar testi yaptım Regl olmama 4 gün kala negatif çıktı hala Regl olmadım ama şuan bile ara ara sağ kasığım da sancı oluyor 1 eylül Regl olmam gerekiyor bakalım ne olacak . Çok istiyorum hemde çok .

Oooo arkadaslar yeni geldim kusura bakmayin acil bi is vardir ne kadar guzel hamile olan ve planlayanlar bir aradayiz bende 2 aydir deniyorum insallsh rabbim bu ay nasp edrr 2 kez bebeklerimi kaybettim kalp atislari durdu kan pihtilasmasi oldugu icin tedavi goruyorum birbirimize destek olalim ne kadarlik evliyiz ne zamandir hamilelik planliyoruz bunlari paylasalim ben 2.5 senelik evliyim kasim ayinda 2. Bebegim kaybetmisdim 2 ay sonra 1 sene olucak insallah bu ay hamile kaliriz hepimiz

Selam kızlar umarım doğru yerdeyimdir :)

Simdi size sormak istedigim bir konu var. Basliyorum.
Sat 25.07.2016
Bat 24.08.2016(henuz olmadim bugunle beraber 6gun gecikti )
Kizlar ben bu durumu anlayamadim 3normal idrar testi, 1kan testi ve 1erken gebelik testi yaptim ve yaptirdim. Hepsinde sonuc negatif cikti ama neden adet olmadigimi anlayamadim hic boyle gecikmem olmazdi,sadece Ramazanda olur oda beslenmemle alakali diye dusunuyorum .bu konuda bana yardimci olur musunuz? Doktorum sehir disinda, gidecegim ama gidesiye kadar tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum :)

Merhaba kızlar :) 13 aylık evliyim iki aydır klomen ve çatlatma iğnesi oluyorum bat 3 eylül :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hamilelerin de kucağına almayı nasip etsin:dua: eylül uğurlu gelir inşallah Göbişler dolar :)

Merhaba kizlar, Allah hepinizin gönlüne göre versin.
Tecrubeliler veya hamilelere sormak istiyorum, adetime 7 gün kaldi sanirim veya 6. Sol kasigimda batma gibi cok aci vermeye baslayan bi sanci oluyor bir saattir. Bb irkac gundur sanci vardi ama simdi rahatsiz edici oldu, birkac dakikada bir oluyor. Boyle bir belirti yasayan, bilen duyan var mi?
Hamilelik mi ya da baska bir rahatsizlik mi acaba korkmaya basladim. Bu ay ilk kez denedik, ve adet olacagim zaman bu tarz bi sanci hic cekmedim..

Sat 25.07.2016
Kizlar ben bu durumu anlayamadim 3normal idrar testi, 1kan testi ve 1erken gebelik testi yaptim ve yaptirdim. Hepsinde sonuc negatif cikti ama neden adet olmadigimi anlayamadim hic boyle gecikmem olmazdi,sadece Ramazanda olur oda beslenmemle alakali diye dusunuyorum .bu konuda bana yardimci olur musunuz? Doktorum sehir disinda, gidecegim ama gidesiye kadar tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum :)
Can'ım sen kaç gün de bir Regl oluyorsun ki

Sat 25.07.2016
İnşallah bebiş vardır ve ondan gecikmiştir kana geçmemiştir geç döllenmedir diyelim :) ama beni de ömrümde bi defa 10 gün hiçbirşey olmamasına rağmen sırf stresten gecikmişti :(

İnşallah bebiş vardır ve ondan gecikmiştir kana geçmemiştir geç döllenmedir diyelim :) ama beni de ömrümde bi defa 10 gün hiçbirşey olmamasına rağmen sırf stresten gecikmişti :KK43:
Canim ama hic stressim yoktu bu ay yani hatta tesaduf eseri olmus bile olabilir hesaplamadim hic :) sence oyle bir ihtimal var mi ya o kadar test yaptim cikmayinca umudum azaliyor

Back