kızlar muhabbet koyulaşmış ne güzel:dance::dance:bişi soracam pko nasıl teşhis ediliyo pek bilgim yok yani hangi testlerle :uhm:
afedersin,annemle ilgili soruyu cevaplarken ilk sorunu atlamışım.ben bucada doğdum,büyüdüm ama 7 yıldır selçuktayım.aydın sınırındayız,izmir-merkeze 75 km uzaklıkta.sen neredesin?
canım bende bucalıyım...bucada dogdum büyüdüm ama geçen yıl tireye gelin geldimafedersin,annemle ilgili soruyu cevaplarken ilk sorunu atlamışım.ben bucada doğdum,büyüdüm ama 7 yıldır selçuktayım.aydın sınırındayız,izmir-merkeze 75 km uzaklıkta.sen neredesin?
günaydın arkadşalar bende izmirliyim.15 aylık evliyim bebişim olmuyor.6 ay korunduk.6 ayda bekledik bebişimiz olsun diye baktık 6 ayda olmuyor doktora gittik.doktorların 1 sene dolsun ısrarlarına ragmen yine gittik.ve dedikki tamam 1 sene dolsun siz bizim tahlillerimizi yapın problemimiz yoksa bekleyelim.isteksizdi doktor bey bekleseydiniz dedi.bende boşa beklemek istemiyorum dedi.ve tahliller yapıldı eşimin sperm sayısında problem çıktı.sonuç tek çareniz tüp bebek.eşim bu sefer ürolojiye başvurdu eşimde varikosel çıktı geçen ay ameliyat oldu eger sayı varikoselden ise 1 sene içinde düzelecek degilse yani doguştan ise tek çaremiz tüp bebek.aralıkda belli olcak tahlillerimizde düzelme oluyormu yoksa sayı aynımı.Rabbim inşallah hepimize hayırlı evlatlar verir.
canım demek selçuktasın ne kadar güzeldir bende herzaman eşimle gideriz gezeriz ordan şirinceye geçer şarap alırız.selçuk gerçekten çok güzel biryer her taşı tarih kokar :içelim:
bbegın kalbı durmuş dedinya sizler bebgın kalp atışlarnı görebılmışmıydınz arkadaşlr biz 2.konrolumzde ogrendık ilkınde göremmeiştik zaten kucuk dedi doktor