Hamile kalmak için ugrasan izmirli arkadaşlar.tecrubelirimzi paylaşmaya davetlisinz

canım evet en az 5 doktor degiştirdim kent hastanesi de dahil en son smyrna da kaldım aşılamam orda yapıldı doktorum bilgen bey ii bi doktor ama . inan bende çok sıkıldım sürekli hastane doktor degiştirmekten ama bişi yok dioalar bazen diyorumki keşke bi problem olsada onun üstüne gitsem çünki böyle insanın elinden bişi gelmiyo sebebi yok çünki allahın gücüne gitmesin ama bilmiyorum artık ne düşünecegimi allah hepimize sabır versin ve güç :1no2:senağlamasenağlama

haklısın canım,Allah sabır versin.bebek kaybını ben de yaşadım.hamile kalamamak zor,bulup da kaybetmek zor.Allah annelik içgüdüsünü içimize yerleştirmiş,bu kutsal duyguyu tam anlamıyla bize yaşatacak melekleri de kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

kızlar dr çok önemli iyi bir dr denk gelmedigimiz zaman hem zaman kaybı hemde moral bozuklugu yaşıyoruz ben 3 ay çınarlı hastanesine gittim ama olmadı şimdi ege üniversitesine gidiyorum orada hocalar çok ve tecrübeli personel var bakalım herkes sonuç alıyor gibi bende alırım imşallah.

keops canım sen simdi hanigi doktra gıdıyosun ben enson temmuzda gittim irenbede dilekaslana gittim canım

ben kurtajı cenrtal hos. da oldumkızlar nehir tümere ama neelr cekıgımı bı ben bilrmbide allah.. marta kurtajoldum eylulayına akdr kanama poblenmı cekıtm hele bıgın ceşme gibi oldu kzıalr akşama kadr..40.gunuydu adetımn doktor olurdedi.6ayy cektım sonra alsancakta meral tuzune gittim.içerdeparcakalmış dedi ialç kullandım.iyi ole lıkle ara kanamalrım olmaıd ama bukezde her ilşikide kanama oluyodu.ordan başka bı doktora gittim bana gerkız oalrk 2ay catlatma tedavısı uyguladı diyorumkı gittiğim her doktor abenım kanama sorunum var bız bebekten once bunla ilğileniyorz diye.ama nerde..en sonda temmuzda iren bede DİLEK ASLANA GİTİTM ARKADAŞLR VE SORUNU O GÖDU ÇOK SUKUR KIURTAJDAN KAYNAKALNAN BİYARA OLUMUŞ EE BİDE OLSUN RATIK2YIL OLMUŞTU NERDEYSE VE BIZ HER ONBEŞ GUNDE Bİ DOKTORDAYDIKK :)TEMMUZDA YARA DONDURULDU VE ÇOK SUKUR,KANAMA PROBLEMIM BİTTİ.AMA BU SUREC BENIM 2YILIMA MAL OLDU VE NERDEYSE 5BİN YTL PARAMA .. AMAN İNŞ SONUÇ GUZEL OLURDA GÖZUM HİÇBİŞİ GÖRMUYO/B]

kızlar dr çok önemli iyi bir dr denk gelmedigimiz zaman hem zaman kaybı hemde moral bozuklugu yaşıyoruz ben 3 ay çınarlı hastanesine gittim ama olmadı şimdi ege üniversitesine gidiyorum orada hocalar çok ve tecrübeli personel var bakalım herkes sonuç alıyor gibi bende alırım imşallah.

