O zmn ovulasyon şart bakalm internttn qetirtebikirsm ikisinide siparş ederm ama intrnettn qetirtemezsm eczaneden preseedi alırm sadece yapcak bişe yok.Yok canım sadece yumurtlama zamanı kullanılıyor 3 kez falan
Deli kizzzzO zmn ovulasyon şart bakalm internttn qetirtebikirsm ikisinide siparş ederm ama intrnettn qetirtemezsm eczaneden preseedi alırm sadece yapcak bişe yok.
Canm hanqi pozisyonda sokup sıkıyosun yatarkenmi yksa tuvalette oturur pozisyondamı? Benm için sıkıntı yokk qittiqi yere kadarrr
Hee ondan soruyorm cnm qeri akmıyo demiDeli kizzzzyatar pozisyon da canim wc de denemedim akar geri diye düşündüm o yüzden
Ben hiç duymadım internetten bak bi cnmkızlar elmayagını (adayagi) duydunuz mu hic? adetten bitiminde iki üc damla ic camasirina damlatılıyormus ve tüpleri falan acıyormus.icini temizliyormus.yaglandıysa temizliyormus...
Yatarak yaptinmi akmiyor canimHee ondan soruyorm cnm qeri akmıyo demi
Anladm cnm saolYatarak yaptinmi akmiyor canim
Hadi ya. sen esini de doktora gotursene canm. bakilsin. aslinda herseyin basinda doktora gidilmeli. gec kalioruz erteliyoruz bazi seyleriEşim almamı istemiyo kızlar daha dört ay oldu biz korunmayı bırakalı niye böyle şeylere qerek duyuyosun diyo deli etti beni yaa
Ben ne alabiliyorm ki cnm eşim saolsunnn delircem valla daha ne oldu biz korunmayı bırakalı biraz sabırlı ol diyo çakacam aqzının ortasına bi tane hastaneye qitcem diyorm daha yeni ne hastanesi diyo bu ilacı alcam diyorm daha yeni niye bu kadar sabırsızsın diyoo deli edecek beni yaaa tmm yeniyse yeni bende elimden qeleni yapim yani sanane ne karışıyosn sana mı yap dyorm kafayı yedirtecek bana yaaa illa bi sene qeccek demekkiben bisiyler buldum bu konuda. adacayi yagini adet bitiminden 5. gun pamuga 2 damla damlatip aksamdan vajinanin girisine koyulckmis sabaha kadar. iltihap falan varsa sokuomus ve hamile kalmayi kolaylasiriomus tupleri de aciomus oyle yazmislar. saygilar sevgiler
Canm beni qöndermiyo adam daha yeni bırakmışız korunmayı diyeHadi ya. sen esini de doktora gotursene canm. bakilsin. aslinda herseyin basinda doktora gidilmeli. gec kalioruz erteliyoruz bazi seyleri
Kaç qün yapmak qerekiyoKızlar eczanede tampon satılıyor. Elma yağı ve zeytin yağını karıştırıp tampona sürüp gece yatarken vajinaniza yerlestiriyorsunuz. Bende hem iltahap vardı hemde mantar. 20 gün yaptım ikisininde geçirdi çok sukur şimdi hicbiseyim kalmadı ki mantarim çok ilerlemişti tavsiye ederim
Ben ortalama 20 gün yaptım sanirimKaç qün yapmak qerekiyo
Anladm cnm.Ben ortalama 20 gün yaptım sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?