E
elçinzeynep
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU3
evet naz arkadaşımın söyledigi gibi smeyra hastanesi gerçekten çok güzek klomen kullanırken 2 ayımda dr beni hülya hanıma gönderdi aşılama için ama yolculuga çıkacagım için yaptıramadık şimdi ise ssk anlaşması yok zannedersem ama imkanı olan arkadaşlara tavsiye edebilirim.
nazcım allah kucagına almayı nasip etsin dogumuda hülya hanımamı yaptırmak istiyorsun
slm arkadaşlar bende izmirdeyim böle bi sayfa görünce sevindima.sa.sbende 3 senelik evlyim 1sene önce 2 buçuk aylık bebegimin kalp atışı durdugu için alındı daha sonra bi aşılama oldum sonuç alamadık bize sebebi belirlenemeyen infertilite tanısı kondu oyüzden aşılamanın bize bir faydası olacagını zannetmedigimden bida denemedikbakalım buay son olarak rahim filmi çekildi oda şükür temiz çıktı artık beklemekteyim bitkisel şeylerle deniyoruz yani keçiboynuzu incir kürü vs. hayırlısı artık allah nezaman kısmet edese ama biran önce olmasını çok istiyorum evlendigim ilk günden beri istiyorum ama kısmet hakkımızda hayırlısı olsun nedıyım elimizden geleni bunlar gerisi allahın takdirine kalmış:ecrin_bebek::ecrin_bebek:a.s