- 2 Ekim 2019
- 91
- 25
- 8
- 37
- Konu Sahibi Spring2511
Bende 10 aydayim bu ay ayni sekikde eczane degistirdim artik internetten toplu test almayi dusunuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 10 aydayim bu ay ayni sekikde eczane degistirdim artik internetten toplu test almayi dusunuyorum
Insallah cnn ben bu ay ovulasyon testi denedim hatta konumda var yumurtalayi cok guzel yakalim ama test sayesinde degil siddetli kasik ve bel agrisi sayesinde benim her ay olurdu agrim ama hic aklima gelmizdi yumurtamadan oldugu agrim oluncada otomatik esimle birlikte olmazdim. Yumurtadigim gun birliktelik yasadim ama cok agriliydi yinede dayandim ins tutarsende bendensin canım bende öyle valla beklemek çok yoruyor insanı benimde 7 ay oldu regli oldum bide ovulasyon testi ile deneyeceğim inşallah en kısa zamanda hamiş oluruz
![]()
İnşallah tutar canım bende regli dönemimdeyim bitsin bende tekrar çalışmalara başlayacağım bakalım inşallah bende ovulasyon testi ile yakalarımInsallah cnn ben bu ay ovulasyon testi denedim hatta konumda var yumurtalayi cok guzel yakalim ama test sayesinde degil siddetli kasik ve bel agrisi sayesinde benim her ay olurdu agrim ama hic aklima gelmizdi yumurtamadan oldugu agrim oluncada otomatik esimle birlikte olmazdim. Yumurtadigim gun birliktelik yasadim ama cok agriliydi yinede dayandim ins tutar
Canım dediğini yaptım bu ay ovulasyon testi kullandım Hamileyim1 bucuk yıl uğraştım ama benim tavsiyem kesinlikle ovulasyon testi en azından yumurtanın tutma ihtimalini artırır daha bir emin olabilirsiniz
Gerçekten mi??Canım dediğini yaptım bu ay ovulasyon testi kullandım Hamileyim![]()
Çok saol canım Allah isteyen gönlünden geçiren herkes e nasip etsin Allah senden razı olsun ovulasyon testine sen vesile oldunGerçekten mi??Ay çok sevindim ya. Hayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah
![]()
Cümlemizden kuzum. Seninkinin gelesi varmış demek ki ben bahane olmuşumÇok saol canım Allah isteyen gönlünden geçiren herkes e nasip etsin Allah senden razı olsun ovulasyon testine sen vesile oldun![]()
7 ay okadar çok istedim ki sonu hep hüsran oldu canım ama çok şükür sonunda geldiCümlemizden kuzum. Seninkinin gelesi varmış demek ki ben bahane olmuşum![]()
Rabbim sağlıkla ilerletsin annesi.7 ay okadar çok istedim ki sonu hep hüsran oldu canım ama çok şükür sonunda geldi❤❤
Aminnn canım çok teşekkür ederim senin içinde bol bol dua edeceğim inşallah tez zamanda güzel haberlerini bekliyorum benimki daha 3 haftalık erken öğrenmiş oldumRabbim sağlıkla ilerletsin annesi.Şimdi kalpti keseydi cinsiyetti tatlı telaşların başlar artık Allahın izniyle.