canım ege üniversistesini bende düşünmüştüm ama pek ilgi alaka yok diolar oyüzden gitmedim inş. sen bi sonuç alırsın
:kahve:

ben kurtajı cenrtal hos. da oldumkızlar nehir tümere ama neelr cekıgımı bı ben bilrmbide allah.. marta kurtajoldum eylulayına akdr kanama poblenmı cekıtm hele bıgın ceşme gibi oldu kzıalr akşama kadr..40.gunuydu adetımn doktor olurdedi.6ayy cektım sonra alsancakta meral tuzune gittim.içerdeparcakalmış dedi ialç kullandım.iyi ole lıkle ara kanamalrım olmaıd ama bukezde her ilşikide kanama oluyodu.ordan başka bı doktora gittim bana gerkız oalrk 2ay catlatma tedavısı uyguladı diyorumkı gittiğim her doktor abenım kanama sorunum var bız bebekten once bunla ilğileniyorz diye.ama nerde..en sonda temmuzda iren bede DİLEK ASLANA GİTİTM ARKADAŞLR VE SORUNU O GÖDU ÇOK SUKUR KIURTAJDAN KAYNAKALNAN BİYARA OLUMUŞ EE BİDE OLSUN RATIK2YIL OLMUŞTU NERDEYSE VE BIZ HER ONBEŞ GUNDE Bİ DOKTORDAYDIKK :)TEMMUZDA YARA DONDURULDU VE ÇOK SUKUR,KANAMA PROBLEMIM BİTTİ.AMA BU SUREC BENIM 2YILIMA MAL OLDU VE NERDEYSE 5BİN YTL PARAMA .. AMAN İNŞ SONUÇ GUZEL OLURDA GÖZUM HİÇBİŞİ GÖRMUYO/B]

2 yıl uzun bi zaman yazık olmuş cnm ama hayırlısı olsun sonunda bulunmuş oda bişeydir hakkınızda hayırlısı:teselli:

Tabi canim bizde ona dua ediyoruz ya ama işte 2yilgitti omrumun en guzel yillari işte..

Ben biliyorum bi soun oldugunu dokyoruma söluyorummenemende bi doktora gittim irenbeden once bana hormon tahlili yapti 2ay catlayma tedavsi paraya mi yanayim zamanimin calindiginami bilemiyorum bana kalan kirginliklar ve yorgunlukalr oldu sadece

HAMİLE KALMAK İÇİN UGRASAN İZMİRLİ ARKADAŞLAR BIZDE BU KONUDA TECRUBELERİMZİ DOKTORLARIMIZIN TEDAVISNI TAVSİYESİNİ BU TOPIKTE PAYLAŞALIM.BİRBİRMİZE DESTEK OLALIM.BZI BIZDEN BAŞKASI ANLAYAMAZ:CüvCüv::CüvCüv:
selam kadriyecim bi izmirli olarak bende geldim:))
bende 1 yıldır bebek iztiyorum.kısa bir süre önce hamileydim ama bebeğimin kalbinin durması ile kürtaj olmak zorunda kaldım.ben alsancakta kahraman kolday tarafından tevevi ediliyodum.mesleğinde gerçekten uzman bir isim çok da memnunum kendisinden.önümüzdeki ay tedavim tekrar başlıycak.bu ay
kendi oluruna bıraktım olursa olur olmazsa yapcak bişe yok.ayrıca pko hastasıyım tedavimin 10. ayında hamile kalmıştım.umarım en kısa zmanda tekrar hamile kalabilirim.

burdakı doktorum pko nunsadece stresten oldugunu sölemıştı vanım bana

bbegın kalbı durmuş dedinya sizler bebgın kalp atışlarnı görebılmışmıydınz arkadaşlr biz 2.konrolumzde ogrendık ilkınde göremmeiştik zaten kucuk dedi doktor

keops canım sen simdi hanigi doktra gıdıyosun ben enson temmuzda gittim irenbede dilekaslana gittim canım

ben özel kent hastanesinde namık demire gidiyorum.kendisi dokuz eylül üniversitesinde kadın doğumun bölüm başkanı,üniversite hastanesinde de muayene olunabilir sanırım ama ben özel hastanede daha kolay randevu alırım diye düşündüm,orada bile bir buçuk ay sonraya gün alabildim.çok yoğun,çok da pahalı(180 ytl) ama bence değer.herşeyin yolunda olduğu bir durumda ona gitmek lüks belki ama sorunlu gebeliklerde ve infertilitede herkese tavsiye ediyorum.

