- 28 Şubat 2020
- 910
- 560
- 18
- 27
- Konu Sahibi Spring2511
-
10 aydir deniyoruz 6 aydir tedavi goruyorum bugun hamile oldugumu ogrendimSelam kızlar 7 aydır bebek istiyoruz test yapmaktan çok yoruldum her ay acaba hamilemiyim diye koştur koştur eczaneye gidiyorum sonuç negatif sonra diyorum acaba testte çıkmamış olabilir mi tabi akabinde hemen regli oluyorum 25 günde bir döngü günüm hiç aksamaz aksasa kendimi hamile ilan edeceğim Erken gebelik testi sonrasında normal test hepsini deniyorum artık evin orada ki eczaneye gidemiyorum tanıyorlar diye benim gibi böyle uğraşıp uzun zaman sonra hamile kalan varmıAllah isteyen herkes e nasip etsin inşallah
Canım ne tedavisi gördün acaba10 aydir deniyoruz 6 aydir tedavi goruyorum bugun hamile oldugumu ogrendimsizlerede nasip olsun doktora gittinizmi
Ucretlımı yapıyolar cnm onuBen ankaradayım zübeyde hanım hastanesine gidiyorum zaten yaklaşık 1 buçuk yıldır tedavideyiz canım bütün testlerimiz kontrollerimiz tamam aralık ayında perde ameliyatı oldum 2 aydır hormon ilaçları kullanıyorum şubat adetiyle gel başlıcaz tüp bebeğe dediler.
Ben adet duzenleyici kullandim dupbaston 4 ay 5 ay bu ayda klomene gectik klomen sayesindeCanım ne tedavisi gördün acaba
Tüp bebek bizim ilk deneme olduğu için ücretsiz ilaçların % 80 ini devlet karşılıyor gerisini biz ödüyoruz 1500 lira civarı ilaçlara 400 lirada hastaneye transfer ücreti ödedik biz sadece ama yaştan dolayı devletin karşılamadığı bir arkadaş vardı ona 12.000 tl ye mal olmusUcretlımı yapıyolar cnm onu
Cok belirsiz yok gibi geldi bana yada resimde goremedimkızlar yarın adet olmam gerekiyo kasıklarım sancıyo dün geceden beri adet belirtilerimde var ama sabah yaptığım gebelik testinde böyle bişey çıktı sizce hamile olabilir miyim
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim10 aydir deniyoruz 6 aydir tedavi goruyorum bugun hamile oldugumu ogrendimsizlerede nasip olsun doktora gittinizmi
Canım benimde böyle çıktı inşallah hamilesindir kanda baktır istersenkızlar yarın adet olmam gerekiyo kasıklarım sancıyo dün geceden beri adet belirtilerimde var ama sabah yaptığım gebelik testinde böyle bişey çıktı sizce hamile olabilir miyim
Canım testini yenile idrarı çok koyma bencekızlar yarın adet olmam gerekiyo kasıklarım sancıyo dün geceden beri adet belirtilerimde var ama sabah yaptığım gebelik testinde böyle bişey çıktı sizce hamile olabilir miyim
Canım 2. Testi yap cok merak ettim insallah hamilesindirbenimde normal adet belirtilerim bu ay çok erken başladı ama daha yarın adet günüm bilmiyorum noluyo vücudumda acaba hamile miyim yarın kan vercem
Canım benim güzel haberler bizi çok mıtlu ediyor güzel haberlerini bekliyorumTeşekkür ederim cevapladığınız için sorularımı böyle günlerde insan kimseye anlatamıyo derdini çok iyi geldiniz hiç tanımasamda
Evet canım çok şükür daha çok yeni 3 haftalıkSpring2521 sen hamile misin peki
aaaa çok sevindim darısı başıma inşallahEvet canım çok şükür daha çok yeni 3 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?