Merhaba bn 23 yaşında 7 aylik evliyim evlendiğim günden beri yasmin doğum kontrol hapi kullanıyorum ama bazı sebeplerden dolayı bırakmak istiyorum bırakıp hamile kalmakta istemiyorum bunun bi çözümü varmi yoksa gebeliğe kadar kullanmakmi gerekiyor
Spral filan malesef fayda etmiyor eltimin spral varmış üçüncüye hamile şimdi Spral korumaz malesef ama heekezde aynı degildir belki bilmiyorum ama tüpleri bağlayabilir siniz int arastir istersen bı iğne var doğum kontrol hapı ni enjeksiyon şeklinde vuruyorlar 6 ay koruyo haberlerde de görmüştüm prezervatif kullanıp sende tüpleri bağlayabilir siniz
Nasıl yaa? Biz yaklaşık 9 aydır fln spirale güvenerekten başka hicbi şekilde korunmadan ilişki yaşıyoruz şimdiye kdr olmadı ama smdi böyle spiralle hamile kalanları duyunca tırsıyorummm
Merhaba herkese ben yasmin dogum kontrol hapına başladım bu ay doktor ilk günden koruyacağını söyledi ama bugün yumurtlamam gerçekleşti yani yumurtlama oluyosa o zmaan gebelik de olabilir mi daha once böyle bişey yaşayan oldu mu ayrıca ovulasyon testi de yaptım ikinci çizgi koyu çıktı yani yumurtlamisim. Ben çocuk istemiyorum şuan ama eşim istiyor o yüzden gizli gizli ilaç kullanıyorum bu doğru bişey değil belki ama inanın yolunda gitmeyen bazı şeylerden dolayı önlem almak zorundayım. Değerli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Merhaba herkese ben yasmin dogum kontrol hapına başladım bu ay doktor ilk günden koruyacağını söyledi ama bugün yumurtlamam gerçekleşti yani yumurtlama oluyosa o zmaan gebelik de olabilir mi daha once böyle bişey yaşayan oldu mu ayrıca ovulasyon testi de yaptım ikinci çizgi koyu çıktı yani yumurtlamisim. Ben çocuk istemiyorum şuan ama eşim istiyor o yüzden gizli gizli ilaç kullanıyorum bu doğru bişey değil belki ama inanın yolunda gitmeyen bazı şeylerden dolayı önlem almak zorundayım. Değerli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim