- 6 Temmuz 2018
- 185
- 55
- 29
-
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
Cok tesekkur ederim bu kadar öz bir anlatım dalga geçmeden ciddiyetle yorum yapman beni çok etkiledi sağol tekrar yazarim ama bu sefer tavsiyelrine uyupta hamileyim demek icindir insallahbazı arkadaşlarımız paragrafın içinden cımbızla kelime çekmeyi çok iyi başarıyor gerçekten.
daha yapıcı cevaplar verin lütfen .
sevigili K Karadenizliyasmin
öncelikle kendini adet döngünü ve yumurtlama hesabını iyi bilip takip edeceksin
adetin 3. günü doktora gidip ilk izlem olarak kan tahlili ve ultrasonografi çektireceksin. uygun zamanda da vajinal muayeni yaptıracaksın . doktora özgeçmişini ve varsa sorunlarını es geçmeden anlatacaksın.
iyi bir muayeneden sonra doktor sana bir yol gösterecek.
eşinin de muayene olup sperm tahlili vemesi lazım
diyelim ki hiç bir sorununuz yok
tüm stresi bir kenara bırakacaksın
folic asit kullancaksın zaten doktor hemen önerecek (belki başka vitamin eksikliğin varsa onunla birlikte alacağın vitaminler olabilir doktora mutlaka danış)
hayatında yanlış giden bir şeyleri gözden geçirip düzelteceksin (beslenme zararlı alışkanlıklar stres ...)
destek olarak incir kürü havuç suyu keçiboynuzu özü kullanabilirsin bunların ayrıntıları internetlerde var
gerek gördüysen soğan kürü de olabilir (bunların sırası ve uygulanması internette örneğin saracoğlunun sayfasında var.)
ben şöyle de bir ekleme yapayım hamur işinden şekerden biraz uzak dur sağlıklı yaşa ve kimyasal deterjanlardan uzak dur...
sonra gün aşırı ilişkiye gideceksin (adetten 13. günden sonra takriben ovulasyon haftasında )
tüm bunlar olurken de 5 vakit dua edeceksin hayırlısını dileyeceksin kurandan meryem süresini okuyabilirsin fetih süresini okuyabilirsin bakara okuyabilirsin hepsi güzel ve kuvvetli ayetler içeriyor güzel dualar de geçiyor kuranı kerimde. sadece çocuk için değil maneviyatın da güçleniyor ve huzur buluyorsun sonuçta... tüm bunları yap sonra bana yaz.
Aynen oylezaten cahilce düşünen insanlar duayı karalamak için doktora gidin diyor zaten rabbim akıl vermiş doktora gidin diyor ama rabbimden hayırlısını isteyin diyor iyi edecek doktoru karşına çıkaracakta allah sana şifayı verecek olanda allah
Belki fiziki özelliğini degilde allahtan hayyrlisini dua etsen daha çok isine yarardi dalga geçmeyin artikArkadaşlar dua ile 1.90 kasli esmer yesil gozlu koca ariyorum dua ile bu kriterlerde koca bulan varsa lutfen beni bilgilendirin
Sevişmeden mi hamile kalmişlar?Internet e yazarsanız duayla hamile kalan çok var bende şaşırdım sureleri bile var
Evet internetten almayın düşünüyorum o ovulasyon aracını adetlerimde düzensiz maalesefYani belki de boşuna siz klomen kullanıyorsunuz
Eşinizin spermlerinde sorun olabilir
Yumurtlama günlerinizi takip ediyor musunuz?
Ovulasyon testi alın her gün yapın
Yumurtlama gününe yaklaşınca sabah akşam yapın
Yumurtlama gerçekleşince o günlerde birliktelik yaşayın
Evet internetten almayın düşünüyorum o ovulasyon aracını adetlerimde düzensiz maalesef
Tedavi yontemlerini soracak olursaniz da iyi bir kadin dogumcuya gidin.
2.3. Gun hormonlariniza baktirin.Yuksek cikabilecek deger icin tedavinizi olun.
Amh olcumunuzu yaptirin.
Vajinal muayenenizi olun.Yara,iltihap vs tedavinizi olun varsa.
Hsg cektirin.
Esinizin sperm testini yaptirin.
Doktorunuzun yonlendirmesiyle artik yumurta takibi,asilama,tup vs yoluna girin ve bu surecte bol bol DUA edin.Ama oncelikle liste yukaridan basliyor.
Demedi kilo ver dedi kilolu insanlarda hamile kaliyorDuzensizse pko olabilirsin.Doktorun demedi mi bisey ?
Demedi kilo ver dedi kilolu insanlarda hamile kaliyor
Meryem anamiz erkeksiz hamile oldu allah ol dedi oldu hatta meryem süresi bu yüzden hamile kalmak isteyenlere oneriyorlarBuram buram cahil koktu bee!
Benim bildiğim dua değil de karşı cinsten 2 kişinin seks yapmasıyla olur bu işler
Canım hsg çektir tüplerin açıkmı kapalımı bi kontrol ettir klomenle falan zamanını öldürme bazen sebepsiz infertilite olabiliyo ve yılların böyle ha oldu ha olucakla geçiyo iyi bi doktor takibini yapsın ve gerekirse zaman kaybı olmadan tüp bebek yaptır (tecrübe konuşuyo/ve hala anne olamadım bile)Arkadaşlar derdim var 1 buçuk yıllık evliyim hic korunmasız çocuğum olmadı benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu benim durumumda olanlar nasıl hamile kaldiniz dua mi kur mu ne yaptınız doktora gittim bir başarısız klomen tedavi var herkez soruyor çocuk yok mu diye artik sikildim benim durumunda olup duayla hamile kaldim veya şunu yaptım bunu uyguladim diyenler nolur okuyup geçmeyin cvp yazın teşekkürler
Evliliğin en güzel yani bu eğer çocuk istemesek sevgili olurduk.Turk kadininin cocuk yapmaktan baska basarisi yokmu? Noluyo anne olamayinca anlamiyorum. Tek derdiniz cocuk cocuk cocuk
Meryem anamiz erkeksiz hamile oldu allah ol dedi oldu hatta meryem süresi bu yüzden hamile kalmak isteyenlere oneriyorlar
Yooo evliligin en guzel yani ozgurce birlikte olup gezmek hep ayni evi paylasmak cocuk olmasada olur tabi ben kime anlatiyorumEvliliğin en güzel yani bu eğer çocuk istemesek sevgili olurduk.
Inşallah canım Allah izin verirse.Canım hsg çektir tüplerin açıkmı kapalımı bi kontrol ettir klomenle falan zamanını öldürme bazen sebepsiz infertilite olabiliyo ve yılların böyle geçebiliyo iyi bi doktor takibini yapsın ve gerekirse zaman kaybı olmadan tüp bebek yaptır
ne demek inşallah hayırlısıyla sonuç alırsınCok tesekkur ederim bu kadar öz bir anlatım dalga geçmeden ciddiyetle yorum yapman beni çok etkiledi sağol tekrar yazarim ama bu sefer tavsiyelrine uyupta hamileyim demek icindir insallah
Bu olaya inanmiyorum ama neyseMeryem anamiz erkeksiz hamile oldu allah ol dedi oldu hatta meryem süresi bu yüzden hamile kalmak isteyenlere oneriyorlar