Hamile kalmak için tavsiyee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zahide teyzeye bir teyze çıkmış bir karışım vermişti çocuk olması için onu araştırın bulamazsanız bende bakayım linke

öncelikle tüm testelerinizi yaptırmanız lazım ... troid ve diğerleri... eşiniz de keza gerekli testleri yaptırmalı sperm tsti hızı sayısı vs. bunların hepsi temiz ve sorunsuz çıkarsa tıbta sebepsiz kısırlık diyorlar sanırım...o zaman vakti vardır Rabbim doğru zamanda nasip eder..çok takarsanız psilkolojik olarakta olmaz....

Doktor bı başarısız tedaviden sonra bişey demedi mi o tedaviyi bir çok kez tekrarlayanlar var üstelik eşinde de problem olabilir iyice araştırılması gerekiyor onun dışında her ay yumurtlama takibi yapın herhangi bir sorun yoksa ise yarar zaten ama bunları da doktor bilir

Daha evleneli ne kadar olmuş ki çocuk soruşturuyorlar . Bu elalem tam bir sinir bozan . Sen de hemen karaları bağlama . Evlenir evlenmez hemen çocuk yapmak zorunda değil kimse. Sorana da henüz düşünmüyoruz, nasip bilmemne de geç. Hoş sen de konuna bakarsak çevrendekilerden çok farklı değil gibisin. Doktor sorun için ne dedi , durumun ne hiç belli değil. Ne kürü tavsiye edilebilir belirsiz bir şeye.

Bir kimsenin inancini sorgulamak size mi kaldi? Dua kapisinin bekcisi misiniz? Ustelik bilim varken duayla hamilelik beklemek veya bu yonde akil vermek ne kadar dogru olur?

Doktor yumurta tembelliği demisti

Rahim filmi çektirmediysen onu kesin çektir derim

Çok afedersiniz kahkaha attım
Ben de duayla iş arıyorum. Duayla iş buldum veya şunu uyguladım diyen varsa beni de boş geçmeyin lütfen cevap yazın.

Çok afedersiniz kahkaha attım
Ben de duayla iş arıyorum. Duayla iş buldum veya şunu uyguladım diyen varsa beni de boş geçmeyin lütfen cevap yazın.

Çok dinci biri değilim ama bu cümleniz sayesinde bence zor iş bulmanız şurda sorununu açan biri var vurguladığı nokta hamile kalmak için ne yapmalıyım iken ordan duayı çekip kendinize mizah malzemesi aramayın yada hiç yazmayın

Cnm arkadaşların dediği gibi gerekli tahlillerini yaptırmadıysan yaptırıp sonrada kendini rahat bırak ben iki düşük yaptım üzüldüm hırpaladım kendimi ama şimdi çok rahatım eğer anne olmamı allah isterse nasip edecektir nasılsa diyip akışa bıraktım hiç düşünme takma stres yaptıkça hamile kalamazsın çünkü

5. Senemde oldu ..
Yok kürdü yok şuydu buydu inanmayın ..
Daha yolun başındasınız Hsg çektirin bir ..
Psikolojinin çok önemli.
Ben umudumu ve tedaviyi bıraktığımda hiç beklemediğimde kaldım ..

Doktorlara gidip sorun ne öğrenip tedaviye başlamanız bu süreçte de dua Edip Allah'a siginmaniz lazım.
Rahim filmi, ultrason, kan tahlili bunları yaptırdınız mı? Eşiniz spermiyogram testi yaptıracak en az iki kere.
Bunları yaptırdım hiçbir sorun yok mu diyorsunuz ?

Arkadaşlar dua ile 1.90 kasli esmer yesil gozlu koca ariyorum dua ile bu kriterlerde koca bulan varsa lutfen beni bilgilendirin
Allah a dua yi böyle hafife alırken herşeyi dileyene dilediğini hesapsız veren Allah ın gucunden haşa şüphe duyarsan zaten Allah dua ya icabet eder mi ki acaba ..Allah ibrahim a.s in ateşini gülistan a çevirirken, yunus a.s i balığın karnından sağ selamet çıkarırken,yusuf u kuyudan çıkartırken,haşa bu Allah a zor mu geldi yani! git de bi inancını sorgula dua ile dalga gececegine

Ben başka birşey diyeceğim.

O kadar çok boşanma konusu açmışsınız ki; açıkçası cesaretinize hatta cahil cesaretinize inanılmaz hayran kaldım.daha 3 5 ay önce pijamalarınızla kapının önüne konmanıza gıkını çıkarmayan koca değil mi hamile kalmaya çalıştığınız adam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…