- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi cheesecake-im
-
Geçen hafta tekrar başladım canımAynen sende glifor kullanıyorsun değil mi
Bende 90 kiloyum ve diyete basladim :) bakalim insallah bebek icin zayiflariz bende katilayim motive olurum diye dusunuyorum :)Ben 95 kiloya kadar cikmistim 31 ekimde 95'ti şuan en son 2 aralikta tartildim 90 kiloyum
hoşgeldinnBende 90 kiloyum ve diyete basladim :) bakalim insallah bebek icin zayiflariz bende katilayim motive olurum diye dusunuyorum :)
Canim ogle ve aksam yemeklerinde hazirlanilan kabak detoksu yeniliyor baska hic birsey yemiyorsun. Ayrintili bilgiKizlar kabak detoksu nedir
Menüden kastım gün içinde kim ne yerse paylaşım olacak mı. Hani diyelim ben bugün çok ekmek yemişsem beni uyarırsınız vs gibi. Yoksa bende tek tip menü ile beslenemem.O biraz zor olur canim. Herkes ayni menüyü yiyemiyor ama ben beraber aktivite yapalim diyorum. Gunluk 1 saat herkes spor yapsin. 7 den sonra hicbir sey yrmeyelim
Evet gülüm en azından birbirimizi uyarırıızHeee dmeek istedigin yediklerimizi yazabiliriz ise evet o olur onu yapabiliriz
wuuuuu ,dehşet... :) 3 günde 3 kilo tam benlik,teşekkürler canım,baya iddialı ,yalnız kabağın mevsimi daha da geçmeden başlamak lazım buna,kışın yapmak çok sağlıklı olmayabilir,hala pazarlarda kabak satılırken yapsak iyi sanki,Canim ogle ve aksam yemeklerinde hazirlanilan kabak detoksu yeniliyor baska hic birsey yemiyorsun. Ayrintili bilgi
https://m.sabah.com.tr/galeri/saglik/uc-gunde-garanti-3-kilo-verdiren-kabak-detoksu-nasil-yapilir/3
kaç kilo verdirdi hurma diyeti,zor mu bi de yapması,bende niyetlenip hurmalarımı alıp afiyetle yemiştim sonra :)))))Kabak detoksu ile verilen kilolar geri alınıyor mu acaba kızlar :) bende hurma diyeti yapıp kilo vermiştim ama diyeti sonlandırınca kiloları geri almıştım yememe dikkat etmeme rağmen..
ben ben benHamile kalmak için kilo vermek isteyenler
Hosgeldin canim ❤ben ben ben
Olur canim oyle yapalimMenüden kastım gün içinde kim ne yerse paylaşım olacak mı. Hani diyelim ben bugün çok ekmek yemişsem beni uyarırsınız vs gibi. Yoksa bende tek tip menü ile beslenemem.
Bugün daha tartılamadım kuzum ya tartı almam lazım çünkü hiç biri yok evimde . Eşim işten gelirken ancaK Kutsal pamukUmutlu Anne Bekleyiste M M_atruska Ozgur06 papatyakokankadin tartıldınız mı bayanlar?
tamam tatlımBugün daha tartılamadım kuzum ya tartı almam lazım çünkü hiç biri yok evimde . Eşim işten gelirken anca
tamam canımTartildim 80 kilo 400 gram tami tamina ama ölçüm yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?