Gerçekten bu kadar mı düşünemiyorsunuz? bence her şeyi bir kenara bırakıp kendi halinizle dalga geçmelisiniz ki anlatılan konuyu bile anlayamayacak durumdasınız.
bu kk da birisi konuya saçma bir şey yazıyor diğerleri de onun peşinden gidiyor.
çocuğunuz var mı? umarım yokluğunu çekmezsiniz! zira çok istediğiniz o şey olmadığı zaman her şeyi yapıyorsunuz.
dua senin benim dalga geçebileceğim kadar basit bir şey değildir! burada dini konu konuşmak yasak ama siz tutupta benim inancımla benim ettiğim duayla dalga geçemezsiniz, bu sizin haddiniz değil.
tevekkül diye bir şey var peki bunu duydunuz mu? siz sebebini işler Allaha dua edersiniz, oldurmak - oldurmamak onun elindedir.
burada ki bir Allahın kulu çıkıp doktoru boşver o da kimmiş git soğan kürü incir kürü yap demez. ben sizin o öve öve bitiremediğiniz doktorlara gidiyorum ama olmuyor eee sevişiyoruz da ne olacak şimdi? siz herhalde daha evli bile değilsiniz ki her sevişen hamile kalacak sanıyorsunuz!
bence biraz okuduğunuzu anlama konusunda kendinizi geliştirin, yoksa bir çok yerde böyle kendinizi rezil edersiniz..