Ben 1.5 senedir istiyorum olmuyo bende ilk baslarda senin gibi surekli test yapiyodum adetim bi gun geciksin hamileyim diyodum aslinda stres yapmis oluyoruz buda çok etkiliyo yumurtaliklari ben doktora gittim bana oyle soyledi umursamamaya calis stres yapma hayirlisini iste Allahtan kimse bilemez kimin icin hayirlisi ama yinede bi doktora gidebilirsin çok istiyosan çocukSelam kızlar 7 aydır bebek istiyoruz test yapmaktan çok yoruldum her ay acaba hamilemiyim diye koştur koştur eczaneye gidiyorum sonuç negatif sonra diyorum acaba testte çıkmamış olabilir mi tabi akabinde hemen regli oluyorum 25 günde bir döngü günüm hiç aksamaz aksasa kendimi hamile ilan edeceğim Erken gebelik testi sonrasında normal test hepsini deniyorum artık evin orada ki eczaneye gidemiyorum tanıyorlar diye benim gibi böyle uğraşıp uzun zaman sonra hamile kalan varmıAllah isteyen herkes e nasip etsin inşallah
Canım bende tam koca 7 ay uğraştım her ay hüsran oldu gerçekten çok üzülüyordum benim reglim çok düzenli hiç aksamaz ve doğal olarak uygulama kullanarak yumurtlama zamanımı takip ediyordum buradan bi arkadaşım bana ovulasyon testini önerdi geçen ay sipariş edip aldım ve ilk ay hamile kaldım inşallah tez zamanda sizde hamile kalırsınız hep diyorum Allah olmayan isteyen herkes e nasip etsin banada dua edin kızlar kan değerlerimin yükselmesi lazım bugün yine kan vereceğimÇocuk isteyenler olarak artık burada eskidik ama hala ümitle bekliyoruz allah büyüktür zamanı geldiğinde olacak ama ablam 1 bucuk sene bekledi şimdi çocuğu 2 yaşında şimdide ben bekliyorum 7 aydır![]()
Mutlaka ovulasyon kullanın canım ben ister istemez stres yaptım hep hüsran oluyordu kırmızı kart görmek 1 ay döngümde kullanıp hamile kaldım canımBen 1.5 senedir istiyorum olmuyo bende ilk baslarda senin gibi surekli test yapiyodum adetim bi gun geciksin hamileyim diyodum aslinda stres yapmis oluyoruz buda çok etkiliyo yumurtaliklari ben doktora gittim bana oyle soyledi umursamamaya calis stres yapma hayirlisini iste Allahtan kimse bilemez kimin icin hayirlisi ama yinede bi doktora gidebilirsin çok istiyosan çocuk
Canım bende tam koca 7 ay uğraştım her ay hüsran oldu gerçekten çok üzülüyordum benim reglim çok düzenli hiç aksamaz ve doğal olarak uygulama kullanarak yumurtlama zamanımı takip ediyordum buradan bi arkadaşım bana ovulasyon testini önerdi geçen ay sipariş edip aldım ve ilk ay hamile kaldım inşallah tez zamanda sizde hamile kalırsınız hep diyorum Allah olmayan isteyen herkes e nasip etsin banada dua edin kızlar kan değerlerimin yükselmesi lazım bugün yine kan vereceğim
Yok canım senin koyulugun normal t çizgisi C çizgisinden koyu olmuyor canım aynı oluyor ancak gebelik varsa t çizgisi çok koyu oluyor ben hamile olduğumu öyle öğrendim ovulasyon testinden benim reglim hiç şaşmaz derim canım dualarım sizinle inşallah seninde müjdeli haberini alırız şuan kaç gün var canım reglinebende bu ay yaptım ovulasyon testi suan beklemedeyim insallah tutar dua et olur mu sende allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah bende dua edicem birde bişey sormak istiyorum benim 38 günde birdi ama stresten adet günlerim şaşıyor birde benim testlerim koyuldu ama t cizgisi c cizgisinden koyu olması gerekiyor muş ya benim koyuldu ama c kadar hiç bi zaman koyulmadı seninde öyle mi oldu resmi atıyorım
![]()
11 12 gün kadar var teşekkür ederimm insallah öyledirYok canım senin koyulugun normal t çizgisi C çizgisinden koyu olmuyor canım aynı oluyor ancak gebelik varsa t çizgisi çok koyu oluyor ben hamile olduğumu öyle öğrendim ovulasyon testinden benim reglim hiç şaşmaz derim canım dualarım sizinle inşallah seninde müjdeli haberini alırız şuan kaç gün var canım regline![]()
Regline 5 gün kala ovulasyon testi ile bak canım ovulasyon dönemindeki gibi koyu çıkıyorsa hamileliğini erkenden öğrenirsin inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum11 12 gün kadar var teşekkür ederimm insallah öyledir![]()
Şuandada hala t çizgisi belirgin çıkıyor ayın 24ünden beri t çizgisi belirgin anlamadım gittiRegline 5 gün kala ovulasyon testi ile bak canım ovulasyon dönemindeki gibi koyu çıkıyorsa hamileliğini erkenden öğrenirsin inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum