- 2 Ekim 2019
- 91
- 25
- 8
- 37
- Konu Sahibi Spring2511
-
Bide onu deneyeyim canım bi onu denemedim1 bucuk yıl uğraştım ama benim tavsiyem kesinlikle ovulasyon testi en azından yumurtanın tutma ihtimalini artırır daha bir emin olabilirsiniz
Evet bir problem yok çok şükürbir sorun olup olmadığını doktorda kontrol ettirdiniz mi?
AHHHH 28 aydır uğraşıyorumSelam kızlar 7 aydır bebek istiyoruz test yapmaktan çok yoruldum her ay acaba hamilemiyim diye koştur koştur eczaneye gidiyorum sonuç negatif sonra diyorum acaba testte çıkmamış olabilir mi tabi akabinde hemen regli oluyorum 25 günde bir döngü günüm hiç aksamaz aksasa kendimi hamile ilan edeceğim Erken gebelik testi sonrasında normal test hepsini deniyorum artık evin orada ki eczaneye gidemiyorum tanıyorlar diye benim gibi böyle uğraşıp uzun zaman sonra hamile kalan varmıAllah isteyen herkes e nasip etsin inşallah
bizde bu ay başlıyoruz nasipse adet olmayı bekliyorumBurda çok yaralı var bacım, bizim de 14 ay oldu çalışmalara başlayalı, tüp yaptırmaya karar verdik bekleyemiyorum artık
İnşallah olmazsın canım, ben de diğer ay adetle başlıcam o zamana kadar da kontrole falan gitcem gerekli testler falan sen nereye gitceksinbizde bu ay başlıyoruz nasipse adet olmayı bekliyorum
AHHHH 28 aydır uğraşıyorum
[/canım inşallah tez zamanda bizde hamiş oluruz Allah yardımcımız olsun
Bende bi kaç ay daha bekleyeceğim olmazsa tüp bebek düşünüyorum napalım bizimkiler de tüplü olusun :)Burda çok yaralı var bacım, bizim de 14 ay oldu çalışmalara başlayalı, tüp yaptırmaya karar verdik bekleyemiyorum artık
Ben ankaradayım zübeyde hanım hastanesine gidiyorum zaten yaklaşık 1 buçuk yıldır tedavideyiz canım bütün testlerimiz kontrollerimiz tamam aralık ayında perde ameliyatı oldum 2 aydır hormon ilaçları kullanıyorum şubat adetiyle gel başlıcaz tüp bebeğe dediler.İnşallah olmazsın canım, ben de diğer ay adetle başlıcam o zamana kadar da kontrole falan gitcem gerekli testler falan sen nereye gitceksin
Bende bi kaç ay daha bekleyeceğim olmazsa tüp bebek düşünüyorum napalım bizimkiler de tüplü olusun :)
eşimde tüpü ne zaman koycaklar deyip duruyor.
Amin inşAllah Rabbim nasip etsin bizedeİnşallah bizde anne olur o muhteşem duyguyu bizde yaşarız valla gebelik testi almaya evin orada ki eczaneye gidemiyorum her ay ziyaret etmekten inşallah o sorundan da kurtuluruz
Benimde hiç şaşmaz canım 25 günde bi adetim ama ben dayanamayıp alıyorum çok pis alışkanlık oldu bende bu test toptan mı alsam diyorumAmin inşAllah Rabbim nasip etsin bizedeValla ben hiç test bile yapamadım kuzum adetim saolsun hiç şaşmaz
Bence en mantıklısı al 1-2 kutu koy eveBenimde hiç şaşmaz canım 25 günde bi adetim ama ben dayanamayıp alıyorum çok pis alışkanlık oldu bende bu test toptan mı alsam diyorum
Dur öyle yapayım şimdi annemlerin oradaki eczaneye dadandım piskopat gibiBence en mantıklısı al 1-2 kutu koy eve
Amin canım inşallah bugün adet günüm benim normalde ama gelen giden yok stresten gecikcek galibaDur öyle yapayım şimdi annemlerin oradaki eczaneye dadandım piskopat gibiayyy inşallah hamiş oluruz çok dua edeceğim hepimiz için
Benimde 2 gün sonra inşallah kırmızı kart görmeyiz durumdan haberdar edersinAmin canım inşallah bugün adet günüm benim normalde ama gelen giden yok stresten gecikcek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?