Hamile kalmak isteyen anneler

Spring2511

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
91
25
8
37
Selam kızlar 7 aydır bebek istiyoruz test yapmaktan çok yoruldum her ay acaba hamilemiyim diye koştur koştur eczaneye gidiyorum sonuç negatif sonra diyorum acaba testte çıkmamış olabilir mi tabi akabinde hemen regli oluyorum 25 günde bir döngü günüm hiç aksamaz aksasa kendimi hamile ilan edeceğim Erken gebelik testi sonrasında normal test hepsini deniyorum artık evin orada ki eczaneye gidemiyorum tanıyorlar diye benim gibi böyle uğraşıp uzun zaman sonra hamile kalan varmı Allah isteyen herkes e nasip etsin inşallah

AHHHH 28 aydır uğraşıyorum

Burda çok yaralı var bacım, bizim de 14 ay oldu çalışmalara başlayalı, tüp yaptırmaya karar verdik bekleyemiyorum artık

İnşallah olmazsın canım, ben de diğer ay adetle başlıcam o zamana kadar da kontrole falan gitcem gerekli testler falan sen nereye gitceksin
Ben ankaradayım zübeyde hanım hastanesine gidiyorum zaten yaklaşık 1 buçuk yıldır tedavideyiz canım bütün testlerimiz kontrollerimiz tamam aralık ayında perde ameliyatı oldum 2 aydır hormon ilaçları kullanıyorum şubat adetiyle gel başlıcaz tüp bebeğe dediler.

İnşallah bizde anne olur o muhteşem duyguyu bizde yaşarız valla gebelik testi almaya evin orada ki eczaneye gidemiyorum her ay ziyaret etmekten inşallah o sorundan da kurtuluruz
Amin inşAllah Rabbim nasip etsin bizede Valla ben hiç test bile yapamadım kuzum adetim saolsun hiç şaşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…