- 15 Kasım 2016
- 1.482
- 2.644
-
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
Zahide teyzeye bir teyze çıkmış bir karışım vermişti çocuk olması için onu araştırın bulamazsanız bende bakayım linkeArkadaşlar derdim var 1 buçuk yıllık evliyim hic korunmasız çocuğum olmadı benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu benim durumumda olanlar nasıl hamile kaldiniz dua mi kur mu ne yaptınız doktora gittim bir başarısız klomen tedavi var herkez soruyor çocuk yok mu diye artik sikildim benim durumunda olup duayla hamile kaldim veya şunu yaptım bunu uyguladim diyenler nolur okuyup geçmeyin cvp yazın teşekkürler
Saol canimKenzül arş ve Meryem duasını oku
öncelikle tüm testelerinizi yaptırmanız lazım ... troid ve diğerleri... eşiniz de keza gerekli testleri yaptırmalı sperm tsti hızı sayısı vs. bunların hepsi temiz ve sorunsuz çıkarsa tıbta sebepsiz kısırlık diyorlar sanırım...o zaman vakti vardır Rabbim doğru zamanda nasip eder..çok takarsanız psilkolojik olarakta olmaz....Arkadaşlar derdim var 1 buçuk yıllık evliyim hic korunmasız çocuğum olmadı benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu benim durumumda olanlar nasıl hamile kaldiniz dua mi kur mu ne yaptınız doktora gittim bir başarısız klomen tedavi var herkez soruyor çocuk yok mu diye artik sikildim benim durumunda olup duayla hamile kaldim veya şunu yaptım bunu uyguladim diyenler nolur okuyup geçmeyin cvp yazın teşekkürler
Devam ediyor tedaviyeDoktor bı başarısız tedaviden sonra bişey demedi mi o tedaviyi bir çok kez tekrarlayanlar var üstelik eşinde de problem olabilir iyice araştırılması gerekiyor onun dışında her ay yumurtlama takibi yapın herhangi bir sorun yoksa ise yarar zaten ama bunları da doktor bilir
Daha evleneli ne kadar olmuş ki çocuk soruşturuyorlar . Bu elalem tam bir sinir bozan . Sen de hemen karaları bağlama . Evlenir evlenmez hemen çocuk yapmak zorunda değil kimse. Sorana da henüz düşünmüyoruz, nasip bilmemne de geç. Hoş sen de konuna bakarsak çevrendekilerden çok farklı değil gibisin. Doktor sorun için ne dedi , durumun ne hiç belli değil. Ne kürü tavsiye edilebilir belirsiz bir şeye.Arkadaşlar derdim var 1 buçuk yıllık evliyim hic korunmasız çocuğum olmadı benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu benim durumumda olanlar nasıl hamile kaldiniz dua mi kur mu ne yaptınız doktora gittim bir başarısız klomen tedavi var herkez soruyor çocuk yok mu diye artik sikildim benim durumunda olup duayla hamile kaldim veya şunu yaptım bunu uyguladim diyenler nolur okuyup geçmeyin cvp yazın teşekkürler
Gerçekten bu kadar mı düşünemiyorsunuz? bence her şeyi bir kenara bırakıp kendi halinizle dalga geçmelisiniz ki anlatılan konuyu bile anlayamayacak durumdasınız.
bu kk da birisi konuya saçma bir şey yazıyor diğerleri de onun peşinden gidiyor.
çocuğunuz var mı? umarım yokluğunu çekmezsiniz! zira çok istediğiniz o şey olmadığı zaman her şeyi yapıyorsunuz.
dua senin benim dalga geçebileceğim kadar basit bir şey değildir! burada dini konu konuşmak yasak ama siz tutupta benim inancımla benim ettiğim duayla dalga geçemezsiniz, bu sizin haddiniz değil.
tevekkül diye bir şey var peki bunu duydunuz mu? siz sebebini işler Allaha dua edersiniz, oldurmak - oldurmamak onun elindedir.
burada ki bir Allahın kulu çıkıp doktoru boşver o da kimmiş git soğan kürü incir kürü yap demez. ben sizin o öve öve bitiremediğiniz doktorlara gidiyorum ama olmuyor eee sevişiyoruz da ne olacak şimdi? siz herhalde daha evli bile değilsiniz ki her sevişen hamile kalacak sanıyorsunuz!
bence biraz okuduğunuzu anlama konusunda kendinizi geliştirin, yoksa bir çok yerde böyle kendinizi rezil edersiniz..
