arkadaşlar hikayemi merek eden varsa
2007 kasım ayında 6,5 cm çikolata kisti nedeniyle açık amliyat oldum ve 3 ay doğum kontrol hapı kullandım ama tekrarladı kistim bu benim için çok büyük hayal kırıklığı olmuştu ve daha sonra izmirde umur yensel diye bir dr gittim o bana duphaston adında bir hap verdi ve kistim geçti gnophone ve prengly iğnesi tedavisi gördüm iki ay olmadı sonra 3 ay kendmiz deneyelim dedik yine olmadı 3 ayın sonunda yine dr umuza gittik rahim filmi çekildim ilk ayında korunduk 2.inci ayında korunmayı bıraktık ve bebeğimiz bize bayram hediyesi oldu aslında kistlerim sürekli tekrarlıyan türden çok korkmuştum hamile kalamıyorum diye tam 10 ay bekledim kanallarımda tıkanıklık varmış o açıldı galiba ve bebeişimz geldi bu arada sopan suyu içtim ama 5 gün eşimde morfoloji sorunu vardı o da keçi boynuzu kürü ve havuç suyu ile sperm sayısını arttırdı
hamilelik belirtilerine gelince normal yumurtlama dönemim bitince akıntılarım birkaç gün sonra tekrra başladı adet olcam gibi ağrılarım vardı kasıklarımda heran adet olucam zannettim birde çok uyku hali oldu bende birde adet olma dönemimde idarrim koyulaşrı ve yanma oldu hafif bel ağrısı ve kasık ağrımda oldu tabi mide bulantım çok fazla olmadı
işte arkadaşlar sizlere yardımcı olabildiyesem ne mutlu bana
çok fazla giremiyorum çünkü amliya olmadan önce düşüğüm olmuştuı bu neden le dr um istirat vericeğini söyledi işe bile zor izin aldım yarın dr gidicem o yzüden işlerimi toparlıyorum evde girdiğim zaman dfaha net konuşuruz arkadaşlar bol Hamileli günler