Hamile kalmak için ugrasan izmirli arkadaşlar.tecrubelirimzi paylaşmaya davetlisinz

yumyum adetin geldimi canım benimki henüz gelmedi eli kulagında pembe akıntım var yani gelmesi an meselesi yarın gelirse çarşamba dr gidicem inşallah bakalım ignelere devam

yumyum adetin geldimi canım benimki henüz gelmedi eli kulagında pembe akıntım var yani gelmesi an meselesi yarın gelirse çarşamba dr gidicem inşallah bakalım ignelere devam

slm canım bugün akşam üzeri adetim geldi o kadar bekledik gfelsin diye ama hayırlısı böyleymiş canm öbür aya kaldı benim tedavi ben bayındırdayım canm ege uzak bize baya

günaydın arkadaşalr benim bu ayda olmadı bugün doktoruma gidicem bakalım önmüzdeki aylara nasip

günaydın arkadaşlar bende izmirliyim.15 aylık evliyim 25 yaşındayım.eşimle ilk 9 ay bebek düşünmedik.eşim korundu.şubat ayında biz bebek istemeye başladık.takvim yöntemini uyguluyorduk.nisanda ben doktora gitttim kalamıyorum diye.doktor bana 1 sene beklemelisin dedi.bende sorunum yoksa beklerim varsa erken tedaviye başlarım dedim.hormon degerlerinde hafif yükselme var ama gebelige engel degil dedi.hazirana kadar bekledim bebek olmuyor.bu sefer başka doktora gittim.doktor tüm tahlillerime baktı düzelmiş eşin gelsin dedi.eşimin absi kadın dogum doktoru eşim abisini aradı.yok çok acele ediyorsunuz 1-2 sene bekleyin dedi.eşimde abim doktor ondan iyimi bilcez diye doktora gitmedi.2 ay daha geçti bebek yok.ben evde baskı yapmaya başladım.gidelim yoksa 1 sene bekleyelim eger bir problem varsa niye boşuna bekleyecegiz.eşim abisini aradı abisi boşuna gidersiniz dedi.bende inat ya gidecegim dedim.eşimle beraber gittik.özel doktora doktor demezmi gidin 6 ay sonra gelin.hayır dedim şimdi biz bütün tahlillerimizi yaptıralım sorun yoksa bekleyelim.doktor baktı beni vazgeçiremiyecek tamam dedi.benim tahlillerim hazırdı 2 ay önce hepsini yaptırmıştım.eşime dedi bayanınkiler temiz sizden sperm tahlili alalım dedi.ve o zaman hayal kırıklıgına ugradık tek şansımız tüp bebek.eşimin sperm sayısı 160,000 çıktı.yani normalin %1 in altında.biz ordan çıktık ürolojiye gittik.eşimde varikosel çıktı.ve eşimi 2 gün içinde acil ameliyat ettiler.çünkü eşim 31 yaşındaydı.bu ameliyat 30 dan sonra yapılınca faydası olmuyormuş.geçen ay ameliyat oldu.2 ay sonra sonuçlarımız belli olcak.doktorları bekleseydik geç kalmış olcaktık ve her ay ben üzülcektim neden olmuyor diye.

canını sıkma selencim daha tedavinin vede yolun başındasın yaşında genç en kısa zamanda atlatırsın bu zor günleri canım.
eşinin abisi dr ise neden beklemenizi söylediki kendide ilgilenebilirdi halbuki neyse takma kafana moral çok önemli umarım en kısa zamanda bebişini alırsın kucagına

selencim oncelikle geçmiş olsun aramzia hoşgeldin erken davranmakla eniyisnşi yapmişssinz canim esin nerde ameliyat oldu içini ferah tut inş sonuç guzel olacaktir canim ama eşin doktorun verdigi ilaçlari kullansin tamammi sorun olursabiz herzaman burdayiz canim

birbirgece canım ansıslın 1gun kaldı adetınee ne hıssedıyosun

selam kızlar dün dr gittim vajinal ultrasonla muaynem yapıldı kan testide oldu herşey normal kist filanda yok allaha şükür bugün ignelerime başladım allahın izniylede aşılamam haftaya olur zannediyorum bakalım pazartesi kontrole gidicem bakalım kaç tane yumoşum olcak geçen ay 2 tane olmuştu

çok sevındık canım bı sorun olmaıdna inş canım aşılamanda gzuel geçer guzel haberler verırsın bıze kızıada akrdeş gelsın artık yaaaaa.canım sende egeye gidiyodun dimi bendmı yanlış hatırdaım kusura bakma yanlışım varsa yınede canım ya.aşılama nekadra mal olck canım

hanımlar size izmirden yazmıyorum ama selen25 in başına gelen benim başımada geldi buyüzden bilgilendirme amaçlı olarak bende yazmak istedim.bizde eşimle 6 korunmadan beraber olduk doktorlar 1 sene devam edin demişlerdi.zaten çoğu doktor hep bayandan kaynaklandığını düşünüp tahlilleri sadece bizlerden istiyolar.son gittiğimiz doktor eşimin sperm analizini isteyince bizde pek önemsememiştik ki sorun eşimden çıktı.hemen varikosel ameliyatı oldu.deneyen arkadaşlar eşinizin mutlaka sperm analizini yaptırın.sorun hep bizde değil yani..

