Canım yazını okuyunca yazayım dedimbenimde iki kimyasal gebeliğim olmuştu. Dr um bana son ayda coraspin başlattı kan pıhtılaşmasını önlemek için. Çünkü kan pıhtılaşmasıdüşüklere sebep oluyormuş.. Sende dr a gidersen bi sor istersen .zararı yok diye biliyorum. Dr una danış.
MavisimmmmmmCanım yazını okuyunca yazayım dedimbenimde iki kimyasal gebeliğim olmuştu. Dr um bana son ayda coraspin başlattı kan pıhtılaşmasını önlemek için. Çünkü kan pıhtılaşmasıdüşüklere sebep oluyormuş.. Sende dr a gidersen bi sor istersen .zararı yok diye biliyorum. Dr una danış.
Selam kizlar iyi akşamlar..ozledim walla sizi hamiş varmi aramizda .. 3. Gun tetkiklerim çok iyi cikti moralim duzeldi.bu ay ovu testine baslicam bende.adetim dun bitti yarindan itibaren denicem inş isime yarar..optum hepinizi :)
Minesuuuu..çok özledim seni yaa..Mavisimmmmmmtam aklimdan geciodun nasilsin kuzum
cnm ben de ozluyorm valla yaz arada buraya ozletme kendiniMinesuuuu..çok özledim seni yaa..iyiyim Allah a şükür.. Bu hafta sonuda kanamam oldu ama şükürler olsun bebeğim iyi.. Öle korka korka yaşıyorum.. Sen napıon..arada bakıom buraya da yazmak kısmet olmadı..
Yaaaa.. Hadi bakalımm.. Jelden aldın mı? Ederimm canımm..cnm ben de ozluyorm valla yaz arada buraya ozletme kendinidularim seninle korkma bebegin artik seninle. bende yumurtlucm yarin maraton baslio dua et cnm benim
gecen aydan kalma jelim var cnm 1 kez kullancm zaten Allah nasip eder insallahYaaaa.. Hadi bakalımm.. Jelden aldın mı? Ederimm canımm..
Olur canım olacakk.. Sende dua et bol bol.. İnşalla bu ayda senden guzel haberleri alıcazz...gecen aydan kalma jelim var cnm 1 kez kullancm zaten Allah nasip eder insallah
amin mavisim amin.. sen de dikkat et kendine ve bebisine Allaha emanet olunOlur canım olacakk.. Sende dua et bol bol.. İnşalla bu ayda senden guzel haberleri alıcazz...
Yaaaa.. Hadi bakalımm.. Jelden aldın mı? Ederimm canımm..
cnm preseed jel hamile kalmayi kolaylastiriyor. vajinana sıkiyosun 15 dakika bekkeyip iliskiye giriyosun. spermlerin hareketlenmesi ve yumurtaya gitmesini sagliyor tavsiyeederimKizlar bu jel ne :)
canım yazmadı daha uyuz yaaaaaacnm preseed jel hamile kalmayi kolaylastiriyor. vajinana sıkiyosun 15 dakika bekkeyip iliskiye giriyosun. spermlerin hareketlenmesi ve yumurtaya gitmesini sagliyor tavsiyeederimayrica doktor dahabisiy yazmadimi ;(
Kizlar preseed jeli bugun ismarladim.ovu testide yapicam bugunden itibaren.o jeli cift cizgiyi gorunce mi kullancaz bide daha elime ulasmadigi icin bilemiyorum o aylikmi yani 2 3 keremi kullanicam..bilgilerinizi paylasirmisiniz..yanlis kullanmak istemiyorum..
gnaydın kızlar 15 gun sonra polib ameliyatım var :FF aramızda olan varmı daha once
Tskler canim aminnn inşallah Allah cümlemize nasip etsin..çabalarımız minnoşlarimiz icinKuzumMinesuu dah bilgili ama ovulasyon testinden anladğm kadarıyla çift koyulşşmaya başladığı zaman çalışmalara başla yani jeli kullanmaya inş hamiş olursun :)
cnm slmKizlar preseed jeli bugun ismarladim.ovu testide yapicam bugunden itibaren.o jeli cift cizgiyi gorunce mi kullancaz bide daha elime ulasmadigi icin bilemiyorum o aylikmi yani 2 3 keremi kullanicam..bilgilerinizi paylasirmisiniz..yanlis kullanmak istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?