Hamile kalmak isteyen anneler

10 aydir deniyoruz 6 aydir tedavi goruyorum bugun hamile oldugumu ogrendimsizlerede nasip olsun doktora gittinizmi

Ucretlımı yapıyolar cnm onu

Ucretlımı yapıyolar cnm onu
Tüp bebek bizim ilk deneme olduğu için ücretsiz ilaçların % 80 ini devlet karşılıyor gerisini biz ödüyoruz 1500 lira civarı ilaçlara 400 lirada hastaneye transfer ücreti ödedik biz sadece ama yaştan dolayı devletin karşılamadığı bir arkadaş vardı ona 12.000 tl ye mal olmus

kızlar yarın adet olmam gerekiyo kasıklarım sancıyo dün geceden beri adet belirtilerimde var ama sabah yaptığım gebelik testinde böyle bişey çıktı sizce hamile olabilir miyim

Eklentiler

• F1F0B4A2-8132-4307-87CF-B3581B672FF5.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 29
kızlar yarın adet olmam gerekiyo kasıklarım sancıyo dün geceden beri adet belirtilerimde var ama sabah yaptığım gebelik testinde böyle bişey çıktı sizce hamile olabilir miyim
Cok belirsiz yok gibi geldi bana yada resimde goremedim

Canım benimde böyle çıktı inşallah hamilesindir kanda baktır istersen

Canım testini yenile idrarı çok koyma bence
Bu arada benümde kasıklarım ağrıyor dünden beri adet oldum olacam adetime 10 gün var daha

benimde normal adet belirtilerim bu ay çok erken başladı ama daha yarın adet günüm bilmiyorum noluyo vücudumda acaba hamile miyim yarın kan vercem

inşallah ya bikaç tane daha test aldım birini akşam diğerini yarın sabah yapıcam bide yarın sabah kan vericem haber verirm hepsini

Teşekkür ederim cevapladığınız için sorularımı böyle günlerde insan kimseye anlatamıyo derdini çok iyi geldiniz hiç tanımasamda

Teşekkür ederim cevapladığınız için sorularımı böyle günlerde insan kimseye anlatamıyo derdini çok iyi geldiniz hiç tanımasamda
Canım benim güzel haberler bizi çok mıtlu ediyor güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…