evet ardacım aslında bu tabu turk toplumunda varerkek saf temız mukemmel ama bebk tek taraflıyapılmıyokı benım duşudumn sonra gittiğim doktor yonlendırmıştı bıze bebek tek taraflı değilya 2kışı yapıyo bunu eşındn de tahlıl istiyorum dmeiştikı eşimdn oldugu çıktı ortaya ama çok sukür kı bzıde problem etmedık bunu eşım ameliyatını oldu çok sukr sonuçlarda gayet guzel söle 6ay kadr korunmayan ve bbek sahıbı olamayan çıftler 2.bbegınz bıle olsa erkegede yonelın bnde.

arkadaşlar ben smynra art tüp bebek merkezinde aşılama yaptırdım aşılamamı funda koçyiğit yaptı doktorum bilgen gediz di ama o ogün izinli olduğu için funda hanım yaptı ve ilk aşılamamda hamile kaldım ama bizde herhangi bi sorun yoktu sanırım psikolojikti hastaneden ve doktorlarından çok memnunum umarım sizlerede yardımcı olur bu bilgiler allah her isteyene versin herkes için dua ediyorum

evet naz arkadaşımın söyledigi gibi smeyra hastanesi gerçekten çok güzek klomen kullanırken 2 ayımda dr beni hülya hanıma gönderdi aşılama için ama yolculuga çıkacagım için yaptıramadık şimdi ise ssk anlaşması yok zannedersem ama imkanı olan arkadaşlara tavsiye edebilirim.
nazcım allah kucagına almayı nasip etsin dogumuda hülya hanımamı yaptırmak istiyorsun

slm kzıalr benım regl gunum bugun ama olamdım daha gecen ayalrda 2 3gun gecikme oldugu için buayda olabılır dıye duşunuyorum ama içimdne bi seste test yap diyo bılemıyorum ne yapacagımı

test yaparsan bizede bildir merakta bırakma bizi olurmu.
yumyum nerelerdesin başladınmı tedaviye?

yumyumun buay olamış tedavsı canım bısonrarkı aya kalmış sanırm. habr etememmı ılk size habr etcm arkadşalr zaten hemn cevremdekılere sölemıycm azcık içimde tutayım eşımle yanlız yasayalım bu mutlulugu dıyoruz

kızlar dün aşılamam oldu haber vereyim dedim şanslıyım hamile kalmadan dogumhaneye girdim :roflol: tabi hamile kalmak için aşılamam haftasonu oldugu için orada yapıldı şimdi 13 gün beklemedeyim hayırlısı olur inşallah.
sayfayı takip ediyorum ama arkadaşlar ugramıyor valla meraktayım kim ne yaptı diye birçok arkadaşımız tedavi aşamasında inşallah hepimizin bebişi yakın zamanda gelir a.s.

Canim benimgecen ayki gibi2gun gecikmeyle oldu regl artik onumzdeki ay 28nde diyorum regl gunume doktorada gitmeyidüşünmuyorz bir aylik tedavi 300ytlyi buluyo.ilaciydi yolmasrafiydi derken .. Bzide biraz daha bekleyip aşilama ya gecleim diyoruz canim eşime kalsa bugun gidlimdoktora diyo ama ben bekelyelimdiyorum bide benim temmuzd a yarada dondurtumya aslinda temmzu başlangiç almamiz gerkiyosanirm

selam arkadaşlar,ben bu topiği geç farkettim.gerçi daha önce (özellikle geçen yıl) bu konuda yazsaydım başınızı şişirirdim dertlerimle,Allah'a şükür şimdi daha iyiyim.
ben 2006 hazirandan beri bebek istiyordum.olmayınca çareler aramaya başladım.2 yılda belli aralıklarla 3 doktor gezdim,3ü de bana 'sağlıklısın,hiç bir engelin yok.' dedi,eşimde de hiç bir problem yoktu.ben artık sağlıklı olduğuma inanmaya başlamıştım ki,eşimin ısrarıyla 4. doktoruma gittim.pkos teşhisim konuldu.tüylenme,kilo fazlası,hamile kalamama ve yumurtalıklarımda biriktirdiğim nur topu gibi kistlerim...bir körün bile görebileceği bu belirtileri 3 doktor da görememişti.nihayet teşhis konulup ilaç tedavisi başladı.doktorum '3 ay kullan,olmazsa rahim filmi çekelim' deyip gönderdi ama ben ilk ayda sonuç aldım,temmuz 2008'de hamileydim.maalesef hamileliğim ağustosta sona erdi,çünkü pkos düşük riskini de arttırıyor.ama şu an yine de mutlu ve umutluyum,en azından hamile kalabildiğimi öğrendim ve yeniden hamile kaldığımda gereken önlemleri alarak bebeğimi yaşatabileceğimi umut ediyorum.
doktor arayışı içinde olan arkadaşlara,bana bu mutluluğu ve umudu yaşatan sevgili doktorum namık demir'i tavsiye ediyorum.ücret yüksek,doktor çok yoğun ama bence değer...

X