Bu ay sizlerin kullandigi corek otunun takipcisiyim bakalim inşallah etkili olur bende ovuyla preseedle basladim olmassa onumuzdeki ay onuda denicem..insallah yumurtalar buyur buyur catlar bebislere vesile olur bu kür :)
Yok bebisim aslında yapsaydim iyi olurdu hiç denemedim ovulasyon testi tel de takvimim var ona göre takip ediyordum hep.
aynen toz olsa direk yutardik ben de oyle kendimden geciodum yerken Allah bidaha yedirtmesin imsallahDoğru diyosun canım bazen yerken öyle zor yiyorum ki toz almadım cigniyorum mecbur oda acı oluyorah bu bebişler niye bizi bu kadar bekletiyorlar ugrastiriyorlar.hele bi gelsinler elimizden cekecekleri var
Amin kuzum Rabbim hepimize bu mutluluğu yasatsin aminnnnInşallah canim ya hep mız de hamile kalsak ne güzel olur peşe peşe doğururuz :) :) o zaman da hamileligim izi paylaşırız birlikte
polib cıktı cnm alınması lazımmışHiç bilgim yok keşke yrdımc olsaydn kuzum ne eahatsızlığın vard bilgisizm o okonuda kusura bakma soryrm ama
Günaydın canımGunaydınnn kızlarrrr :)))
korkma cnm kolay bi işlme diye duymuştum ama polipi yakarak alsınlar keserek alınnınca tekrar ürüyormuş cnm arastır nette istersen polip gabeliğe engel gebe kalsan bile düşük yapıyo diye biliyorum benpolib cıktı cnm alınması lazımmış
çok doğru cnm aynen ole histeroskopi ile alınıcak canımkorkma cnm kolay bi işlme diye duymuştum ama polipi yakarak alsınlar keserek alınnınca tekrar ürüyormuş cnm arastır nette istersen polip gabeliğe engel gebe kalsan bile düşük yapıyo diye biliyorum ben
Kızlar bata 8 gun var ama regl olcaç gibi ağrılar giriyo yoksa kırmızı kartmı yicem yine :))
evetcnm bilgim var işte yakarak almasını söyle doktoruna rabbim şifanı versin cnmçok doğru cnm aynen ole histeroskopi ile alınıcak canım
evetcnm bilgim var işte yakarak almasını söyle doktoruna rabbim şifanı versin cnm[/QUçok saol cnm benım
Kızlar şimdi kimin ne zaman batlar :)
Canim benim bat 16 ocakKızlar şimdi kimin ne zaman batlar :)
Az kalmis ya inşallah hamilesindir canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?