• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyen anneler

Teşekkür ederim cevapladığınız için sorularımı böyle günlerde insan kimseye anlatamıyo derdini çok iyi geldiniz hiç tanımasamda 🥰
Çok iyi
aaaa çok sevindim darısı başıma inşallah 🙏🏻
inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın ve hayırlı bir evladın olur

amin canım inşallah çok teşekkür ederim bende 7 ay çok uğraştım bu ay ovulasyon testi ile hamile kaldım benimde senin testin gibi silik çıktı dayanamadım kan testi verdim ayın 28 de ozaman öğrendim inşallah seninde güzel haberlerini bekliyorum hemen yap testi bende çok merak ettim 😍😍😍

Kızlar ya bide bişey diycem benim bu test sonradan böyle oldu başta negatifti demiştim ya internette bişey okudum su damlatın eğer kuruduğunda leke gidiyosa hamile değilsindir sadece kuruma lekesidir diyodu denedim leke gitti baya baya yani sanırım bu testte negatif

Eklentiler

• 70AFF713-BC5C-4C10-B94A-16DFF5176011.jpeg
    70AFF713-BC5C-4C10-B94A-16DFF5176011.jpeg
    131,6 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar ya bide bişey diycem benim bu test sonradan böyle oldu başta negatifti demiştim ya internette bişey okudum su damlatın eğer kuruduğunda leke gidiyosa hamile değilsindir sadece kuruma lekesidir diyodu denedim leke gitti baya baya yani sanırım bu testte negatif
Canım ben nasıl öğrendim biliyormusun elinde ovulasyon testi var ise onunla dene ben reglime 4 gün vardı yaptım t çizgisi koyu çıktı sonra hemen heyecan yaptım gebelik testi yaptım çok silik çıktı sonra hemen kan verdim hamiş olduğumu öğrendim idrarda geç çıkıyor canım

yarın hem kan vericem hemde sabah tekrar test yapıcam tabi ona kadar adet olmazsam

Bi kere akışına bırakın herşeyi ilişkiye dahi bebeğim olsun düşüncesiyle girmek sizi de yorar eşinizide inanın zaten vaktini bekler bu tür şeyler nasip meselesidir..Sorun vs yoksa kendinizi hiç kasmayın meleğiniz size gelecektir bir gün..her ay bu ay oldu mu ki düşüncesine kapılmamaya çalışın çünkü hiç beklemediğiniz anda olur ne olursa hep öyle diyorlar relax olun yani 🎈

Back