Hahahahah ay minesuu alemsin valla sen çok yaşa emi :) :) isim De düşündün mü
ben simdiden hamis kiyafetlerini sepete attim interneeten satin alinmayi beklio 570 liralik alisveris yaptim hamis kalayim paranin gozu kor olsun
evet yaa cok guzeller yaaKıyamam sana bende akşam avmye gttk orda baktm içim gitti o elbiselere
Merhaba bende araniza yeni katıldım çok dertliyim 1.5 senedir evliyim yumurta tembelliginden dolayı hamile kalamiyorum aramızdaki hamileler dua edin nolur Rabbim bizede nasip etsin '' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN amin
evet yaa cok guzeller yaabaskalari gibi 2 kiyafetle 9 ay gecirmicm dibine kadaar yasixm hamisligimin hergun degisik giyincem ay hayali bile guzel Allahim nasip etse keske
evet yaa cok guzeller yaabaskalari gibi 2 kiyafetle 9 ay gecirmicm dibine kadaar yasixm hamisligimin hergun degisik giyincem ay hayali bile guzel Allahim nasip etse keske
Evet deneyiyim biliyorum bunu aslinda hemen temin etmem lazim sagol canim:)cnm hosgeldinbal corek otu tarxin kurunundenedin mi tavsiye ederim. yumjrtalarini buyutup catlatiyor
Oys kiyamam:)bidahaki ay insallahHoşgldin kuzm al bendendde okadar gölge bile yok :)
Haha ben ta nerdeki pressedi okuyup cevap yazdim hey allahimkizlar bu arada 3 gun once yazdim test yaptim cikmadiya yumurtlamayi gozlemledigim kadariyla olmam gerekiyodu ogun varsayalim olmadim bugun olmam gerekiyodu gelen giden yok goguslerim hala biraz aciyo ama sonduler gibi napiyim bi akil verin olsaydi ogun cikardi golge bile yoktu
Dun olmam lazimdi canim korkuyorum cunku kan pihtilasmasi var olursa hemen doktora gidip igne baslamam lazimBat ne zamnd kuzum
canm 3undede demissin..3 bebeginide kayip mi ettin acaba ??? nasil oldu esinde sorun varmiydi cnm ???Bende hamile kaldigim 3undede preseed kullandim sagolsun yardimci oldu hamile kalmama ama oda sagliksiz spermleride ileri goturdugu icin suan karasizim aslinda
Ilk hamileligim kimyasal oldu 2.de kalbi atmadi yada atti durdu kurtaj oldum 3.sunu aldim kucagima sukur olsun 2.den sonra arastirildi pihtilasma cikti 9 ay igne oldum simdi 4 yasinda bir oglum var canimcanm 3undede demissin..3 bebeginide kayip mi ettin acaba ??? nasil oldu esinde sorun varmiydi cnm ???
Tatlim dikkatli ol bendede var pihtilasma hergun aspirin iciyorsun degilmi..benim dr adete 2 gun kala kanla baktirabilirsin suphen varsa demisti..Dun olmam lazimdi canim korkuyorum cunku kan pihtilasmasi var olursa hemen doktora gidip igne baslamam lazim
Merhaba canım hoşgeldin. Tedavi falan görüyor musun yumurta tembelliği için? ??
ayy iyi allah korusun okurken ucuncude yazmissin ondada bisiy oldu sandim.iyi cok sevdindim cnm yasasi preseedIlk hamileligim kimyasal oldu 2.de kalbi atmadi yada atti durdu kurtaj oldum 3.sunu aldim kucagima sukur olsun 2.den sonra arastirildi pihtilasma cikti 9 ay igne oldum simdi 4 yasinda bir oglum var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?