bnde irenbede dilek aslanıtavsıye ediyorum kızlar

burdakı doktorum pko nunsadece stresten oldugunu sölemıştı vanım bana

keşke öyle olsa,rahatlar kurtulurduk.tabi ki doktorlar daha iyi bilecektir ama benim araştırdığım kaynaklarda bu hastalığın genetik olduğu yazıyordu.bana da mantıklı geldi,yakın akrabalarımda da benzer şikayetler var.
ukalalık olarak algılanmasını da istemem ama doktorlara güvenimi de kaybettim.kilo problemi,tüylenme,hamile kalamama sorunları yaşayan,defalarca ultrasona girmiş bir kadının pko olduğunu görememek ne demektir,aklım almıyor.hele 3. doktoruma adını vererek sormuştum,'bende pko olabilir mi?' diye,bana güldü.'sen o hastalıkta kilo problemi nasıl olur,tüylenme nasıldır biliyor musun?' dedi.ben de hiç yoktan kendime hastalık icat ettiğimi düşündüm.kilo fazlam da öyle 1-2 kilo değil,15 kiloydu.
ne diyeyim artık,Allah'a havale ettim.kaybettiğim zamanın ve alt üst olan psikolojimin hesabını ben sormayacağım.

canım izmirn nersındesın? genetık diyosunya canım anneın kaç sene sonra olmuş bbegı nekadr beklemış 1. 2arasında benım annemın4.ayda olmuş ve 40 ıda çıkamdna 2.ye hamile kalmış canım eger genetık olsaydıyanı tamman genelrle ılgılı olsaydı sanırm onada yansıması gerkıyordu

bbegın kalbı durmuş dedinya sizler bebgın kalp atışlarnı görebılmışmıydınz arkadaşlr biz 2.konrolumzde ogrendık ilkınde göremmeiştik zaten kucuk dedi doktor

benim de ilk kontrolüm 5. haftadaydı,göremedim.9. haftamda ikinci kontrole gittiğimde bebeğimin yaşamadığını öğrendim.ağrı,kanama... hiç bir belirti vermedi.şimdi hamile kalsam bile bebeğin hareketlerini hissedebileceğim zaman gelene kadar her kontrolü korkuyla beklerim herhalde.

canım izmirn nersındesın? genetık diyosunya canım anneın kaç sene sonra olmuş bbegı nekadr beklemış 1. 2arasında benım annemın4.ayda olmuş ve 40 ıda çıkamdna 2.ye hamile kalmış canım eger genetık olsaydıyanı tamman genelrle ılgılı olsaydı sanırm onada yansıması gerkıyordu

annemin ilk hamileliği iki yıl sonunda tedaviyle olmuş.düşüğü de var(pko önemli bir düşük sebebi)kilo sorunu da var.ablam bebek konusunda sıkıntı yaşamadı ama adet düzensizliği,tüylenme,kilo problemleri var.doktorunun verdiği ilacın prospektüsünü okudum,pko için kullanılıyormuş.annem menapoza girdi ama ablamı ilk fırsatta namık beye götüreceğim,kendisi izmir dışında olduğundan şimdilik gidemedik.

benımde ole olmuştu canım.benımde hıç belirtim olmamıştı ne bı damla kanam am ama (sdece konrtolden geldıkten sonra bikaç gunsonra tuvalette peceteye bidmala pembemsı bısı oldu onund arahımden geldıgını sanmıyorum)benım karınagrım olmuştu hmde çok ben geceelrı akrın agrısıyla uyanıyordum canımöle yani.

harfleri uzatıyroum canım tepkı olsun diye değil karakter yetmıyoya kımı zman

X