ssk ile anlaşması yok ama emekli sandğıyla olabilir istersen bi araştır googldan tarattırabilirsin canım
ücret olarak 135 ytl ödüyorum çok pahalı ama değiyor
başakçım 21 ekimde rahim filmim çekilcek korkudan ölcem :a015:
peki arkadaşlar ege üniversitesi infertilite bölümünde tedavi olan yada olmuş arkadaşlarımız varmı acaba
evet canım dilek hanım çekecek kızılay sağlık sitesinde bizzat ilgilenicem korkma dedi aslında gaddarımdır acımam kendime yani dayanıklıyımdır ama işte yinede tırsıyorum kafamçokkarıştıcanım hiç korkma bende korkuyordum anestezili çektircektim çınarlıda 300 ytl üniversiteye gittgimde adetin 5 günüydü o günde flim çekimleri varmış randevulu hastaların 1 kişi gelmemiş hadi hoppala beni almazlarmı yerine korkudan öldüm resmen hemen eşimi aradım sagolsun geldi ilaçları eczaneden almaya gittigimdede yagmura yakalandım oldummu sudan çıkmış kedi gibi neyse kahvaltıda etmemiştim aç karnına yarım saat önce içersin 3 tane agrı kesici ama korktugum gibi olmadı hazırlanması çekilmesi 15 dk sadece ilaç verilirken kasıklarda adet sancısı gibi oluyor açıksa hemen bitiyor çıkınca kendimden utandım açıkçası ki ben birde çatır çatır dogum yaptım
sende hiç korkma eger dilek hanım çekicese dışarıda çekiyorlarmış yani başka merkezde diye duydum sadece kendini kasma
ya peki emekli sandığı ile anlaşmaı varmı irenbenin birde dilek hanımın muayenehanesi varmı yoksa irembedemi bakıyor bildgi verirseniz sevinirim
evet canım dilek hanım çekecek kızılay sağlık sitesinde bizzat ilgilenicem korkma dedi aslında gaddarımdır acımam kendime yani dayanıklıyımdır ama işte yinede tırsıyorum kafamçokkarıştı
bide çok pahalı ya 350 400 ytl arası dedi :mymeka:
hayırlısı olsun canım ama dosyan infertilite bölümünde açıldı degilmi ?
yeni ilaç nasıl deniyiceklermiş yurt dışında denenmemişmi bu ilaç bana biraz ters geldi kız seni kobay olarak kullanmasınlar sakın gerçi bana karışmak düşmez ama düşüncelerimi söylenedende geçemiycem bilnmeyen bir ilaç sende ters tepki vermiycegi ne malum durumun dahada zorlaşırsa bunun hesabını kim vericek arkadaşım iyi düşün birde seni neden çok arıyorlar sen gitmek istersen zaten gidersin
pazartesi bende regle olcam zannersem salıda orda olurum eger o günlerde sende gidersen haberleşelim görüşelim orada canım olurmu.
canım sen kararını vermiş gibisin ne diyelim hayırlısı ilk bebegin olunca ikinci için fazla bekleme olurmu