klozetPKo ve klozet. .. hiç bunları bilmiyorum... yumurtlama günü için mi?
Hoşgeldiniz kizlar..bende yeni sayilirim.burdaki arkadaslarimin sayesinde sağolsunlar bu ay idrardan lh testi yaptim yumurta catlamasini gordum sukur..ayrica yine preseed jel kullandim bakalim sonuclari beklicez tabiki takdiri ilahi inancimiz sonsuz..Allah herseyin hayirlisini nasip etsin..vakti zamani var herseyin..kizlar corek otu bal tarcin kuru yapiyor yumurtalari olgunlastirmasi icin..birde pko lu arkadaslar inofolic sase var bu pakolulara yardimci gida takviyesiymis.aklinizda bulunsun dr kontrolunde kullanilabilir..iyi geceler herkese
Amin canim inşallah..- Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. hakkımızda hayırlı olan evlatlar nasip eyle rabbim sen kucaklarımız boş bırakma
RABBİ HEPLİ MİNNES SALİHİN (amin)
Hayırlı Cumalar
herkes nerelerde yahu bu ayda kırmızı kart yiyen ben ortalktan kaybooln siz
kizlar ben galiba adet olcm hafiften sancilarim var bata 1 hafta var ama etken olcm sanirim
Yumurta catlarken agri olur diye biliyorum tatlimKızlar bende yumurtlama haftasindayim sanırım yumurtam dün catladi akıntıdan anladım. Dün ilişki oldu ve sağ tarafımda sabah kalktigimdan beri ağrı var niye acaba
bilmiorm cnmm yaaaaMinesuu cnm benimde oyle sabah kasik agrisiyla kalktim zaman zaman batma oluyo..adete hazirlik basladi heralde vucutda
bugun 8. gunum cikmaz zaten testte ama ben bi yapiyim dedim bisiy cikmadi ben de bastim sigarayiEki Görüntüle 1738960
kizlar ben galiba adet olcm hafiften sancilarim var bata 1 hafta var ama etken olcm sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?