Edelim canım bende ikinciyi düşünüyorum o yüz bu topikte geziyom bilmediğim ne çok şey varmış okudukça fark ediyorumArkadaslar sohbet edelim biraz hamile kalmak isteyenler ve hamile olanlar onerileri varsa lutfen yardimlasalim ve beraber bu zamani gecirelim herkesi bekliyorum sohbete
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canim aynen bende bu ay hsg çekildim. Bende bekliyrmBende beklemedeyim.. Hsg çekildim bu Ay ondan ümit var.. Rabbim hayırla nasip etsin hepimize inşaallah..
canım masallah sen hamilesin rabbim kucagına almayı nasip etsinKizr allah tez zamanda bekletmeden yollasn miniklerinizi cok zor bilirim beklemek..
Ne kadarlik evlisiniz ilk bebislermi???
Merhaba kızlar.
Rabbim hepinize verir inşallah minik bir melekk
Size tevsiyem bu ay olucak mı, oldu mu diye stres yapmadan geçirin günlerinizi.
Kafaya takınca zorlaşıyor hamile kalmak.
Bende deneyip öğrenmiş oldum canım :)Aynen katiliyorum oyle oluyor :) ben ilk ayimda hamile kalmistim hic takmadigim icin :)
Hadi hayırlısıyla inşallah canım benim..İnşallah güzel sonuçlar alırsın canim aynen bende bu ay hsg çekildim. Bende bekliyrm
Kaç aydır deniyorsunuz canım?Ya kızlar bende takmıyım diyorum düşünmiyim olursa süpriz olsun diyorum aklımdan çıkmıyo çok istiyorum inşallah bu sefer olmuştur
2 aydır deniyoruz daha yeni başladık yani
Hayır 2 aylık evliyim evlendiğim günden beri deniyorumKorunuyor muydunuz ??
Yeni olduğu için takmamak zor olur biraz. Ama stresten uzak durman kolaylaştıracak. Benim 5. Ayda oldu. Inşallah senin de bu ay gelir meleğin.2 aydır deniyoruz daha yeni başladık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?