bilgilendirdigin icin saol cnm ben o yontemi kullananam herkes pamuga damlatip yapmis farketmezzz yani. acil sifalar dilerim.Sen bilirsin canım ben rahatsız olmadım ince zaten kalın degil çeşitleri var. Sıkıştırılmış pamuk ilanından alın.
banane kacabilirrr kiz sen bana bakma burdakiler beni bilir sen daha tanimiosun beni takintim var benim cok korkagim ben korkrim olurya kacar macarr yokkk olmazzzzzzzCanım zaten senin içinde kara batak yok herhalde sonsuzluğa doğru :) nereye kaçacak IP töbe yarabbim yaa :)
Ben sifami buldum çok sukur tabi herkes kendine uyan yöntemi denese daha iyi olurbilgilendirdigin icin saol cnm ben o yontemi kullananam herkes pamuga damlatip yapmis farketmezzz yani. acil sifalar dilerim.
Öyle yapim o zmn ayy inşallan bu ay olur yaa çok sinirimi bozdu Kazuukkksokamam cnm gerek yok sen dedigimi yap pamuga koy beklesin sabaha kadar. tampon falan alma sakin gerek yok okadar eziyete. arkadasta mantar varmis oyuzden ole yapmis.
Ozaman bisey diyemem:)banane kacabilirrr kiz sen bana bakma burdakiler beni bilir sen daha tanimiosun beni takintim var benim cok korkagim ben korkrim olurya kacar macarr yokkk olmazzzzzzz
insallah bebislerimiz gelir cnm. sevindim senin adina hayirli haberler alirsin insallah kac yillik evlisinBen sifami buldum çok sukur tabi herkes kendine uyan yöntemi denese daha iyi olur
Sen bebiş düşünüyo musn cnm onun için mi yaptn tamponuBen sifami buldum çok sukur tabi herkes kendine uyan yöntemi denese daha iyi olur
kuzumm sakin olll kizma kocana onlar bilmio ki ben gidip kafama gore aliom esime de boyle boylemis diorm ii tmm dio. bu duruma getirene kadar yonttum ben senin kide zamanla yontulur mrk etmeÖyle yapim o zmn ayy inşallan bu ay olur yaa çok sinirimi bozdu Kazuukkk
1 buçuk yıl oldu 4 gün sonra adet tarihin bekliyorum bakalım insallaahhh hayırlı bi haber alırım. Sizlerde insallah Rabbim gönlunuzdekini versininsallah bebislerimiz gelir cnm. sevindim senin adina hayirli haberler alirsin insallah kac yillik evlisin
Sen bakmaa onaaa çokk korkak o buqün doktora zor qörderdik orasıyla bi alıp veremediqi varrOzaman bisey diyemem:)
Canım ben bunu bebek düşünmeden önce yapmıştım benim iltahap artık sonraddedeydi. Canım yanıyordu. Sifami buldum çok sukur. 2 aydır bebek düşünüyoruz bakalım ins. Bu ay ümitliyimSen bebiş düşünüyo musn cnm onun için mi yaptn tamponu
Ayy düşünemiyorm yontulduqunu herşeyi bana sor benden habersz iş yapma diyo ii tm demesi imkansz yani sormadan nasl yapim cnm banka o sonuçtakuzumm sakin olll kizma kocana onlar bilmio ki ben gidip kafama gore aliom esime de boyle boylemis diorm ii tmm dio. bu duruma getirene kadar yonttum ben senin kide zamanla yontulur mrk etme
İnşallahh vardır cnm bize haber etCanım ben bunu bebek düşünmeden önce yapmıştım benim iltahap artık sonraddedeydi. Canım yanıyordu. Sifami buldum çok sukur. 2 aydır bebek düşünüyoruz bakalım ins. Bu ay ümitliyim
haklisin cnm oyuzden kiyida kosede paramiz olmasi lazim ogren bunalri bak lazim oluoAyy düşünemiyorm yontulduqunu herşeyi bana sor benden habersz iş yapma diyo ii tm demesi imkansz yani sormadan nasl yapim cnm banka o sonuçta
Var var olmazmi her belirti varda ama testi ikna edemedim bi türlü. Hala negatif diyorİnşallahh vardır cnm bize haber etbelirtilerin varmı
insallaaaahh iyi haber alirsinn daha erken test icinVar var olmazmi her belirti varda ama testi ikna edemedim bi türlü. Hala negatif diyorbakalım daha erken
Aynen öyle cnm ben hiç korkmam ne olursa kabulumdur yani denerim ama bu korkakkhaha alemsin yaa herkesin fitrati işte :)
İnsallaahhh canimcim :) teşekkür ederim hosbulduminsallaaaahh iyi haber alirsinn daha erken test icinhakkinda hayirlisi olsun aramiza hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?