- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Spring2511
-
Erken gebelik testi yap kac kaldi bataİnşallah vardır canım benim
2 gün kaldı tatlımErken gebelik testi yap kac kaldi bata
Bence var canım inşallah kan testi yaptır istersen için rahat etsin2 gün kaldı tatlım
Daha iyi canım süpriz yapmış olursun ben eşime süpriz yapmıştımİnşallah canım benim eşim yarın gelecek allahın izniyle yaparız
Ama tatlım emin olmadan bişe yapamam kiDaha iyi canım süpriz yapmış olursun ben eşime süpriz yapmıştım
Gebelik testlerini bilindik alışveriş sitelerinden alabilirsinizBenimde hiç şaşmaz canım 25 günde bi adetim ama ben dayanamayıp alıyorum çok pis alışkanlık oldu bende bu test toptan mı alsam diyorum
bu ay ve sonrasında saymıycam gün vs artık zaten kimseylede konuşmıycam bu konudaBi kere akışına bırakın herşeyi ilişkiye dahi bebeğim olsun düşüncesiyle girmek sizi de yorar eşinizide inanın zaten vaktini bekler bu tür şeyler nasip meselesidir..Sorun vs yoksa kendinizi hiç kasmayın meleğiniz size gelecektir bir gün..her ay bu ay oldu mu ki düşüncesine kapılmamaya çalışın çünkü hiç beklemediğiniz anda olur ne olursa hep öyle diyorlar relax olun yani
Ben eşim işten gelmeden hemen özel hastanede kan verdim sonucu çıkıyor 2 saat içinde sonra akşamda süpriz yaptım :)Ama tatlım emin olmadan bişe yapamam ki
Ama ben şehir değişikliği yaptığım için buraları pek BilmiyorımBen eşim işten gelmeden hemen özel hastanede kan verdim sonucu çıkıyor 2 saat içinde sonra akşamda süpriz yaptım :)
Canım ben ovulasyon testi ile hamile kaldım dene istersen bende 7 ay çok uğraştım çok kafama taktımbu ay
bu ay ve sonrasında saymıycam gün vs artık zaten kimseylede konuşmıycam bu konuda
Aynen canım mantıklı valla ben 6 ay boyunca eczaneye uğrayıp gebelik testi almadan hiç bir ayı es geçmedimGebelik testlerini bilindik alışveriş sitelerinden alabilirsiniz☺☺ Hem daha uygun oluyo hem de kimseyle yüzgöz olunmuyo. Ben 10 tanesini 13 tl ye aldım yaz aylarında. Eczanedeki markalarla aynı ve son kullanma tarihleri 2024
Hımmm anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırsın güzel haberlerini bekliyorumAma ben şehir değişikliği yaptığım için buraları pek Bilmiyorım
Amin inşallahHımmm anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırsın güzel haberlerini bekliyorum
Bnde daha 23 yasındym eger olmazsa dogal yonden ondan korkuyorm canmTüp bebek bizim ilk deneme olduğu için ücretsiz ilaçların % 80 ini devlet karşılıyor gerisini biz ödüyoruz 1500 lira civarı ilaçlara 400 lirada hastaneye transfer ücreti ödedik biz sadece ama yaştan dolayı devletin karşılamadığı bir arkadaş vardı ona 12.000 tl ye mal olmus
Inşallah olur canım doğal yoldan bende 25 yaşındayım, maddi boyutunu geçtim manevi olarak çok zor bir süreç.Bnde daha 23 yasındym eger olmazsa dogal yonden ondan korkuyorm canm
Evet hamilesin hayırlı olsunHamile olabilir miyim
Tahlil yaptırdın mı canımSm
Amin inşallah
@Sertap12 inşallah olur kızlar doğal yolla dua ediyorum valla hepiniz için çok iyi anlıyorum sizi 7 ay uğraştım umudumu bile kaybettim büsürü yazılar okudum regli olsam Bile acaba üstüne görme olabilir mi diye düşündüm neler nelerInşallah olur canım doğal yoldan bende 25 yaşındayım, maddi boyutunu geçtim manevi olarak çok zor bir süreç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?