-
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
Ne duası ya , bırakın bu cahillikleriArkadaşlar derdim var 1 buçuk yıllık evliyim hic korunmasız çocuğum olmadı benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu benim durumumda olanlar nasıl hamile kaldiniz dua mi kur mu ne yaptınız doktora gittim bir başarısız klomen tedavi var herkez soruyor çocuk yok mu diye artik sikildim benim durumunda olup duayla hamile kaldim veya şunu yaptım bunu uyguladim diyenler nolur okuyup geçmeyin cvp yazın teşekkürler
Yahu böyle şeylere inanmayın. Sizce kısır bir insanın duayla çocuğu olur mu? veya sadece duayla hastalıklar iyileşebilir mi? az biraz mantık lütfenInternet e yazarsanız duayla hamile kalan çok var bende şaşırdım sureleri bile var
Teşekkür ederim yinedeYahu böyle şeylere inanmayın. Sizce kısır bir insanın duayla çocuğu olur mu? veya sadece duayla hastalıklar iyileşebilir mi? az biraz mantık lütfen
sen bence öncelikle inancını sorgula allah istemedikçe hiç bir kadın hamile kalamaz sebepler bahaneler olabilir doktorların imkansız dediği ama hamile kalan bir sürü insan var duayla iş arıyorum bulamadım diyecek inançta biri değilsin bence söylermisin sen allah için ne yapıyosunda duana icabet etsin
Arkadaşlar derdim var 1 buçuk yıllık evliyim hic korunmasız çocuğum olmadı benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu benim durumumda olanlar nasıl hamile kaldiniz dua mi kur mu ne yaptınız doktora gittim bir başarısız klomen tedavi var herkez soruyor çocuk yok mu diye artik sikildim benim durumunda olup duayla hamile kaldim veya şunu yaptım bunu uyguladim diyenler nolur okuyup geçmeyin cvp yazın teşekkürler
Çok afedersiniz kahkaha attım
Ben de duayla iş arıyorum. Duayla iş buldum veya şunu uyguladım diyen varsa beni de boş geçmeyin lütfen cevap yazın.
Hanımefendi guluncek bseyyok hamile kalmak için meryem süresi var başka süreler var ben bunun doğruluğunu sormak istedim.
Internet e yazarsanız duayla hamile kalan çok var bende şaşırdım sureleri bile var
kişinin fikri neyse zikri odur sen kaygılanma eminim senin allaha kulluk vazifelerine gerek yoktur kalbin temizdir çünkü hadi güle güle
(Kıyamet) saatinin ilmi O'na döndürülür-havale edilir. O'nun ilmi olmaksızın hiçbir meyve tomurcuğundan çıkmaz, hiçbir dişi gebe kalmaz ve doğurmaz. (Allah'ın) onlara "Benim ortaklarım nerede" diye sesleneceği gün "Bizden hiçbir şahid olmadığını Sana arzederiz" derler.
(41-Fussilet 47)
Baktirmadi henusFizyolojik bi sıkıntı var ise önce onu tespit etmelisiniz. Öyle duayla falan olacak iş değil.
Doktora sadece siz mi gittiniz? Eşiniz de baktırdı mı?
Yani belki de boşuna siz klomen kullanıyorsunuzBaktirmadi henus