selam arkadaşlar,ben bu topiği geç farkettim.gerçi daha önce (özellikle geçen yıl) bu konuda yazsaydım başınızı şişirirdim dertlerimle,Allah'a şükür şimdi daha iyiyim.
ben 2006 hazirandan beri bebek istiyordum.olmayınca çareler aramaya başladım.2 yılda belli aralıklarla 3 doktor gezdim,3ü de bana 'sağlıklısın,hiç bir engelin yok.' dedi,eşimde de hiç bir problem yoktu.ben artık sağlıklı olduğuma inanmaya başlamıştım ki,eşimin ısrarıyla 4. doktoruma gittim.pkos teşhisim konuldu.tüylenme,kilo fazlası,hamile kalamama ve yumurtalıklarımda biriktirdiğim nur topu gibi kistlerim...bir körün bile görebileceği bu belirtileri 3 doktor da görememişti.nihayet teşhis konulup ilaç tedavisi başladı.doktorum '3 ay kullan,olmazsa rahim filmi çekelim' deyip gönderdi ama ben ilk ayda sonuç aldım,temmuz 2008'de hamileydim.maalesef hamileliğim ağustosta sona erdi,çünkü pkos düşük riskini de arttırıyor.ama şu an yine de mutlu ve umutluyum,en azından hamile kalabildiğimi öğrendim ve yeniden hamile kaldığımda gereken önlemleri alarak bebeğimi yaşatabileceğimi umut ediyorum.
doktor arayışı içinde olan arkadaşlara,bana bu mutluluğu ve umudu yaşatan sevgili doktorum namık demir'i tavsiye ediyorum.ücret yüksek,doktor çok yoğun ama bence değer...