- 6 Temmuz 2018
- 185
- 55
- 29
-
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
Yumurta tembelliği dedi doktor evet boy 155 kilo 70Kilo bazi bunyelerde buna ben de dahilim mesela adet duzensizligi,yumurta tembelligi yapiyor.Hamile kalmaya buyuk bir engel bu tabi.Boyun kilon kac ?Beslenmen nasil ? Hareket ,spor bunlari yapiyor musun ?
Yumurta tembelliği dedi doktor evet boy 155 kilo 70
Tamam canım teşekkür ederimYumurtalarin bu yuzden ya gec catliyor ya da catlamiyor.Haliyle gebelik te olusmuyor.
Kilon da cok fazla.Git bir diyetisyene.Guzelce kilonu ver.Yuruyus yap,evde spor yap.Bunlar yardimci olacak sana .
Canım içinden geldiği gibi dua et. Burada her inançtan ya da hiçbir inanca mensup olmayan kadınlar var. Dua deyince nedense herkes dalga gelme Gereği duymuş.Çok afedersiniz kahkaha attım
Ben de duayla iş arıyorum. Duayla iş buldum veya şunu uyguladım diyen varsa beni de boş geçmeyin lütfen cevap yazın.
Hanımefendi guluncek bseyyok hamile kalmak için meryem süresi var başka süreler var ben bunun doğruluğunu sormak istedim.
Canim çok teşekkür ederim benim için önemli bu konuda dalga geçilmesi rahatsız ediyor dalga gecceklerine hiç yapmasalar keskeCanım içinden geldiği gibi dua et. Burada her inançtan ya da hiçbir inanca mensup olmayan kadınlar var. Dua deyince nedense herkes dalga gelme Gereği duymuş.
Huzurlu hissedeceksen dua et tani ki.
Ama tedavini de ihmal etme.
Ne yapacaksın arkadasım toplum ruh hastalarıyla dolu.Canim çok teşekkür ederim benim için önemli bu konuda dalga geçilmesi rahatsız ediyor dalga gecceklerine hiç yapmasalar keske
Evet canım!!Ne yapacaksın arkadasım toplum ruh hastalarıyla dolu.
Dalga geçeceğine oku geç değil mi !
Arkadaşlar derdim var 1 buçuk yıllık evliyim hic korunmasız çocuğum olmadı benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu benim durumumda olanlar nasıl hamile kaldiniz dua mi kur mu ne yaptınız doktora gittim bir başarısız klomen tedavi var herkez soruyor çocuk yok mu diye artik sikildim benim durumunda olup duayla hamile kaldim veya şunu yaptım bunu uyguladim diyenler nolur okuyup geçmeyin cvp yazın teşekkürler
Işte bu ve bunun gibi örnekleri öğrenmek istemiştim tesekkyr ederim canimArkadaşım her türlü tedaviyi denedi,süreç içerisinde de 41 gün Meryem süresini okudu. Sonrasında hamile kaldı,beş aylık kızı var,bütün işlemler ve dua combo yaptı muhtemelen. Ben inançlı bi kadınım çok dua ederim o yüzden size tavsiye edebilirim.
Sevişmeden mi hamile kalmişlar?
Arkadaslar dua ile hamile kalmak ne demek ben mi anlamadim acaba meseleyi ya
Önce essegini saglam kaziga bağla sonra allaha tevekkul etYumurta tembelliği dedi doktor evet boy 155 kilo 70
Tebrik ediyorum canım seni guzel anlattin anlayabilene ben daha evlenmeden korunmak istedim düğüne 1 hafta kala korktum ilk gece hamilelikten ama şimdi arıyorum Allah kalbine göre ver sin herkesinGerçekten bu kadar mı düşünemiyorsunuz? bence her şeyi bir kenara bırakıp kendi halinizle dalga geçmelisiniz ki anlatılan konuyu bile anlayamayacak durumdasınız.
bu kk da birisi konuya saçma bir şey yazıyor diğerleri de onun peşinden gidiyor.
çocuğunuz var mı? umarım yokluğunu çekmezsiniz! zira çok istediğiniz o şey olmadığı zaman her şeyi yapıyorsunuz.
dua senin benim dalga geçebileceğim kadar basit bir şey değildir! burada dini konu konuşmak yasak ama siz tutupta benim inancımla benim ettiğim duayla dalga geçemezsiniz, bu sizin haddiniz değil.
tevekkül diye bir şey var peki bunu duydunuz mu? siz sebebini işler Allaha dua edersiniz, oldurmak - oldurmamak onun elindedir.
burada ki bir Allahın kulu çıkıp doktoru boşver o da kimmiş git soğan kürü incir kürü yap demez. ben sizin o öve öve bitiremediğiniz doktorlara gidiyorum ama olmuyor eee sevişiyoruz da ne olacak şimdi? siz herhalde daha evli bile değilsiniz ki her sevişen hamile kalacak sanıyorsunuz!
bence biraz okuduğunuzu anlama konusunda kendinizi geliştirin, yoksa bir çok yerde böyle kendinizi rezil edersiniz..
Allah razi olsun canimÖnce essegini saglam kaziga bağla sonra allaha tevekkul et
Yani önce kilo vermeye caliş başka bi doktora daha git yumurta takibine devam et..hani şu eczanede satilan yumurta takip testleriyle kendinde takip yapabilirsin ...
Önce doktor
Sonraa ésinle birlikte zeytinyaginda bekletilmiş incir yiyin iyi mesela kuruyemiş esinin önünden eksik etme
Sonra otur meryem suresi oku bilmiyosan okut
Allah gönlüne göre versin
Ben 9 yil bekledim 1.bucuk yil ne ki
Bana ozelden yazarsin zamim sonucu insallah allah nasip ederbu arada konu sahibi annemler umreden bana adem elması meyvesi getirdi. hamile kalamayan bir çok insan hamile kalmış. bende deniyorum, olumlu bir sonucu olursa bildiririm
Allah rzi olsun bir anlayan daha benin sensinKadın ciddi bişey yazmış çocuksuz olmak Ne demek iyi bilirim .sizin yeaaaa duayla iş bulucağmmmm beğn diye dalga geçeceğiniz bi konu asla değil!