Hamile kalmak için ugrasan izmirli arkadaşlar.tecrubelirimzi paylaşmaya davetlisinz

afedersin,annemle ilgili soruyu cevaplarken ilk sorunu atlamışım.ben bucada doğdum,büyüdüm.............................

Son düzenleme:
kızlar muhabbet koyulaşmış ne güzel:dance::dance:bişi soracam pko nasıl teşhis ediliyo pek bilgim yok yani hangi testlerle :uhm:

Canim harfi niye uzattigimn açiklamasini yaptim ama takip edemdin sanirm

kızlar muhabbet koyulaşmış ne güzel:dance::dance:bişi soracam pko nasıl teşhis ediliyo pek bilgim yok yani hangi testlerle :uhm:

adetin 3. ve 22. günlerinde kan tahlilleri var,zaten yumurtalıklardaki kistler ultrasonda da görülüyor.ama 'karından çekilen ultrasonda yağ tabakası görmeyi engelleyebilir,vajinal ultrason daha doğru sonuç verir' demişti bir doktor.bunun yanında tüylenme,kilo fazlası,adet düzensizliği,sivilce,saç dökülmesi,hamile kalamama gibi hepsi birbirinden sinir bozucu belirtileri de var.

evt arkadaşcvplamış canım gayet aık sekılde :)

afedersin,annemle ilgili soruyu cevaplarken ilk sorunu atlamışım.ben bucada doğdum,büyüdüm ama 7 yıldır selçuktayım.aydın sınırındayız,izmir-merkeze 75 km uzaklıkta.sen neredesin?

canım demek selçuktasın ne kadar güzeldir bende herzaman eşimle gideriz gezeriz ordan şirinceye geçer şarap alırız.selçuk gerçekten çok güzel biryer her taşı tarih kokar :içelim:

afedersin,annemle ilgili soruyu cevaplarken ilk sorunu atlamışım.ben bucada doğdum,büyüdüm ama 7 yıldır selçuktayım.aydın sınırındayız,izmir-merkeze 75 km uzaklıkta.sen neredesin?
canım bende bucalıyım...bucada dogdum büyüdüm ama geçen yıl tireye gelin geldim

günaydın arkadşalar bende izmirliyim.15 aylık evliyim bebişim olmuyor.6 ay korunduk.6 ayda bekledik bebişimiz olsun diye baktık 6 ayda olmuyor doktora gittik.doktorların 1 sene dolsun ısrarlarına ragmen yine gittik.ve dedikki tamam 1 sene dolsun siz bizim tahlillerimizi yapın problemimiz yoksa bekleyelim.isteksizdi doktor bey bekleseydiniz dedi.bende boşa beklemek istemiyorum dedi.ve tahliller yapıldı eşimin sperm sayısında problem çıktı.sonuç tek çareniz tüp bebek.eşim bu sefer ürolojiye başvurdu eşimde varikosel çıktı geçen ay ameliyat oldu eger sayı varikoselden ise 1 sene içinde düzelecek degilse yani doguştan ise tek çaremiz tüp bebek.aralıkda belli olcak tahlillerimizde düzelme oluyormu yoksa sayı aynımı.Rabbim inşallah hepimize hayırlı evlatlar verir.

hoşgeldin,inşallah sorun ameliyatla çözülmüştür de tüp bebeğe gerek kalmaz.Allah hakkında hayırlısını versin.

canım demek selçuktasın ne kadar güzeldir bende herzaman eşimle gideriz gezeriz ordan şirinceye geçer şarap alırız.selçuk gerçekten çok güzel biryer her taşı tarih kokar :içelim:

yine bekleriz arkadaşım.gerçekten çok güzeldir selçuk.meryemana sayesinde dini,efes sayesinde tarihi,şirince ve denizimiz sayesinde doğal turizmi olan fakat buna rağmen çok gelişememiş,sakin,küçük bir yer.özellikle kışın çok durgun : (

selencım benım eşimin 2.derecedendı varıkoselı 2tararflı ameliyat oldu.6aysonrakı kontrolumzde sonuç yude 1 milyon duzelme olmuş canım umidinizi kaybetmeyın.eşin ilaçlarını akşatmasın ilaç verdı dımı doktor bal polen kecioynuzu pekmezi bunalrıda kullansın canım inş guzel hberler veiirisnz ama unutmayın olacagı nezmna hayırlıys ozaman da olck canım.oyuzden sonucu kafanıza takmyın opuyorum

ayy sölebı düşündüm de nekadr çok sey yaşamışım ben böle yaa gecçmişe bı baktımda 3yılda ... çok yıprandım yahu

sagolun arkadaşlar bizim varikoselimiz çok ileri sperm sayısı 160,000 sadece.ameliyattan sonra doktor hiçbirşey vermedi.6 ay bekleyin dedi.

olrmu cnaım ilaç vermesı gerekıyodu en azındna e vıtamını cnaım istersenız doktorunuza danışın tekrardan bak erkek infrtinifesı diye bolum var ordakı arkadşlarada sor ilç kullanılıyo yanı biz 6ay sonrakı kontrlumzde tekrardan ilaç verdi doktorumz 3aylık bıilaç canım

bbegın kalbı durmuş dedinya sizler bebgın kalp atışlarnı görebılmışmıydınz arkadaşlr biz 2.konrolumzde ogrendık ilkınde göremmeiştik zaten kucuk dedi doktor

evet kadriyecim ben ilk kez 7 haftalıkkn duymuştum bebeğimin kalp atışlarını.çoook güzel bir duyguydu.içinde başka bir canlının kalbinin atması.senağlama
kadriyecim sanırım bu ay da tutmadı.be ağrım başladı, bide çok sinirliyim.genelde adet olacağıma yakın böyle olurum.barut gibiyim ya.hayırlısı bu ay da değilmiş demek.:çok üzgünüm:

canım ticketın çok hoşuma gidiyo yaa.içimeumut oluyoherbaktıgımda inştekraradan çift çizgigyi görmk nasipolur bze.bende ikincikezde göremdık ya bebgın kalp atışlarını acaba hıçmi gelişmemiştidiye takıldı şimdi kafama

ablacım heycanın sneınle bırlıkte yaşıyorum inankı.inş kzına kardeş gelır.sayfaya ben arada bakıyorum ama pek kımse farkında değil herhalde daha.yoksa izmirlı olark 5 6 kişimiyiz bu kulupte
heyy hanı izmirli bayanalr nerdesinz yahuu

--------------------------------------------------------------------------------

ablacım heyecanın sneınle bırlıkte yaşıyorum inankı.inş kzına kardeş gelır.sayfaya ben arada bakıyorum ama pek kımse farkında değil herhalde daha.yoksa izmirlı olark 5 6 kişimiyiz bu kulupte
heyy hanı izmirli bayanlr nerdesinz yahuu

mesajlar yermi degiştirdi yoksa yazdıgım mesajlar silindimi anlıyamadım

hadi izmirli bayanlar tık yok valla yokmu yeni gelişmeleriniz paylaşımlarınızı görüşlerinizi bekliyoruz arada ugrayın sayfamıza benim sonucu ögrenmeme son 3 gün hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…