Bir kimsenin inancini sorgulamak size mi kaldi? Dua kapisinin bekcisi misiniz? Ustelik bilim varken duayla hamilelik beklemek veya bu yonde akil vermek ne kadar dogru olur?sen bence öncelikle inancını sorgula allah istemedikçe hiç bir kadın hamile kalamaz sebepler bahaneler olabilir doktorların imkansız dediği ama hamile kalan bir sürü insan var duayla iş arıyorum bulamadım diyecek inançta biri değilsin bence söylermisin sen allah için ne yapıyosunda duana icabet etsin
Doktor yumurta tembelliği demistiDaha evleneli ne kadar olmuş ki çocuk soruşturuyorlar . Bu elalem tam bir sinir bozan . Sen de hemen karaları bağlama . Evlenir evlenmez hemen çocuk yapmak zorunda değil kimse. Sorana da henüz düşünmüyoruz, nasip bilmemne de geç. Hoş sen de konuna bakarsak çevrendekilerden çok farklı değil gibisin. Doktor sorun için ne dedi , durumun ne hiç belli değil. Ne kürü tavsiye edilebilir belirsiz bir şeye.
Rahim filmi çektirmediysen onu kesin çektir derimArkadaşlar derdim var 1 buçuk yıllık evliyim hic korunmasız çocuğum olmadı benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu benim durumumda olanlar nasıl hamile kaldiniz dua mi kur mu ne yaptınız doktora gittim bir başarısız klomen tedavi var herkez soruyor çocuk yok mu diye artik sikildim benim durumunda olup duayla hamile kaldim veya şunu yaptım bunu uyguladim diyenler nolur okuyup geçmeyin cvp yazın teşekkürler
Çok afedersiniz kahkaha attım
Ben de duayla iş arıyorum. Duayla iş buldum veya şunu uyguladım diyen varsa beni de boş geçmeyin lütfen cevap yazın.
Çok afedersiniz kahkaha attım
Ben de duayla iş arıyorum. Duayla iş buldum veya şunu uyguladım diyen varsa beni de boş geçmeyin lütfen cevap yazın.
Cnm arkadaşların dediği gibi gerekli tahlillerini yaptırmadıysan yaptırıp sonrada kendini rahat bırak ben iki düşük yaptım üzüldüm hırpaladım kendimi ama şimdi çok rahatım eğer anne olmamı allah isterse nasip edecektir nasılsa diyip akışa bıraktım hiç düşünme takma stres yaptıkça hamile kalamazsın çünküArkadaşlar derdim var 1 buçuk yıllık evliyim hic korunmasız çocuğum olmadı benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu benim durumumda olanlar nasıl hamile kaldiniz dua mi kur mu ne yaptınız doktora gittim bir başarısız klomen tedavi var herkez soruyor çocuk yok mu diye artik sikildim benim durumunda olup duayla hamile kaldim veya şunu yaptım bunu uyguladim diyenler nolur okuyup geçmeyin cvp yazın teşekkürler
Allah a dua yi böyle hafife alırken herşeyi dileyene dilediğini hesapsız veren Allah ın gucunden haşa şüphe duyarsan zaten Allah dua ya icabet eder mi ki acaba ..Allah ibrahim a.s in ateşini gülistan a çevirirken, yunus a.s i balığın karnından sağ selamet çıkarırken,yusuf u kuyudan çıkartırken,haşa bu Allah a zor mu geldi yani! git de bi inancını sorgula dua ile dalga gececegineArkadaşlar dua ile 1.90 kasli esmer yesil gozlu koca ariyorum dua ile bu kriterlerde koca bulan varsa lutfen beni bilgilendirin
her karşı cins iki kişinin s... yapmasıyla olmuyor maalesef işte bu isler. Allah dilediğine veriyor dilediğine vermiyor ..sadece sebebler yaratıyor..Buram buram cahil koktu bee!
Benim bildiğim dua değil de karşı cinsten 2 kişinin seks yapmasıyla olur bu işler
Arkadaşlar derdim var 1 buçuk yıllık evliyim hic korunmasız çocuğum olmadı benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu benim durumumda olanlar nasıl hamile kaldiniz dua mi kur mu ne yaptınız doktora gittim bir başarısız klomen tedavi var herkez soruyor çocuk yok mu diye artik sikildim benim durumunda olup duayla hamile kaldim veya şunu yaptım bunu uyguladim diyenler nolur okuyup geçmeyin cvp yazın teşekkürler
Turk kadininin cocuk yapmaktan baska basarisi yokmu? Noluyo anne olamayinca anlamiyorum. Tek derdiniz cocuk cocuk cocuk