- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
çok sağol canım allah razı olsunCanim hayirlisi olsun yerlesme kanamasidir inşallah dualarim seninle :)
inşallah yerleşmedir ben de öyle umut ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol canım allah razı olsunCanim hayirlisi olsun yerlesme kanamasidir inşallah dualarim seninle :)
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olurozaman bir sorunu halletmeden digerine baslamamalisin cnm zaten cok yorucu ve yipratici bi surec hamile kalamamak hepimiz icin hakkinda hayirlisi olsunninsallah hersey yoluna girer ve bebegini kucaklarsin tatlim
@loyalty88 :Kırmızı kart @happycouple :Kırmızı kart
I imeraFera24 : 5 Ocak
seieda : 7 Ocak
@cicekkokusu : 7 Ocak
fTMNrsRKY :11 Ocak
Minesuu : 14 Ocak
@Sensevdamisin : 14 Ocak
Melissa81 : 16 Ocak
K krkr : 20 Ocak
Desaa : 22 Ocak
@bluediamond04 : ?
lolita555 : ?
@fyz40 : ?
Kızlar hadi ya biriniz paylatsin ortalığı hamileyim diye
Canim gelen giden yok sanirim gecikiyorI imeraFera24 cnm bat gunun bugunmus varmi gelen giden
Canim gelen giden yok sanirim gecikiyor
seieda seni kendime cok benezetiomOhh güzel o zaman hadi çılgınca bağr inş hamişim diye bi hamile olsam oooo neler yapcam :)
seieda seni kendime cok benezetiom
seieda ben de bu ay nasıl sivilcelendim kız cenem sivilce doldu niye böyle oldum anlamadım daha yumurtlama zamanım yeni gelio :/
Keşke bu ay hepimiz hamiş kalsakta..patlatsak buralari
kiskanma hepimiz birbirimize benziozKislaniyorum ama
ben deee acaba kac yumurtam gelisti onu mrk ediorm ben benim midem bulanio sanirim cokmstres yaptimKostebek tarlasına dondum kız yumurtaları olgunlaştrcam diye ergene döndüm :)
Cnm soğan suyunu tavsiye etmiyorum halk dilinde içini temizliyomus hamile kalmani kolayliastiriyomis deniliyor ama doktorlar onermiyo . bi de adetine yakın zamnalarda icmissin. Gebe olsaydın düşürebilirdi bebeğini. Maydanoz suyuda aynı şekilKızlar benimde bata 8 gün var bu ay soğan suyunu sadece bi hafta içtim sonra bıraktım. Her ay aynı duyguyu yaşıyorum yaa... Bu ayda olmayacak duygusu... 4. Ayimiz oldu ama hala tık yok. Doktora gitmelimiyim sizce?
:-D hiç gulcegim yoktu ya iyimiş valla bi hamile kalsam neler yapcamdakizlar philips telefona baglanabilen ultroson cihazi cikarmis hamile kalirsak alalim burdan yaa nezaman istersek bakariz benisimize doktora gerek.kalmadantemmuz annelerinde paylasmis altaylim supermis he :))Eki Görüntüle 1736533
ben simdiden hamis kiyafetlerini sepete attim interneeten satin alinmayi beklio 570 liralik alisveris yaptim hamis kalayim paranin gozu kor olsun:-D hiç gulcegim yoktu ya iyimiş valla bi hamile kalsam neler yapcamda
kizlar philips telefona baglanabilen ultroson cihazi cikarmis hamile kalirsak alalim burdan yaa nezaman istersek bakariz benisimize doktora gerek.kalmadantemmuz annelerinde paylasmis altaylim supermis he :))Eki Görüntüle 1736533
ben deee acaba kac yumurtam gelisti onu mrk ediorm ben benim midem bulanio sanirim cokmstres yaptim