- 6 Aralık 2019
- 391
- 342
- 103
- 25
- Konu Sahibi Spring2511
-
İnşallah seninki de olur canm benm@Sertap12 inşallah olur kızlar doğal yolla dua ediyorum valla hepiniz için çok iyi anlıyorum sizi 7 ay uğraştım umudumu bile kaybettim büsürü yazılar okudum regli olsam Bile acaba üstüne görme olabilir mi diye düşündüm neler neler
Tahlil yapmadım daha bugun yine evde test yaptım böyle çıktı eşim bugun geliyorTahlil yaptırdın mı canım
Test yüklenmemiş canımTahlil yapmadım daha bugun yine evde test yaptım böyle çıktı eşim bugun geliyor
Ben 2 buçuk yıldır bekliyorum tup bebek yaptırdik sonuç bekliyoruz haftaya salı öğrenicez inşallah sonucu@Sertap12 inşallah olur kızlar doğal yolla dua ediyorum valla hepiniz için çok iyi anlıyorum sizi 7 ay uğraştım umudumu bile kaybettim büsürü yazılar okudum regli olsam Bile acaba üstüne görme olabilir mi diye düşündüm neler neler
Nasıl canımTest yüklenmemiş canım
bu canım pardonTest yüklenmemiş canım
Canım heveslendirmek istemem ama bence hamilesin benimde şuan testim böyle 3 hafta 4 günlük kan testinde çıkıyor inşallah hamilesindir canımbu canım pardon
İnşallah güzel haberler alırsın canımBen 2 buçuk yıldır bekliyorum tup bebek yaptırdik sonuç bekliyoruz haftaya salı öğrenicez inşallah sonucu
Amin canim inşallah bakalım evde ufak tefek işlerle vakit geçirmeye calisiyorumİnşallah güzel haberler alırsın canım
Geçmiyor zaman dimi benimde kan değerlerimin yükselmesini bekliyorum cuma günü yeniden çağırdı kan vermek için banada dua edinAmin canim inşallah bakalım evde ufak tefek işlerle vakit geçirmeye calisiyorum
İnşallah canım yarın kan testi yaptıracamCanım heveslendirmek istemem ama bence hamilesin benimde şuan testim böyle 3 hafta 4 günlük kan testinde çıkıyor inşallah hamilesindir canım
Mutlaka haber ver canım bende heyecanlandımİnşallah canım yarın kan testi yaptıracam
Tamam canmMutlaka haber ver canım bende heyecanlandım
Inşallah güzel güzel yükselir kan değerin canımGeçmiyor zaman dimi benimde kan değerlerimin yükselmesini bekliyorum cuma günü yeniden çağırdı kan vermek için banada dua edin
İnşallah canım seninde inşallah tez zamanda hamiş haberini alırız valla hep dua ediyorum Allah isteyen herkes e nasip etsin diyeInşallah güzel güzel yükselir kan değerin canım
Amin canim inşallah haftaya çarşamba test günüm bakalımİnşallah canım seninde inşallah tez zamanda hamiş haberini alırız valla hep dua ediyorum Allah isteyen herkes e nasip etsin diye
İnşallah güzel sonuçlarını bekliyorum canımAmin canim inşallah haftaya çarşamba test günüm bakalım
Amin canim insallahİnşallah güzel sonuçlarını bekliyorum canım
Naptın canım kan testi yaptıra bildin miİnşallah canım yarın kan testi yaptıracam
Yaptım canm hamileyimNaptın canım kan testi yaptıra bildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?