Özellikle sen minesuu ve ben mağduruz
2 yildir evliyim hic korunmadim olmadi yeni basladik tedavi olmaya prolaktin seviyem cok cikti carsamba gunu dr ye gidicem buyuk ihtimal klomen verecekİki yıldır istiyormusun birde iki yıldır tedavi goruyormusun bende birbuçuk yıldır evliyim ve evlendigimden beri istiyorum olmuyo ama olacağına inanıyorum
hatirlamak istemiyorummmmÖzellikle sen minesuu ve ben mağduruz
cnm ikinci cizgi silik ciktiysa buyuk ihtimal kilyasal gecirdin cnm. dusuk sayilmiyor o zaten. demekki hamis kalabiliosun cnmHayırlı sabahlar kizlar :)Minesuu tokzoplazma be tövbe tövbe daha neler duyucaz :) @cicekkokusu canım sen daha yeni deniyormussun sen niye bu kadar stres yapıyorsun canım benim daha çok erken. Biz bir senedir deniyoruz ben napim :) ilk zamanlar hiç takmaz dim aslında size bişey anlatıcam kızlar ya.biz ilk denedigimiz ay benim adetim 12 gün falan gecikti. Daha ilk defa test yapmıştım o ay ve her yaptığımda ikinci cizgi silik çıkıyordu. Ne kadar bilincsizmisim yada ne bilim bu kadar çok isteniyormuydum bilmiyorum kan testi falan yaptırmadım. Sonra 12 gün sonra regl oldum.o ay benim aklımda hep şüphe. O arada memlekete gittim orda hastalandim ama hiç hamilemiyim degilmiyım bilmiyorum.şimdi öyle bişey olsa hemen gidip kan testi yaptırırım.kimyasal gebelik miydi acaba yada düşük yapsam çok aşırı sancı mi oluyor zaten adetim sancılı anlayamadım mi.o benim içimde hep şüphe ne çok yazdım ya :))(
Gerek kalmadıNasıl yani bugün on gün gecikti mitest yaptın mu hiç
İnşallah canım hepimizin ayı olsunHiç sorma nasl mutlu olmitk :) bide ikimiz kndada çıktı inş bu ay bizim ayımız olur
Klomen vermez ya önce prolaktini düşürür2 yildir evliyim hic korunmadim olmadi yeni basladik tedavi olmaya prolaktin seviyem cok cikti carsamba gunu dr ye gidicem buyuk ihtimal klomen verecek
Hayırlısı olsun canım inşallah Rabbim hayırlı zamanda nasip ederGerek kalmadıhasta oldum Canım çok şaşkınım düzenli olduğum için negatif çıkan kan testine rağmen umutluydum napalım vardır Bi hayrı
cnm ikinci cizgi silik ciktiysa buyuk ihtimal kilyasal gecirdin cnm. dusuk sayilmiyor o zaten. demekki hamis kalabiliosun cnmtokzolasmaya gelince cig ete dokunmak yasak yemek yasak cnm. kedi psiloginden geciomus ozellikle. diger hastaliklara karsi bagisiklik kazanmisim. ama buna karsindegil. hamile olunca ortaya cikarsa bebek engellei.oluo yada öluyor oyuzden dikkat etmem gerek cogu insandada bu bagisiklik yok.
onu nasıl dusurebılırım kı ayrıca su ballı trcınlı kur un tam tarıfını yazar mısınız yapayım dussun barıKlomen vermez ya önce prolaktini düşürür
gelecek aya ıns sende hamıs olursun ay bende o gunlerı gorebılecek mıyım yaaGerek kalmadıhasta oldum Canım çok şaşkınım düzenli olduğum için negatif çıkan kan testine rağmen umutluydum napalım vardır Bi hayrı
Canim onun için hap veriliyormus sanırım bu konudaonu nasıl dusurebılırım kı ayrıca su ballı trcınlı kur un tam tarıfını yazar mısınız yapayım dussun barı
Hakkınizda hayırlısı olsun inşallahDaha neler duyucaz :) dikkat et tabi ki canım yeter ki Bebisimiz olsun onu korumak için ne gerekiyorsa yaparız eminim. Demek ki kimyasal falandı canım çünkü üst üste kaç gün yaptım hep ikinci cizgi silik tiama üstünden nerdeyse bir sene geçti. Bakalım inşallah corek otu kürü vesile olur
Bu arada o kür yumurta geliştirmek için yapılıyor onunla alakası yokonu nasıl dusurebılırım kı ayrıca su ballı trcınlı kur un tam tarıfını yazar mısınız yapayım dussun barı
bal corek otu tarcınla bır kur yapılıyormus o dusuruyormus dıye okumustumCanim onun için hap veriliyormus sanırım bu konudaMinesuu daha bilgili onunda yuksekti şimdi düşürdü
Hakkınizda hayırlısı olsun inşallah
cnm prolaktini tarcin kuru dusurmuo yumurtayi catlatmak icin uygulanan bi kur o dogal klomen yani klomen bike bukadarini yapamioonu nasıl dusurebılırım kı ayrıca su ballı trcınlı kur un tam tarıfını yazar mısınız yapayım dussun barı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?