- 7 Kasım 2018
- 1.335
- 2.487
- 48
- Konu Sahibi cheesecake-im
-
Hayirli olsun ❤Hayirlı olsunn hepimizeeee
Sen yine iyiymissin :) benim fenaaaa. 74 ile hamile kaldim hamilelikte cok kilo almadim 4 kilo fazlam kalmisti dogumdan sonra emzirirken cok kilo aldim ve manzara buuuGüncel kilomü bilmiyorum en son 80 idim inşalalh çikmamişimdir
Aynen canim 70 iyi olur benim de hedefim 70. 16 aylik bebegim canım. Bu ay olmazsa 70 i gorene kadar yok bebis. Kilo problemi olanlarda dis gebelik, düşük , kimyasal vs daha cok oluyormusKiz yok neresi iyi bu kiloyla hamile kalsam varyaa bomba gibi olurum herhalde 70 e düşsem çok iyi olucak ne kadar olduki doğum yapali sen
83 87 arasında gidip geliyorum kolay kilo alıyorum ne yazık kiUmutlu Anne Bekleyiste nereye gittin??
Aynennn ben de oylee83 87 arasında gidip geliyorum kolay kilo alıyorum ne yazık ki
Ilac kullanmadiktan sonra ara vermen icin sebep yok canim benim ara vermem lazim bazi baska planlarim var cunkuMaşallahh büyümüş yok ben ara veremem rabbim bilirde diyetimi yaparim rabbim nasip ederse ertelemek istemiyorum Allahtan çabuk veriyorum hadi bismillahh
Ayy ben leslie den nefret ediyorum yaa yürüyüş yaparim plates tammdirKizlar ben simdi havalar sogudu icin evde spor yapicam "leslie ile yuruyus" youtube da videolari var onlari tavsiye ederim cok guzel zayiflaniyor
Hımm anladim canım hayirlısiIlac kullanmadiktan sonra ara vermen icin sebep yok canim benim ara vermem lazim bazi baska planlarim var cunku
Pilates cok iyi oluyor hem hamile olsan da devam edebilirsin ben de severim pilatesAyy ben leslie den nefret ediyorum yaa yürüyüş yaparim plates tammdir
Bide çom eğleniyorm ben yaparkenPilates cok iyi oluyor hem hamile olsan da devam edebilirsin ben de severim pilates
Hedef koyalimmi kendimizeBide çom eğleniyorm ben yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?